Safet Sušić - Pape

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Monolog » 09 okt 2010, 23:08

NoName je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:najjaci su sad ciroljubci.. nakon 3 kola sa cirom smo imali 2 poraza.. al ipak je ciro psiholog koji svojom pricom veoma lako utice na budale..
Protiv Španije i Turske, obje na strani, to nemoj zaboraviti. Ali, valjda je to isto kao Francuska kući i Albanija na strani, oprosti, zanio sam se :(
Bezimeni, nemoj biti budala. Lijepo ti je čovjek napisao. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 okt 2010, 23:10

Vidim neki navalili na novinare,da ima dobra ljudi bi pisali,no nema ga i to je jasno kao dan...
Poslije Belgije i Turske ili Estonije bili su vjerovatno dobri naslovi...
Safete,ja Vam ne zamjerim,jer mozda jednostavno ne znate bolje...
MERCI POUR TOUT...

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 okt 2010, 23:12

Vi svi na ovoj temi se bezveze nervirate pratite klubove yebo repku cilj nam baraz a kad dodjemo do baraza ispadamo ko iz aviona. Kao sto bi Tunjo rekao bolje ispasti budala nego iz aviona
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 23:22

nihco je napisao/la:evo ponovicu pitanje.
pape veceras da otkaz, sta da radimo?
djukic, bajevic, ivankovic.., pa i vahida pitati-garantujem da za kintu kod dela predlozenih nebi bio problem!

p.s. saradnici u strucnom stabu: osim, ibrakovic, susic, bazdarevic, glavas, jovic... tj., kaljenje

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 okt 2010, 23:25

cole-ch je napisao/la:Poredjenja radi:

Svajcarska je sinoc izgubila od C.Gore. U njihovim se novinama danas pise (u kontekstu) o razresenju Hitzfelda. U fazonu: G-din Hotzfeld, znate li sta i kako dalje?! Ne zato sto su oni velesila za CG, vec zbog pristupa igri u samo dva meca juce i protiv Engleske (1:3).

Srbija je sinoc izgubila od super nezgodne Estonije (flash back-BiH-EST 7:0).., bila puno bolja, imala 4-5 extra sanse i primila 3 gola od kojih dva idu na dusu odbrani-golmanu i prvi je retko vidjen (nebranjiv) gol. Pizonu je sinoc bila premijera, a vec se danas pise i govori (deo medija i javnosti) o njegovoj ostavci. Eeej, prva utakmica-prvi neuspeh-jos sedam utakmica u igri (sto bi S.S. rekao)! To je pobednicki mentalitet.

Azerbejdzan sprema (spekulisu nemacki mediji) nogu Bertiju Foksu kojeg su doveli da unapredi vise klupski nego reprezentativni fudbal u Azerbejdzanu i poduci im trenere. Razlog se ne navodi, ali se zna: losi rezultati i nikakav napredak u igri vec duzi niz utakmica (a la Safet).

Ovo gore se jos dugo u BiH nece desiti jer BH N/F savezu nije u interesu da nista menja, njima je cilj sto duze ostati tu gde su, kao i svim drugim foteljasima... Safet je daleko od moralne osobe i zato je potrebna kriticna masa u vidu novinara. Mediji i savesni novinari. Dok se on direktno od medija ne pozove na odgovornost ne (uvek) na rezultate, vec na igru, taktiku i pristupu protivniku nema napretka i iz utakmice u utakmicu ce samo biti veci frust kod velike (nemocne) vecine navijaca.

P.S. A, kako ce novinari njega to upitati kada iz istog kazana rucaju?!... zajedno putuju, ispijaju kafe. U nezavidnoj su situaciji i ti novinari, ne stvarno.

Safete, luzeru, odi i spasi bh fudbalski brod od totalnog potonuca!
Poredjenja radi Svicarska ima para da moze platiti Mourinha I Capella zajedno
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 okt 2010, 23:25

Odemo na spavanje sa osmjehom na licima. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 09 okt 2010, 23:27

Monolog je napisao/la:

I sa sigurnoscu da gori nemoze doci umjesto njega.Ebo ga njegov bod u Albaniji.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 23:32

kurdt je napisao/la: Poredjenja radi Svicarska ima para da moze platiti Mourinha I Capella zajedno
Idi muvaj devojke, subota je!
Sta si hteo reci u vezi para?! Svajcarska vec ima Murinja i Kapela na klupi!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 okt 2010, 23:34

Monolog je napisao/la:
Upravo tako. :D :lol: :)

@NoName, Avatar ti je mnogo jak! :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2010, 23:42

Nije ni cudo sto nam repka,drzava i ostalo otislo u onu stvar.
Hem Fahro na predizbornom skupu nam objasnjava o Bosnjastvu i Bosancima. :shock:
Hem ovaj se Iranac natakario,ko pjan na paciklo.
Od sad ga zovem @spico :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 okt 2010, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 okt 2010, 23:43

cole-ch je napisao/la:
@NoName, Avatar ti je mnogo jak! :mrgreen:
Kojeg ću morat ukrasti :) Neće se bezimeni naljutiti
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 okt 2010, 00:06

dema je napisao/la:Duznost selektora je da odgovara na pitanja novinara koja su bila normalna,on je prvi njih uvrijedio recima vi ne cijenite reprezentaciju.A Susic je kao cijeni gdje je on bio sve ove godine,sta je uradio za BIH jeli ikad nekom djetetu u BIH donio loptu kopacke bilo sta.Ne nego su to radili Baggio i ostale zvijezde svjetskog fudbala koje su dolazile u Bosnu i donirale opremu,pare itd.
On je mislio pobrat kajmak sto se kaze u narodu,njemu je godinama nudjeno da bude selektor nije htio jer kaze da smo bili losi.
Kad je vidio Cirin rad on je okupio ekipu usadio joj da pobjeduju kad su favoriti da se nikog ne boje,on je mislio samo doc i na rezultatima necijeg rada pokupit sve zasluge.On je isao logikom mladi su a bili su drugi sad ce bit jos bolji treba samo doc i uspjeh je tu.E nije nepismeni stvore,on sam podcjenjuje ovu ekipu kaze seljacina sta je nismo mi svjetski prvaci,to je njegova prva uvreda nama svima nismo ali smo bolji od Albanije.Druga mi je vi ne cijenite repku a zasto jer lik kaze da smo imali kiks.Rekao covjek istinu a on vrijeda i jos ustaje odlazi,nekulturno,bezobrazno podsjeca me na nase politicare,i one iz saveza konje.
Ciro bi bar rekao nismo zadovljni sad cu se derat na njih morali su ovo dobit.Ne idiot kaze Keno je bio povreden nije se mogao pomaknut i primio gol oj konja pa postvaio je zivi zid na sredinu alo na sredinu i da doktorira svoju glupost stao on iza zivog zida,Hasagic jest povreden al u intelektualnom smislu i tu ce dugo bit povreden ko i selektor.
Ako je vec neko povreden onda gas ne stavis da igra ko sto nije Nadarevica stavio a posebno jer ti bolji igrac sjedi na klupi a ti forsiras povredenog.
Krivo mi je sto mu se psuje to nije lijepo nimalo.Ali stvarno je lik los trener uz to je bezobrazan i drzak.Ciru su novinari puno gore stvari pitali ali on je postovao svoj posao i uvijek se salom izvlacio i nikad ama nikad nije govorio sta hocete nismo mi svjetski prvaci nije ovo neuspjeh ili idemo na bod prije tekme.On je Estoniju 7-0 dobio a oni dobise Srbe 1-3 oni nisu nista slabiji od ove Albanije.
Eto toliko vi koji ga branite znam da ovo 4 boda nije lose ali je on los trener ne zna puno vidi sta radi od Dzeke ne moze Dzeko igrat ovu igru nije on Kuyt ili Roonie da se vraca.Miske je trebao izac po sata pred kraj i uvest Ibricica.Al eto Haris mu je dobro odigrao.Mujdza predobar.
Ali on jednostavno nema osjecaj kad koga promjenit sta uradit.Imamo slicne igrace Pjanic i Miske pa ako ih ne ide mijenjaj im pozicije nek jedan ide na jednu jedan na drugu stranu,brate smetaju jedan drugom.
Evo nesto imali su dobru pas igru ali su nekad pretjerivali i kad su mogli primit loptu oni dodaju.
Svaka cast ko igracu i nista dobro ko selektoru,da moze otic da uzmemo Bajevica dok je slobodan.
Post ti je UBOJIT. Sve apsolutno potpisujem, slažem se 100%. Samo ti fali dosta zareza, ali hajde, mogu to progutati. :D

Kakav Sušić, kakvi bakrači :roll: Pape, idi dok je vrijeme, jer padom u sljedećoj tekmi opet ode veliko natjecanje.
Hayley <3

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 10 okt 2010, 02:53

Do sada je u kvalifikacijama sve normalno. Da smo pobjedili Albaniju (a centimetri su falili) bili bi na diobi prvog mjesta sto je svakako iznad svih ocekivanja jer smo kvalifikacije startovali kao poslednja ekipa iz trece grupe. Jos smo tu trecu grupu zasluzili kada smo igrali sa Dzekom, Misimovicem, Salihovicem...u punoj formi, u naj boljim njihovim danima. U ovim kvalifikacijama definitivno smo izgubili naj vaznijeg igraca iz proslih. Misimovic je zavrsena prica, Dzeko se mora vratiti ili smo totalno potonuli. Sa njima takvima, sa Pjanicem koji ne igra za svoj klub, sa igracima iz Izraelske, Belgijske, Hrvatske, Grcke, Svajcarske lige...sa igracem na jednoj od najvaznijih pozicija koji ne igra na sekunde za svoj klub u Rusiji. U ligama petice imamo 4 igraca...niti jednog u Spanskoj, Engleskoj, Italijanskoj ligi. Ako sa takvim timom Susic osvoji drugo mjesto treba ga proglasiti za genija, realna opcija je 3-4 mjesto. A vi, potomci pobjegulja, i Ljajicevi zemljaci, prdite do mile volje...kada vam se vec dopusta i kada ste nasli mjesto gdje cete istresati svoje frustracije. Sto puta su mi drazi Dominkovic, Ceko, Colakovic, Abdic...od vas.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 10 okt 2010, 06:29

Saban je napisao/la:Do sada je u kvalifikacijama sve normalno. Da smo pobjedili Albaniju (a centimetri su falili) bili bi na diobi prvog mjesta sto je svakako iznad svih ocekivanja jer smo kvalifikacije startovali kao poslednja ekipa iz trece grupe. Jos smo tu trecu grupu zasluzili kada smo igrali sa Dzekom, Misimovicem, Salihovicem...u punoj formi, u naj boljim njihovim danima. U ovim kvalifikacijama definitivno smo izgubili naj vaznijeg igraca iz proslih. Misimovic je zavrsena prica, Dzeko se mora vratiti ili smo totalno potonuli. Sa njima takvima, sa Pjanicem koji ne igra za svoj klub, sa igracima iz Izraelske, Belgijske, Hrvatske, Grcke, Svajcarske lige...sa igracem na jednoj od najvaznijih pozicija koji ne igra na sekunde za svoj klub u Rusiji. U ligama petice imamo 4 igraca...niti jednog u Spanskoj, Engleskoj, Italijanskoj ligi. Ako sa takvim timom Susic osvoji drugo mjesto treba ga proglasiti za genija, realna opcija je 3-4 mjesto. A vi, potomci pobjegulja, i Ljajicevi zemljaci, prdite do mile volje...kada vam se vec dopusta i kada ste nasli mjesto gdje cete istresati svoje frustracije. Sto puta su mi drazi Dominkovic, Ceko, Colakovic, Abdic...od vas.
sta drugo ocekivati od polupismenog balijetine neg da napise ovako nesto...kad vidim ljude kao ti pitam se da li ova stoka i krmad od ljudi zasluzuje ista bolje...cast pravim bosnjacima ali likove poput tebe treba na drva vjesat

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 okt 2010, 09:08

Susicu kako te nije stid.Pa zar si jos uvjek selektor.Ti si prodana dusa od saveza papak jedan.Trebaju te u Zenici izvizdat da ti i ono sto si bio dobar igrac prisjedne u zivotu.Ako imalo imas ljudskosti idi nemoj da nam ovo malo srece sto smo imali sa repkom oduzimat.Sram te bilo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2010, 09:16

Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Rekao sam da priglupa osoba kao sto je Pape ne moze da izracuna rezultat zadatka koji je sam sebi postavio, tako da taktika za njega ne igra nikakvu ulogu! On postavlja igru diletantski, sa znanjem neznanja koje cuva samo za sebe.
Nema on ni trunke slifa za takav posao! Zasto nogometni savez davanjem jos sansi unistava jednu vrlo nadarenu generaciju?! Zato jer sa Papetom mogu upravljati kakao zele, jer i sam Pape zna da dobiva platu za koju nije ni kadar ni.... sta sve nije?!
Zasto Pape "IGRACKA LEGENDA" , a koja je u mojim ocima sve manja, zbog toga sto taj epitet treba da ima neko ko je kompletan, a Pape sigurno to nije!
On je obicni PAKŠU! Dosao je da handri istraumiran narod novim traumama! Sto Pape bolan ne handris nekog u Francuskoj iz koje si dosao.
Haj' sto je supak nego je i bezobrazan jer se zavario za stolicu koja mu ne odgovara i koju ne zasluzuje!
Mozda je to zbog oboje! Supak i bezobrazan!
PAPE ZA MENE VISE NISI LEGENDA, LEGENDA JE ONAJ KO TO IME ZASLUZUJE! LEGENDA JE HASE, VAHA, OSIM... U PRAVOM SMISLU ONI KOJI SE NISU PROVALILI!
AKO IMAS IMALO MERHAMETA I LJUSKOSTI SPREMAJ KOFERE PA ZA FRANCUSKU! TAMO JE TVOJA DOMOVINA! :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 10 okt 2010, 09:52

Probisvjet je napisao/la:Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Rekao sam da priglupa osoba kao sto je Pape ne moze da izracuna rezultat zadatka koji je sam sebi postavio, tako da taktika za njega ne igra nikakvu ulogu! On postavlja igru diletantski, sa znanjem neznanja koje cuva samo za sebe.
Nema on ni trunke slifa za takav posao! Zasto nogometni savez davanjem jos sansi unistava jednu vrlo nadarenu generaciju?! Zato jer sa Papetom mogu upravljati kakao zele, jer i sam Pape zna da dobiva platu za koju nije ni kadar ni.... sta sve nije?!
Zasto Pape "IGRACKA LEGENDA" , a koja je u mojim ocima sve manja, zbog toga sto taj epitet treba da ima neko ko je kompletan, a Pape sigurno to nije!
On je obicni PAKŠU! Dosao je da handri istraumiran narod novim traumama! Sto Pape bolan ne handris nekog u Francuskoj iz koje si dosao.
Haj' sto je supak nego je i bezobrazan jer se zavario za stolicu koja mu ne odgovara i koju ne zasluzuje!
PAPE ZA MENE VISE NISI LEGENDA, LEGENDA JE ONAJ KO TO IME ZASLUZUJE! LEGENDA JE HASE, VAHA, OSIM... U PRAVOM SMISLU ONI KOJI SE NISU PROVALILI!
AKO IMAS IMALO MERHAMETA I LJUSKOSTI SPREMAJ KOFERE PA ZA FRANCUSKU! TAMO JE TVOJA DOMOVINA! :twisted:
Potpis za ovaj post!!!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 10 okt 2010, 10:15

Dodao bih kao i 90% Bosanaca i Hercegovaca,Pape ODLAZI DOK NIJE KASNO!IDI DA TI SAVJEST OSTANE BAREM MALO ČISTA!Ma ljudi dragi,još u pripremnim tekmama,vidjelo se da Papundek NIJE za ovog posla.Međutim,hajde pustite ga neka uigra svoju neku taktiku,neke svoje ideje,ali niti on ima taktike(sorry ima jednu i to je to),niti ima ideje.Sve što Pape ima je ODLIČNE igrače,koje NEZNA iskoristiti!!!Pape ODLAZI dok NIJE KASNO,jer još jedna izgubljena tekma,ili prosipanje bodova protiv SLABIJIH repki od Naše ne vodi nikamo.Iz ove perspektive EP za BIH je DALEKO,da dalje nemože biti,te zato ovaj početni NEUSPJEH treba sasjeći u korjenu,dok fakat nije prošao voz!
Ako (nedaj Bože) Pape ostane za selektora NAŠE repke BiH,prije će Crna Gora na EP već MI.Iz naše grupe na EP idu Francuska i Albanija,AKO SE ŠTA NE PROMJENI u Našoj avliji!
POZDRAV SVIM Bosancim i Hercegovcima,koje SRCE boli,kada se zna da možemo,ali negdje zapinje!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 okt 2010, 10:20

kasno je ljudi kasno je.imamo srece da nam rezultati idu na ruku,ali ja se ne nadam pravise.a ne nadam se iz razloga sto gubimo bodove protiv albanije,a nadamo se osvajanju u bjelorusiji i rumuniji.smijesno,jer sa ovakvom igrom bez igre meni se nasa reprezentacija pocinje gaditi.od kad je pape selektor mi nemamo igre,nemamo ni glavu ni rep.e zbog toga je vec kasno izgubili smo vjeru u sebe
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 okt 2010, 10:31

zlaja-73TM87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Potpis za ovaj post!!!
I ja potpisujem!
Samo neka se ovi poznavaoci vrate u predcirin dolazak.Kakvo je stanje vladalo, 4 navijaca na bilinom polju, svi igraci su bojkotovali tadasnju reprezentaciju, hrgovic bio kapiten..nigdje nikog.Mislio sam da nas niko nemoze spasiti.
Tada je dzeko bio prosjecan igrac, pjanic jos nije zelio da igra za reprezentaciju, a kakvo je stanje bilo, mislio sam da ce se odluciti za francuze, koji su ga i trazili.Gdje je bio rahimic, begovic..
Prva utakmica na bilinom polju..ciro je docekan sa ovacijama.
Kada gledam ove inserte, dodje mi da placem, i pitam se hoce li ikad vise biti tako?

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.