Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasko_juve
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la jasko_juve » 09 okt 2010, 23:50

ako neko vrijedi tolike pare ( 40 miliona "ojra" ) taj igrac bi trebao pravit visak,taj igrac bi trebao biti prevaga u svojoj ekipi..ali ne,nas Dzeko trckara lagaaaaaaanoooo..ja ovo pisem na ovom forumu o njemu vec duze vrijeme,al me svi kontriraju..budite objektivni ljudi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 09 okt 2010, 23:57

[quote="jasko_juve"]ako neko vrijedi tolike pare ( 40 miliona "ojra" ) taj igrac bi trebao pravit visak,taj igrac bi trebao biti prevaga u svojoj ekipi..ali ne,nas Dzeko trckara lagaaaaaaanoooo..ja ovo pisem na ovom forumu o njemu vec duze vrijeme,al me svi kontriraju..budite objektivni ljudi..[/quote
Za dosadasnje zasluge, skidam mu kapu. Za ubuduce, glede stimunga u repci,mogli bi m ii suzu pustiti ako ..on ode ...Kao Dzeki treba dase dokazuje. On je dokazan .

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 okt 2010, 00:13

jastreb73 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:ako neko vrijedi tolike pare ( 40 miliona "ojra" ) taj igrac bi trebao pravit visak,taj igrac bi trebao biti prevaga u svojoj ekipi..ali ne,nas Dzeko trckara lagaaaaaaanoooo..ja ovo pisem na ovom forumu o njemu vec duze vrijeme,al me svi kontriraju..budite objektivni ljudi..[/quote
Za dosadasnje zasluge, skidam mu kapu. Za ubuduce, glede stimunga u repci,mogli bi m ii suzu pustiti ako ..on ode ...Kao Dzeki treba dase dokazuje. On je dokazan .
jest u wols. a u repci ___ osim malima kome je dao gol__ mozda portugalu ili ___francuskoj ili ili svedskoj ili
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 okt 2010, 01:32

johnnyHZ je napisao/la:
jastreb73 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:ako neko vrijedi tolike pare ( 40 miliona "ojra" ) taj igrac bi trebao pravit visak,taj igrac bi trebao biti prevaga u svojoj ekipi..ali ne,nas Dzeko trckara lagaaaaaaanoooo..ja ovo pisem na ovom forumu o njemu vec duze vrijeme,al me svi kontriraju..budite objektivni ljudi..[/quote
jest u wols. a u repci ___ osim malima kome je dao gol__ mozda portugalu ili ___francuskoj ili ili svedskoj ili
njemackoj ili belgiji? cc likova
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 okt 2010, 01:39

Mozda njemackoj,turskoj,spaniji,belgiji
RIP SALE VILENJAK

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2010, 02:05

Misimovic i Dzeko nisu odigrali dobru tekmu za reprezentaciju otkad je Susic dosao. Pa sad skuzite ko je kriv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 10 okt 2010, 02:09

Cartman je napisao/la:Misimovic i Dzeko nisu odigrali dobru tekmu za reprezentaciju otkad je Susic dosao. Pa sad skuzite ko je kriv.
Eh vidis,a zasto drugi jesu? zasto Mujdza,Rahimic,Pjanic,Spahic uvjek kod Papeta pruze dobru partiju? skuzi ko je kriv .Ocito nekima fali malo teferica,drmoguza,a i bojkota selektora. ;)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2010, 02:23

Pasodzigera je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Misimovic i Dzeko nisu odigrali dobru tekmu za reprezentaciju otkad je Susic dosao. Pa sad skuzite ko je kriv.
Eh vidis,a zasto drugi jesu? zasto Mujdza,Rahimic,Pjanic,Spahic uvjek kod Papeta pruze dobru partiju? skuzi ko je kriv .Ocito nekima fali malo teferica,drmoguza,a i bojkota selektora. ;)
Samo gubis dragocjeno vrijeme.
Inace, @Curtman je ''uvijek u pravu'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 okt 2010, 02:25

Pasodzigera je napisao/la:
Prvo,nas selektor nema muda da pojedinim igracima kaze da se nezivi od starih zasluga. Misketu svaka casta za sve do sada,al brat bratu,vrijeme je da malo sjede na klupu. Ako voli ovu drzavu i igra srcem za nju nece nista prigovoriti i trudit ce se u klubu da bi dobio priliku i repki

Pjanic -talenat jest,al ni on nije pokazao nista dobrog,osim onih slobodnjaka. On mora stvoriti viska igraca i uposliti nekog od suigraca da postigne gol.

Mozete pricati o Medunjaninu sta god zelite,al taj momak igra srcem za repku i trudi se 100%. Bez obzira sto igra u nekoj tamo Izraelskoj ligi,on je trebao igrati na poziciji pjanica ili misimovica. Isto to vrijedi i za Ibricica. Trenutno nas igrac koji je u najboljoj formi. Ibro nepokazuje samo kvalitete protiv karlovca i slicnih ekipa,vec i Boga mi protiv puno jacih.

Rahimic ima 35+ godina i moramo gledati ko ce ga mijenjati na poziciji DMF. U kvalifikacijama bi morali igrati sa dva zadnja vezna,a to su Jahic i Rahimic.

Edin Dzeko - prvo sto treba reci je to da momak nije igrao kao napadac. Nemogu shvatiti da je susic stavio klasicnog napadaca,koji je prilicno statican bez lopte,da igra na krilo. To mu je bila najveca ggreska.

Ima jos puno toga za reci,al pogresna je tema tako da ode..pa pa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 okt 2010, 10:47

Ovdje neki imaju ograničeno pamćenje ili ga izgleda nemaju nikako. Kada kažemo Edin Džeko trebamo svi ustati na noge. To je on svojim dosadašnjim igrama i dokazao. Edin Džeko je ubjedljivo naš najbolji napadač i to svih vremena. Momak je do sada za repku odigrao 31 utakmicu i dao 16 golova i sa tom brojkom je treći strijelac BiH svih vremena. Znači svaku drugu utakmicu daje gol. Pogledajte statistiku ostali naših ofanzivnih igrača. Elvir Bolić je u 52 utakmice dao 22 gola i prvi je strijelac, ali iz 52, a ne iz 31 kao Džeko. Pogledajte malo učinak ostalih napadača (Kodro, Ibišević, Muslimović, Ibričić, Misimović itd). Znam da Misimović i Ibričić nisu klasični napadači već prvenstveno pakeri, ali zato pogledajte koliko Džeko ima i asistencija. Džeko je naš najbolji igrač svih vremena. Bio je 13 na svijetu, što nikada nikom od naših igrača nije pošlo za rukom. Bio je sa 26 prvenstvenih golova drugi strijelac Bundes lige iza Grafitea, koji je imao 28 golova, ali od toga 8 iz penala. Naredne godine je bio prvi strijelac sa 22 gola. Džeko je klasični napadač, a ne polušpic ili krilo kako to Pape hoće napraviti. Bio je drugi strijelac prošlih kvalifikacija itd...itd.... Džeko je klasa, a da bi on tu klasu i dalje potvrđivao treba da igra ono što je čitav život ,od pionira pa sve do Papetovog dolaska za selektora igrao, a to je klasični špic - tipa Drogba, Ibrahimović, a ne da igrao ono što igra Mesi, jer to nije i nikada neće biti njegova pozicija. Džeko je genije i treba mu dozvoliti da igra, a ne da ga neki trenerski diletant uništava.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 okt 2010, 13:18

izvini al ti to pricas jer navijas za zelju odmah da smo jasni...nemoj ba biti slijep...i nadar je iz sarajeva otisao dalje,pa sam rekao da vise nije za prvih 11. isto tako kazem da bi prije dao sansu muslimovicu nego dzeki...nemoj da moram traziti isjecke sa tekme sa albanijom da ti pokazem neke stvari kako se setka po terenu i igrao je SPICA nemoj izmisljati ,ibisevic je trcao i za sebe i za njega (iako je igracki dzeko bolji) ,sve ovo sto si ti napisao za dzeku i wolse stoji ,ali kakve mi to koristi imamo kad on nece da potrci vec par utakmica za repku...prvo ni makac protiv francuske ,al et kazemo svi podbacili (iako on kao 13. na svijetu bi trebao se isticati ) ali ono protv albanije je bilo LOSE ... volio bih da se izm+jeri koliko je pretrcao ..sramota....u wolsburgu trci od auta do auta,ulazi,ulijece,ovdje jel primi loptu pocne solirati i glumiti igracinu a GOSPODIN cana fino tu loptu pokupi i VOZDRA...igrac koji pola utakmice igra ozlijedjen da strpa 13. igraca svijeta u dzep ??? sto je nama DZEKO to je albaniji CANA i vidi se da covjek odskace kako SRCEM tako i igracki ,al u nas se DZEKO NIJE VIDIO:.....sto neko napisa izgleda da nedostaje derneka i ostalih sitnica...

BUDI REALAN PUSTI ZELJU ,SARAJEVO OVO ONO.....PAPE JE LOŠ TRENER TO SE JASNO VIDI ,ALI NEMOZE PAPE SE TRUDITI ZA POJEDINE (dzeko,misimovic)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 okt 2010, 13:45

johnnyHZ je napisao/la:izvini al ti to pricas jer navijas za zelju odmah da smo jasni...nemoj ba biti slijep...i nadar je iz sarajeva otisao dalje,pa sam rekao da vise nije za prvih 11. isto tako kazem da bi prije dao sansu muslimovicu nego dzeki...nemoj da moram traziti isjecke sa tekme sa albanijom da ti pokazem neke stvari kako se setka po terenu i igrao je SPICA nemoj izmisljati ,ibisevic je trcao i za sebe i za njega (iako je igracki dzeko bolji) ,sve ovo sto si ti napisao za dzeku i wolse stoji ,ali kakve mi to koristi imamo kad on nece da potrci vec par utakmica za repku...prvo ni makac protiv francuske ,al et kazemo svi podbacili (iako on kao 13. na svijetu bi trebao se isticati ) ali ono protv albanije je bilo LOSE ... volio bih da se izm+jeri koliko je pretrcao ..sramota....u wolsburgu trci od auta do auta,ulazi,ulijece,ovdje jel primi loptu pocne solirati i glumiti igracinu a GOSPODIN cana fino tu loptu pokupi i VOZDRA...igrac koji pola utakmice igra ozlijedjen da strpa 13. igraca svijeta u dzep ??? sto je nama DZEKO to je albaniji CANA i vidi se da covjek odskace kako SRCEM tako i igracki ,al u nas se DZEKO NIJE VIDIO:.....sto neko napisa izgleda da nedostaje derneka i ostalih sitnica...

BUDI REALAN PUSTI ZELJU ,SARAJEVO OVO ONO.....PAPE JE LOŠ TRENER TO SE JASNO VIDI ,ALI NEMOZE PAPE SE TRUDITI ZA POJEDINE (dzeko,misimovic)

a u pravu si kontam skoro je puno bolji,mogo bi on mjesto dzeke.pa jesili ti gledo muslimovica ikad hajde reci koliko si njegovih utakmica pregledo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 okt 2010, 14:04

pregledao dovoljno da vidim da se trudi 5 puta vise od dzeke----pregledao dovoljno da vidim da je najbolji igrac PAOK-a ...i dovoljno da vidim i statistiku u repci (hrvatskoj 3 komada) sigurno da zasluzuje prvih 11 ako DZEKO ovako NASTAVI..ja bihsve dao da Dzeko bude stari onaj koji je trcao,ulijetao,prolazio zabijao ali u ovih nekoliko zadnjih utakmica nista ja to nevidim ima jedna stara poslovica OD STARE SLAVE SE NE ZIVI!

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 10 okt 2010, 14:14

[quote="johnnyHZ"]izvini al ti to pricas jer navijas za zelju odmah da smo jasni...nemoj ba biti slijep...i nadar je iz sarajeva otisao dalje,pa sam rekao da vise nije za prvih 11. isto tako kazem da bi prije dao sansu muslimovicu nego dzeki...nemoj da moram traziti isjecke sa tekme sa albanijom da ti pokazem neke stvari kako se setka po terenu i igrao je SPICA nemoj izmisljati ,ibisevic je trcao i za sebe i za njega (iako je igracki dzeko bolji) ,sve ovo sto si ti napisao za dzeku i wolse stoji ,ali kakve mi to koristi imamo kad on nece da potrci vec par utakmica za repku...prvo ni makac protiv francuske ,al et kazemo svi podbacili (iako on kao 13. na svijetu bi trebao se isticati ) ali ono protv albanije je bilo LOSE ... volio bih da se izm+jeri koliko je pretrcao ..sramota....u wolsburgu trci od auta do auta,ulazi,ulijece,ovdje jel primi loptu pocne solirati i glumiti igracinu a GOSPODIN cana fino tu loptu pokupi i VOZDRA...igrac koji pola utakmice igra ozlijedjen da strpa 13. igraca svijeta u dzep ??? sto je nama DZEKO to je albaniji CANA i vidi se da covjek odskace kako SRCEM tako i igracki ,al u nas se DZEKO NIJE VIDIO:.....sto neko napisa izgleda da nedostaje derneka i ostalih sitnica...

slazem se u potpunosti

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 okt 2010, 14:19

johnnyHZ je napisao/la:pregledao dovoljno da vidim da se trudi 5 puta vise od dzeke----pregledao dovoljno da vidim da je najbolji igrac PAOK-a ...i dovoljno da vidim i statistiku u repci (hrvatskoj 3 komada) sigurno da zasluzuje prvih 11 ako DZEKO ovako NASTAVI..ja bihsve dao da Dzeko bude stari onaj koji je trcao,ulijetao,prolazio zabijao ali u ovih nekoliko zadnjih utakmica nista ja to nevidim ima jedna stara poslovica OD STARE SLAVE SE NE ZIVI!

pa bolan muslimovic nije uvezo 4 utakmice od pocetka,ako gledas statistike jasno ce ti biti da je dzeko najbolji strijelac ali ne ide tebi statistika :d djecko odmori ne ide ti

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 okt 2010, 15:07

nick je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:pregledao dovoljno da vidim da se trudi 5 puta vise od dzeke----pregledao dovoljno da vidim da je najbolji igrac PAOK-a ...i dovoljno da vidim i statistiku u repci (hrvatskoj 3 komada) sigurno da zasluzuje prvih 11 ako DZEKO ovako NASTAVI..ja bihsve dao da Dzeko bude stari onaj koji je trcao,ulijetao,prolazio zabijao ali u ovih nekoliko zadnjih utakmica nista ja to nevidim ima jedna stara poslovica OD STARE SLAVE SE NE ZIVI!

pa bolan muslimovic nije uvezo 4 utakmice od pocetka,ako gledas statistike jasno ce ti biti da je dzeko najbolji strijelac ali ne ide tebi statistika :d djecko odmori ne ide ti
a tebi oci nerade,bolan jesil ti svjestan da jedan ozljedjen igrac je strpao velikog DZeku u dzep.... ! jesi ti svjestan a ocito nisi pa cu ti sad pokazati nesto .,..

ovo je edin u wolsburgu,pazi daje golove iz svih pozicija,trci .skace,dribla gura se ...ulijece i sa jedne i sa druge strane :.......
a sad SPEKTAKL
ni nas jednom snimku kada je njihova odbrana s loptom edin ne trci,ni jedan duel nemoze dobiti,ni jednom nije PROSAO igraca nijedan skoro tacan pas haj vozdra

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 okt 2010, 15:21

Dzeko nema s kim igrat u reprezentaciji,u wolsburgu ima...ima josue koji prekida sve napade i salje kontre,ima Diega(imao je pravog Misimovica prije)a ne ovog danasnjeg......kad su veznjaci igrali igro je i Dzeko pogledaj prosle kvalifikacije.Ja ko papagaj ponavljam al Daj mi nadji centarsuteve na Dzeku,kakve je lopte primao?

Ps Klipovi su ti kriminalni,Albani-Bih.sta si ti htjeo pakazat ovim klipom,napade albanije ako nisi primjetio Dzeko je napadac a odbranbeni igrac,a pogle igre i saigraca na ovom klipu Dzeke u wolfsburgu :roll:
RIP SALE VILENJAK

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 okt 2010, 16:50

RKO je napisao/la:Dzeko nema s kim igrat u reprezentaciji,u wolsburgu ima...ima josue koji prekida sve napade i salje kontre,ima Diega(imao je pravog Misimovica prije)a ne ovog danasnjeg......kad su veznjaci igrali igro je i Dzeko pogledaj prosle kvalifikacije.Ja ko papagaj ponavljam al Daj mi nadji centarsuteve na Dzeku,kakve je lopte primao?

Ps Klipovi su ti kriminalni,Albani-Bih.sta si ti htjeo pakazat ovim klipom,napade albanije ako nisi primjetio Dzeko je napadac a odbranbeni igrac,a pogle igre i saigraca na ovom klipu Dzeke u wolfsburgu :roll:
nemoj pratiti samo loptu probaj praatiti nase igrace bez lopte posebno edina ;) ... i nemoj da pricas ima on s kim u repki igrati samo NECE....pogledaj samo ti pricas o JOSUE koji ej KANTA velika .....REALNO ...imao je misketa ...sta to znaci nema misketa nema dzeke.,pogledaj golove dzeke otkad nema misketa,NIKADA vise nece imati onakve asistencije jer diogo je SEBICAN naspram misketa....DA TI DALJE NEPRICAM ETO TI KAZES dzeko gine U DRESU ja kazem da too nije ni blizu istine i gotovo ,,,,,dzeko je prosle kvalifikacije odigrao DOSTA drugacije

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 okt 2010, 17:06

Negine ali nema ni lopti,on treba bit na centru kad je protivnik u napadu i kretat se u liniji sa odbranom protivnicke ekipe i cekat lopte....to napadaci rade ali pravi a ne tipa ronaldo,kaka,mesi koji su all midfield-attack igraci.
A Josue da nevalja nebi igrao u reprezentaciji Brazila.....u wolsburgu ima igrace koji trce,dodaju,centriraju,pokrivaju....mi toga u reprezentaciji nemamo od kako je Susic dosao...NEMA IGRE mogao bi ginut kad bi vratio u odbranu i branio nas gol sto mu nije u opisu igraca koji treba dati gol.Mislim da je sve unisteno Misketovim igranjem-neigranjem jer zauzima tu poziciju gdje bi treba igrat Pjanic... i jednostavno nema ko dat upotrebljivu loptu Dzeki
RIP SALE VILENJAK

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 okt 2010, 17:09

RKO je napisao/la:Negine ali nema ni lopti,on treba bit na centru kad je protivnik u napadu i kretat se u liniji sa odbranom protivnicke ekipe i cekat lopte....to napadaci rade ali pravi a ne tipa ronaldo,kaka,mesi koji su all midfield-attack igraci.
A Josue da nevalja nebi igrao u reprezentaciji Brazila.....u wolsburgu ima igrace koji trce,dodaju,centriraju,pokrivaju....mi toga u reprezentaciji nemamo od kako je Susic dosao...NEMA IGRE mogao bi ginut kad bi vratio u odbranu i branio nas gol sto mu nije u opisu igraca koji treba dati gol.Mislim da je sve unisteno Misketovim igranjem-neigranjem jer zauzima tu poziciju gdje bi treba igrat Pjanic... i jednostavno nema ko dat upotrebljivu loptu Dzeki
u prevodu DZEKO JE ZA TEBE NULA igrac ako nema odlicnog veznog iza sebe ...SMJESNO

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, BHFreak, torbica i 49 gostiju.