japa je napisao/la:
Ako se navodjenje cinjenica i realnog stanja naziva pljuvanjem i ponizavanjem onda si upravu. Ja selektivno biram? Ja sam kritikovao mnoge tj. sve one koji su igrali a nisu pokazivali kvalitet kritikovao sam i panja Susica ali iako sam Zeljovac nisam se ustrucavao da kazem da je Bazdarevic bio jos gori, koliko vidim to sa tobom nije bio slucaj. Ne mozes mi ti govoriti da selektivno pljujem igrace ti koji selektivno biras na osnovu pripadnosti klubu koga branis a koga ne. Mani se tih dvostrukih arsina cuj ja pravim od njega amatera a ti bi prvi da je on npr. albanac kad bi ga vidio i karijeru koju ima rekao da je ispodprosjecan golmaan sumnjivog kvaliteta i ismijao bi nekog sipca koji bi rekao da je razlika izmedju Begovica i njega tek nijansama na strani Begovica, da ti prvi bi to rekao. Ovako posto je Zeljino dijete drugu pricu pricas.
Meni je inace presmijenso to kako ljudi favorizuju igrace reprezentacije ovisno da li imaju veze sa klubom lokalnim za koji navijaju, sad ja idem na svaku utakmicu Zelje i trebo sam braniti ublehasa i neznalicu Bazdarevica i njegov famozni projekt kojeg je jedino ta neznalica mogla tako nazvati
Da, ti selektivno pljuješ i ponižavaš Šehića evo dva dana, podsjećam te da sam naveo neke stavke zbog čega bi Šehić mogao biti ispred Begovića kod Prosinečkog, e od tada ide tvoje konstantno pljuvanje po Šehiću i pravljenje od njega amatera, a sve to zbog čega? Kako bi meni dokazao da je Begović bolji golman, kako bi meni dokazao da Begović treba biti 'jedinica'? Kad sam ja to rekao nešto suprotno od ovoga?
Odakle ti to da ja nisam kritikovao Mešu? Odakle ti to da branim nekoga zato što je ponikao u Želji? Odakle ti to da sam ja rekao da je Begović za nijansu bolji od Šehića?
Kroz čitavu raspravu mi stavljaš u usta neke nebuloze, koje nikako ne podupireš činjenicama već stihijski i uličarski navodiš nekakve gluposti koje nikad u životu nisam rekao niti napisao, a još mi sve to nabijaš kao neke argumente kontra mog pisanja.
Prošetaj po temama reprezentativaca koji su ponikli u ostalim klubovima pa vidi šta pišem, otiđi, recimo, na temu Duljevića, čitaj malo šta pišem o Sariću.
A do tada, molim te, ne stavljaj mi više riječi u usta, završi raspravu ako nemaš nikakvog valjanog argumenta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"