Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 31 mar 2009, 23:39

ja bi volio vise etoa vidjeti kod nas nego villu eto je zvijer i puno je bolji igrac za englesku ligu od ville. mada kad bi doveli i jednog od njih dvojice bilo bi **** mada dosadili su mi vise spanci pa mozda zbog toga bi jos vise volio vidjeti etoa.
moja pretpostavka je da ce se iskesirati oko 20 milja za jedno pojacanje veliko vjerovatno to nece biti Silva iz razloga sto valencija trazi vise 8 miliona za Barrya i jedno 2-3 miliona za nekog bezveznjaka il nekog omladinca. i ako bude kakvih prodaja tu ce se onda pokusavati krpiti tim sa najverovatnije engleskim igracima.
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 apr 2009, 01:36

villa je preskup i on sigurno nece doci u liverpool, za eto'a ne znam, mislim da i od njega nema nista, jer zasto razdvojit duo fantastico
liverpoolu treba silva a ne villa ili eto'o i jos se nadam da cemo ga uspjeti dovesti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 apr 2009, 07:22

ako barca dovede benzemu,villu,adebayora ili aguera eto dolazi 100% to je rekao i rafa samo je bitno da barca dovede napadaca i eto nama eto a
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 apr 2009, 11:27

Emir_ZENICA je napisao/la:Zamislite sastav Liverpoola

Reina

Canavaro -----Arbeloa---------Maldino-----Lahm

Gerrard-----Beckam----Ronaldinho----Ribery

TORRES----MESSI

jao ubitacan bgm

,nemoj se puno salit za 1. april :D nemoj mijesati svoje snove sa realnoscu ;)

voronin hoce da se vrati u liverpool,nada se da ce se moci dokazati veceras protiv engleske,kaze da nije imao bas prave prilike,da ne zeli da sjedi na klupi a hertha je zainteresovana da ga kupi....e sad...ako bi se voronin vratio,ko zna bi li benitez uopšte trazi jos jednog napadaca :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2009, 12:17

onakav sastav moze samo dijete koje nema pojma o fudbalu napisati pa zato necu da komentarisem

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2009, 23:33

liverpool pobjedio tursku danas :D

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 02 apr 2009, 11:09

pozdrav scousersi,
fera je napisao/la:liverpool pobjedio tursku danas :D
hahahahahahaahahahahahah nisi normalan, bas si me nasijo, hahahahahahahhahahah
riera i alonso jos da je i torres bilo bi potpuno al nema veze, a
ev prodjose i ove tekme s belgijom pa se sad mozemo vratit LFC, ipak je BiH, BiH
i imal kakvih novosti o transferima, novim zeljama itd

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 apr 2009, 11:25

NACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:pozdrav scousersi,
fera je napisao/la:liverpool pobjedio tursku danas :D
hahahahahahaahahahahahah nisi normalan, bas si me nasijo, hahahahahahahhahahah
riera i alonso jos da je i torres bilo bi potpuno al nema veze, a
ev prodjose i ove tekme s belgijom pa se sad mozemo vratit LFC, ipak je BiH, BiH
i imal kakvih novosti o transferima, novim zeljama itd
ma jok,nema nista novo od onog sa eto 'om al evo nasla sam jedan zanimljiv text na sky sportu http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 26,00.html

tu benitez kaze da je bilo mogucnosti da napusti klub prije potpisivanja novog ugovora
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 apr 2009, 12:00

i dva gola kuyta sinoc. odlicno su odigrali nasi igraci u repkama. **** eto'oa neka uzmu đeku :D

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 02 apr 2009, 17:21

Dobra stvar sto nasi igraci igraju odlicnop i daju golove i u svojim reprezentacijama ipak sad u nastavku sezone nam trebaju itekako da budu raspolozeni i da uzmemo titulu ..
_Nadam se da ce doci neki od tih pojacanja o kojima se prica a koja bi to radost bila da nam dodje nas Dzekson mada od tog nista bar do kraja ove sezone ..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 apr 2009, 21:09

scum bennet nam sudi protiv fulhama, znali su pogoditi tekmu kad ce njega angazovati, mora da je alkos fergi imao svog udjela u ovome
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 apr 2009, 11:43

YNWA je napisao/la:scum bennet nam sudi protiv fulhama, znali su pogoditi tekmu kad ce njega angazovati, mora da je alkos fergi imao svog udjela u ovome
onda bismo trebali gledat da osiguramo pobjedu vecu od 1 gola,jer ako do 90 minute bude 0-1 ne bi me iznenadilo da u sudijskoj nadoknadi bude penal za fulham....igrati polako i smireno,uz sto vise tacnih dodavanja,zavrsit posao i okrenut se chealsiju :D Ali treba biti oprezan,jer su oni uzeli bodove scumu,a i mi smo remizirali s njima na anfieldu :roll: nadam se da je krizna faza iza nas :D

Gerrard potpisao novi ugovor do 2013.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 apr 2009, 15:38

Hajd želim vam sreće u tekmi i da debili igraju nerješeno ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 03 apr 2009, 18:01

Moje skromno misljenje a gledajuci na formu nasih igraca u kvalifikacionim utakmicama za reprezentacije ocekujm ba 3 komada u mrezi Fulhama mada netreba podcjeniti Fulham i uci lagano u utakmicu samo presing od prve minute kao sto to FCL zna uradit i abd bice sve super.. A ocekujem da ce Villa otkunut SCUMU bodove ako ne pobjedom onda bar remijem realno Villa to moze .....

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 03 apr 2009, 20:09

LFCBiH je napisao/la:Moje skromno misljenje a gledajuci na formu nasih igraca u kvalifikacionim utakmicama za reprezentacije ocekujm ba 3 komada u mrezi Fulhama mada netreba podcjeniti Fulham i uci lagano u utakmicu samo presing od prve minute kao sto to FCL zna uradit i abd bice sve super.. A ocekujem da ce Villa otkunut SCUMU bodove ako ne pobjedom onda bar remijem realno Villa to moze .....
Ma nema Fulham tu sta traziti, mi smo u formi i realno smo bolji! Hvala dragom Bogu sto su nam se svi igraci vratili zdravi sa "pauze"!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 apr 2009, 20:12

i kuyt produzio ugovor

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 apr 2009, 21:13

TheScouser je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Moje skromno misljenje a gledajuci na formu nasih igraca u kvalifikacionim utakmicama za reprezentacije ocekujm ba 3 komada u mrezi Fulhama mada netreba podcjeniti Fulham i uci lagano u utakmicu samo presing od prve minute kao sto to FCL zna uradit i abd bice sve super.. A ocekujem da ce Villa otkunut SCUMU bodove ako ne pobjedom onda bar remijem realno Villa to moze .....
Ma nema Fulham tu sta traziti, mi smo u formi i realno smo bolji! Hvala dragom Bogu sto su nam se svi igraci vratili zdravi sa "pauze"!
ja zadovoljan i sa 1:0
fulham ove sezone igra dobro, kod kuce su dobili scum i arsenal a igrali nerijeseno sa celzijem, bit ce teska sutra utakmica kao i sve ostale do kraja u kojima ne smije doći do gubljenja bodova
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 apr 2009, 21:21

reds_forever je napisao/la:Gerrard potpisao novi ugovor do 2013.
reds_forever je napisao/la:i kuyt produzio ugovor
ovo je bilo za ocekivati, samo se nadam da ce i agger uskoro potpisati novi ugovor
Sarajevo i Liverpool

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 03 apr 2009, 23:11

Usvakom slucaju 3 boda su 3 boda nemamo pravo na kiks jer smo iskoristili to pravo u prvom dijelu sezone a vjerujem da utakmica protiv Fulhama kao i ostale utakmice protiv manjih ekipa nam mogu donjeti titulu opet kazem da ocekujem i abd tako ce i biti da SCUM ostane bez bodova protiv Ville realno gledajuci kompletnu sezonu Villa moze i nadam se da hoce odnijeti bodove SCUMU i onom pijanom skotu .........Pogotovo u to vjerujem jer SCUM ima problema sa kako sa povredama tako i sa suspenzijama igraca ...
Zbog crvenih kartona pravo nastupa nemaju čak trojica standardnih prvotimaca (Wayne Rooney, Paul Scholes i Nemanja Vidić), dok zbog povreda neće igrati Berbatov i Anderson.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 apr 2009, 13:31

za nas je bitno da mi pobjedjujemo,a scum nam je sporedna stvar,i da nije borba za titulu,ovo je kako trebamo igrati :!:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 6 gostiju.