Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Rekao sam da priglupa osoba kao sto je Pape ne moze da izracuna rezultat zadatka koji je sam sebi postavio, tako da taktika za njega ne igra nikakvu ulogu! On postavlja igru diletantski, sa znanjem neznanja koje cuva samo za sebe.
Nema on ni trunke slifa za takav posao! Zasto nogometni savez davanjem jos sansi unistava jednu vrlo nadarenu generaciju?! Zato jer sa Papetom mogu upravljati kakao zele, jer i sam Pape zna da dobiva platu za koju nije ni kadar ni.... sta sve nije?!
Zasto Pape "IGRACKA LEGENDA" , a koja je u mojim ocima sve manja, zbog toga sto taj epitet treba da ima neko ko je kompletan, a Pape sigurno to nije!
On je obicni PAKŠU! Dosao je da handri istraumiran narod novim traumama! Sto Pape bolan ne handris nekog u Francuskoj iz koje si dosao.
Haj' sto je supak nego je i bezobrazan jer se zavario za stolicu koja mu ne odgovara i koju ne zasluzuje!
Mozda je to zbog oboje! Supak i bezobrazan!
PAPE ZA MENE VISE NISI LEGENDA, LEGENDA JE ONAJ KO TO IME ZASLUZUJE! LEGENDA JE HASE, VAHA, OSIM... U PRAVOM SMISLU ONI KOJI SE NISU PROVALILI!
AKO IMAS IMALO MERHAMETA I LJUSKOSTI SPREMAJ KOFERE PA ZA FRANCUSKU! TAMO JE TVOJA DOMOVINA!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.