ovako naredni put prebaci post ovdje i nastavi raspravumarconato je napisao/la:@Pitar6785
Nikad mi nije problem odgovoriti na konstruktivan post, ali ovo je samo za
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Tebi se izgleda mora crtati...
Kopenhagen nivo PartizanaLAZARUS2000 je napisao/la:Šokiran sam da je Real ovaj Atalanta ispala od Kopenhagena koji je ono nivo Dinama, Partizana, Zvezde.. Kadar nevera

Ovo je neki novi oblik mitomanije

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koju raspravu?! Covjek nalupao gluposti, zato sam mu ovako i odgovorio i zavrsio prije bilo kakvog pocetka...hilmo je napisao/la:Tebi se izgleda mora crtati...ovako naredni put prebaci post ovdje i nastavi raspravumarconato je napisao/la:@Pitar6785
Nikad mi nije problem odgovoriti na konstruktivan post, ali ovo je samo za

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Igrali mi dobili.Mokes je napisao/la:Kopenhagen nivo PartizanaLAZARUS2000 je napisao/la:Šokiran sam da je Real ovaj Atalanta ispala od Kopenhagena koji je ono nivo Dinama, Partizana, Zvezde.. Kadar neveraTim koji je znao proći grupu u CL, redovno igraju grupe bilo EL ili LP (zadnji put umalo prošli grupu, nekada znali X izvući protiv Barce, kad je ova osvajala CL), nivo tima koji svake druge godine igra grupe EL i koji prođe grupu svako 15 godina, a obično bude kanta za nabijanje
![]()
Ovo je neki novi oblik mitomanije![]()

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Jel iko zna kako se zove onaj najlon za parole(treba mi u privatne svrhe i natpis), i gdje ga ima kupiti?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Marconato, nisi dobrodosao na nasoj temi jer nisi napisao da treba mrziti grad Sarajevo, nisi nam izvrijedjao golmana i nisi prizeljkivao koji topovski udar u njegovoj blizini... Da jesi bio bi OK.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma nema veze, opet cu s vremena na vrijeme bacit koji post...belosevic28 je napisao/la:Marconato, nisi dobrodosao na nasoj temi jer nisi napisao da treba mrziti grad Sarajevo, nisi nam izvrijedjao golmana i nisi prizeljkivao koji topovski udar u njegovoj blizini... Da jesi bio bi OK.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Beduin
- Kontakt:
Ko vam je ovaj pajser na forumu @egzodus1946
bubuljicar umjesto da bodri svoj klub on samo psuje Tuzlu i tuzlake, mora da mu je patika na Tusnju ostala ne tako davno.
Sretno vam veceras, Slobodi godi da konkurencija gubi i tako i mi mirnije docekujemo nastavak sezone.
bubuljicar umjesto da bodri svoj klub on samo psuje Tuzlu i tuzlake, mora da mu je patika na Tusnju ostala ne tako davno.
Sretno vam veceras, Slobodi godi da konkurencija gubi i tako i mi mirnije docekujemo nastavak sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ja sam 10 godina prisutan na ovom forumu i niko nikad nije nista napisao pozitivno za tuzlu i tuzlake(koze) ne znam sto sad samo njega od svih sarajlija izdvajas..Beduin je napisao/la:Ko vam je ovaj pajser na forumu @egzodus1946
ako ti 1 000 000 ljudi kaze isto onda prihvati i suti
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Gdje si @avenija. Ima li plata sta kazu gazda ajdo i jaran mu fudo?avenija je napisao/la:ja sam 10 godina prisutan na ovom forumu i niko nikad nije nista napisao pozitivno za tuzlu i tuzlake(koze) ne znam sto sad samo njega od svih sarajlija izdvajas..Beduin je napisao/la:Ko vam je ovaj pajser na forumu @egzodus1946
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Par kola ste pobijedili i ne mozete se snositi ovdje. Ne tjeraj me da kopam postove gdje ste se slihtali po forumu najvise tuzlacima.avenija je napisao/la:ja sam 10 godina prisutan na ovom forumu i niko nikad nije nista napisao pozitivno za tuzlu i tuzlake(koze) ne znam sto sad samo njega od svih sarajlija izdvajas..Beduin je napisao/la:Ko vam je ovaj pajser na forumu @egzodus1946
A pricaj i sa bivsim vodjama Robije sta misle o nama i kakav odnos imaju sa nasom rajom, koja druzenja u gradu soli se dasavala i desavat ce se. Ako mi ne vjerujes javi se pa cu ti dati i imena zenicanki da potvrde kakvi su tuzlaci, valjda nisi šmizla da caspri okolo. A nije da ne vole i gudru vala

A vama sto je forum dosao glave pa bauljate, za to postoje ustanove i strucne osobe pa se njima obratite. A i ne znam da sam te sta pitao?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
za tih des godina ubo si jednu prognozuavenija je napisao/la:ja sam 10 godina prisutan na ovom forumu i niko nikad nije nista napisao pozitivno za tuzlu i tuzlake(koze) ne znam sto sad samo njega od svih sarajlija izdvajas..Beduin je napisao/la:Ko vam je ovaj pajser na forumu @egzodus1946

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne znam dal' bi mogli bas s Atalantom, ali eto odigrasmo s Napoliem 0-0...SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel to znači da bi ko biva Zvezda odigrala 0:0 s Atalantom, ko biva bila 8. u Seria A na tabeli i ko biva Sarajevu dala 8? Tvoje poimanje fudbala zvuči otprilike ovako.marconato je napisao/la:Ne, moje misljenje je da bi nam podjednako ili slicno tesko bilo sa Atalantom ili Fiorentinom kao sada s Austrijancima...Nista ni manje, ni vise..
Roma i Napoli su nesto drugo!

Ma puši ga i ti i Zvezda ba....
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Ne znam dal' bi mogli bas s Atalantom, ali eto odigrasmo s Napoliem 0-0...SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel to znači da bi ko biva Zvezda odigrala 0:0 s Atalantom, ko biva bila 8. u Seria A na tabeli i ko biva Sarajevu dala 8? Tvoje poimanje fudbala zvuči otprilike ovako.marconato je napisao/la:Ne, moje misljenje je da bi nam podjednako ili slicno tesko bilo sa Atalantom ili Fiorentinom kao sada s Austrijancima...Nista ni manje, ni vise..
Roma i Napoli su nesto drugo!![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bas
, koliko si se nalupao, nije dovoljan ni citav red ovih smajlica... 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vidi majstore, apsolutno svaka čast na borbi i zalaganju, onakve stvari mi vjerovatno nikad nećemo dočekati.marconato je napisao/la:Bas, koliko si se nalupao, nije dovoljan ni citav red ovih smajlica...
Ali i dalje imaš za mene glupo poimanje fudbala, zato je neko tamo odredio dvije utakmice, a ne jednu. Ne bih više da ulazim u rasprave s tobom jer ti na ovoj temi nije mjesto.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Polemika se vodila oko poredjenja Salzburga i Atalante. Moje stajaliste je da su to 2 slicne ekipe i ono je bilo blago receno osporavano.
Jednostavno, imali ste pogresnu percepciju o snazi Atalante i ja sam samo iznio (argumentovano) svoje misljenje.
Prvi ti si se ismijavao na moju konstataciju da se Zvezda moze nositi sa ekipama poput Atalante, a eto par utakmica potvrdi moje misljenje..
Slazem se, nema potrebe za daljom diskusijum...
Jednostavno, imali ste pogresnu percepciju o snazi Atalante i ja sam samo iznio (argumentovano) svoje misljenje.
Prvi ti si se ismijavao na moju konstataciju da se Zvezda moze nositi sa ekipama poput Atalante, a eto par utakmica potvrdi moje misljenje..

Kopenhagen koji je na papiru slabiji od zvezde je izbacio tu istu atalantu.marconato je napisao/la:Polemika se vodila oko poredjenja Salzburga i Atalante. Moje stajaliste je da su to 2 slicne ekipe i ono je bilo blago receno osporavano.
23
- robertkosar
- Kontakt:
Nije Hatalanta toliko jaka koliko se cini. Nemamo mi trener za evropska takmicenja usref je daleko od togaGOAT je napisao/la:Kopenhagen koji je na papiru slabiji od zvezde je izbacio tu istu atalantu.marconato je napisao/la:Polemika se vodila oko poredjenja Salzburga i Atalante. Moje stajaliste je da su to 2 slicne ekipe i ono je bilo blago receno osporavano.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM