FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 19 sep 2018, 18:25

Bez obzira sto je kup, nasi igraci su igrali previse nonsalantno. Ja sam za rezerve u kupu, medjutim oni koji igraju, kup moraju shvatiti krajnje ozbiljno. Za ovo danas, kazniti po dzepu.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 sep 2018, 18:27

Pojedinci potvrdili zasto su klupirani sad neka se zale mahkama i drugovima da ih hvale po forumima.
Idemo dalje.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 sep 2018, 18:27

Dobro je, igra losa ali bitan prolazak. Velez ima odlicnu ekipu. Imali smo srece, iskreno. Samo da sa Ahmetom nije nista ozbiljno i sve odlicno.

Huh, preznoji se opet, al sad sam rahat :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2018, 18:28

Gotivim Velez , navijaci i klubovi imaju dobar odnos al igraci pa i publika u Vrapcicima najblaze receno ponasa se veoma neprijateljski.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 sep 2018, 18:28

ne kontam fkt šta husref ima protiv malog resića?

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 19 sep 2018, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 19 sep 2018, 18:29

fks74 je napisao/la:Bez obzira sto je kup, nasi igraci su igrali previse nonsalantno. Ja sam za rezerve u kupu, medjutim oni koji igraju, kup moraju shvatiti krajnje ozbiljno. Za ovo danas, kazniti po dzepu.
Pa ovakav Velez ti je u rangu Krupe, pun stadion, pozitivna atmosfera nalozili se oni. Sta ste ocekivali 0:3
M.Delac 2

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 sep 2018, 18:31

Steta, mađari prođoše na penale, laksi bi put bio do kraja da su ispusili, al hajde, yebat ga..

Joj al me Bekic na kraju iznervira, kad ne primismo go u zadnjoj sekundi zbog njeg, Pidro je za njeg Marselo.
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 sep 2018, 18:32

Bilo je patnja za gledati, mislim na prvi dio, kasnije je to bilo korektno ulaskom Crepulje i Merse. Razumljivo je to što je bilo patnje, Velež nije šala ekipa. Velež uopšte nije loša ekipa, naprotiv, odlična. Sigurno su bolji od pola klubova iz premijer lige. Dobar posao radi Rahimić s njima, a biće odlično kad se vrate naredne sezone, jer to zaslužuju. Samo su me iznenadili gledatelji, svaki faul koji je bio, oni trče nešto dole, psuju, deru se.. Bespotrebno, ali eto.

Još jedna prepreka pređena.. Ne zaboravite da smo mi imali mali milion sličnih tekmi, pa gubili na kraju ili nismo znali sačuvati rezultat. I tu se vidi napredak i samo treba raditi na tom pobjedničkom mentalitetu. Veoma dobra partija Džafića, siguran i odličan golman. Istina je da je imao tih par loših izbijanja, ali kod većine njih je bio pod pritiskom, tako da razumijem. Ne znam koga bi prije, Vladan naše dijete i dobro je branio do sada, Džafić iszo zvjerka, samo iskusniji. Slatke muke..
Nadam se samo da nije ozbiljna povreda Ahmeta, ne bi valjalo to.

Svaka čast svima, idemo dalje. :thumbup:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 sep 2018, 18:35

Na drugačiji način definitivno nismo mogli zabiti gol, vidi se na momente da jesmo jača ekipa. Ali ovakav Velež apsolutno nije ekipa koja se može izbaciti sa malo više kombinovanim sastavom od ovog! Ovi koji misle drugačije prate pogrešan sport. Bitna je pobjeda, idemo dalje.

Golman Krupe je dobio crveni i mislim da se samo crveni prenose na ligu. Handžić im isto ne igra. Samo jel im ovo prvi golman?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 sep 2018, 18:37

Imam osjecaj da su igraci kao i mi navijaci pomislili da Velezu ovaj Kup nije bitan i da ce se vise koncentrisati na ulazak u PLBiH, a ispostavilo se suprotno, Velez je dobro odigrao tekmu i pokazao se trenutno bolji mozda i od polovine ekipa iz PLBiH. Nasa igra danas nije za pohvalu ali dok ima rezultata dobro je. Moja zamjerka Musemicu je zasto ne daje vise nikako sansu malom Resicu, mislim da je danas i te kako mogao igrati bar jedno poluvrijeme. Ovaj Dzafic mi djeluje sigurnije od malog Kovacevica, ali eto vidjecemo sta ce Husref odluciti u narednim utakmicama. Bitan je prolaz kako god, idemo dalje pa cemo vidjeti dokle mozemo na kraju.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 19 sep 2018, 18:38

dundee je napisao/la:
broj6 je napisao/la:Bez obzira kako utakmica završila ja sam razočaran. Nisam razočaran igrom, nego Husrefom. I dalje sam protiv mijenjanja trenera i velika podrška za Husrefa ali ovo danas je nedopustivo.

Liga će da ispašta zbog ovoga i uskoro možemo očekivati neki kiks. Previše prvotimaca koje i ne interesuje ova utakmica je počelo istu. Nadao sam se da će danas odmoriti Rahmanovića jer mu treba odmor i da će staviti Velkoskog iza napadača napokon jer se ne snalazi na krilu. Također bojim se da izmjena Handžića na poluvremenu ne ostavi traga na njemu. Ahmeta ubacuje, povrijedi se čovjek.. A glavno pitanje mi je šta je sa Šišićem? Čovjek bio prvotimac na početku sezone, a sad ne može ni s klupe da uđe i to u kupu nego se Tatar opet ubacuje..
:?
rahmanovic ti ne igra za vikend, odmorit ce svakako :)
To sam malo previdio. Ali svejedno, Velkoski krilo ne može igrati. Stalno ulazi u sredinu i igru po boku gubimo. Mislim da će u Krupi biti dosta tečnije kad bude igrao na mjestu Rahmanovića

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 sep 2018, 18:41

Odlican rezultat, majstorija od gola. Pojedinim ovdje lijecenje treba. Ulijecu na temu pod adrenalinom izgleda, ne kontaju da je forum. Samo da Semsudin ne zaglavi duze.. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 sep 2018, 18:42

Ja sam zadovoljan ,samo da nije povrede Merese.
Odigrali i igrali onoliko koliko nam je trebalo.Nije lako igrati po onoj vrucini,a igraci se igrali preko one stvari.Nesto se igraca odmaralo,tako da je na kraju super ispalo..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 sep 2018, 18:43

Gledao sam Resica protiv Zvijezde 09 uzivo, gledao ga protiv Radnika na TVu, i u tim tekmama nije nikakve šanse imo. Nije mogao pretrčati, proći i gurati se sa starijim, vecim i jacim od sebe. Odlican je bio u onoj evropskoj tekmi gdje je dao fantastican go ali mene, od svih akademaca, najmanje me odusevio. Istina, nije imao puno prilika ali mislim da je s razlogom ta njegova minutaza, ali isto mislim da je talenat i da ga nisu dzaba prekomandovali u prvi tim. Treba njemu jos treninga sa prvim timom. Drag mi je, svu mu srecu zelim i da aBd napravi odlicnu karijeru.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 19 sep 2018, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 sep 2018, 18:44

Ovako protiv Krupe..

Vladan/Džafić
Šabanović Dupovac Mujakić Pidro
Stanojević Adukor
Hebibović Velkoski Tatar
Ahmet/Handžić

Šta je s onim Šišićem? Ne pamtim kad je igrao..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 sep 2018, 18:45

Odigrasmo ovo nekako preko qurca. Al i to je dovoljno da se ovi izbace. Nek je prosao taj kup, sad se vracamo onome sto bitno, liga :)

P.S. kakvi su ono dole papci Boze sacuvaj.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2018, 18:49

rishovski je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Gotivim Velez , navijaci i klubovi imaju dobar odnos al igraci pa i publika u Vrapcicima najblaze receno ponasa se veoma neprijateljski.
Šta bi ti? Cvijece i aplauze...
Ma nas na noz docekuju gdje god dodjemo ,nije to poenta nego iznenadio sam se Velez je veliki klub da igraci onako skacu na svaku odluku ,publika isto ne ide mi s renomeom kluba . sretno velezu i da se vrati u premijer ligu .

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 19 sep 2018, 18:53

Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 sep 2018, 18:53

Slazem se igraci odigrali perko kurca,al eto i to je bilo dovoljno da prodjemo.
Sad ozbiljno protiv Krupe sa svim raspolozivim snagama .

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 sep 2018, 18:54

HordasOdMalena je napisao/la:Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
Da.
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”