Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rokoko87
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 14:34

JavierBosnia je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Beg je od Ibre bolji u svakom segmentu igre
Ocemo ponavljati? U svakom segmentu igre
U nekom za klasu, u nekom za 5 klasa vise
Barataš argumentima :tokralju:
Sto bih ja tebi pisao kilometarske postove kad ne vidis metar ispred sebe? Umislio si sebi nesto u glavu i to je to.
Da imalo znas koliko ne znas, njihov CV bi ti itekako dovoljan bio.
Ovaj ne vrijedi pola miliona, ovaj drugi 10. Kakve ti ja argumente moram iznositi?
Prevazilaziš sam sebe :tokralju:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 sep 2018, 15:06

japa je napisao/la:
Pa već protiv Austrije je bio sigurniji sa loptom u nogoma bez nekih glupih driblinga i poteza koji mogu ukopati i tebe i ekipu. Ne možeš zbog jednog qurčenja reći da čovjek ne zna igrati nogom.
Kazes ne mogu zbog jednog satro ku?cenja (a ustvari bijedan izgovor za pogresno dodavanje pod pritiskom) reci da ne zna igrati nogom ali zato ti mozes (ne znam na osnovu cega) reci da je Sehic bolji sa nogom od Begovica? Pa bi te zamolio da te pitam odakle ti to i na osnovu cega tvrdis? ja se nesto ne sjecam cestih Begovicevih pogresnih dodavanja (mislim i na klub i na repku), vjerujem da ih je bilo ali ne toliko da bi rekao da je losiji u tome od jednog Sehica.

I da, nisam ja rekao da Sehic ne zna igrati nogom, vec da vi tu igru preuvelicavate i da ona nije nista bolja od Begoviceve...
Pa normalno da mogu reći jer sam u ovih osam utakmica pod Robijem vidio da Šehić itekako zna igrati nogom, a i pratio sam ga prije, ne gledam Šehića od jučer. A za Begovića zna svako ko ga prati da je linijski golman i da mu je to najveća golmanska boljka, da ima taj kvalitet bio bi među najboljim golmanima na svijetu, al' ga previše drži linija jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 sep 2018, 15:09

Mokes je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Al' kako na ovom forumu vrhunski rade majstori spina to je nevjerovatno. Napišeš post, napraviš par poređenja i primjera, trudiš da što više približiš ljudima koji čitaju to neko svoje mišljenje, onda dođe čopor forumaša koji imaju drugačije razmišljanje, udruženo te napadnu i popljuju, napakuju ti epitete kao "kvazistručnjak" i neko ko "nikad nije gledao Šehića".

Naravno, to nije sve, kasnije u nekoj raspravi gdje pokušavaš na normalan i civilizovan način da pojasniš neke stvari, napakuju ti riječi u usta "Šehić bolji od Begovića", "Šehić treba biti ispred Begovića", "Šehić je klasa u igri sa loptom i istrčavanjima na istu", "Šehić je bolji igrač nogom od Oblaka" i tako dalje i tako dalje.

Samo čekam još onu "Garant ti je Šehić neki rod" pa da se deaktiviram za sva vremena...
I ti si pisao kao i oni kad si branio Mešu, a pljuvao Papeta. Ili kad si uzdizao Štilića :lol:

Mora se priznati da si se popravio :kafa: :mrgreen:
Nikad u životu, nisam nikoga prozivao ni stavljao mu nekakve epitete, a pogotovo nisam nikome stavljao riječi u usta. Uvijek sam se trudio biti konstruktivan u svakoj raspravi. Onog trenutka kad mi rasprava spadne na vrijeđanje i spinovanje onda više neću pisati na forumu, jer nema nikakve potrebe za tim, jer forum valjda i služi da se razmjeni mišljenje o nečemu.

Počevši od ovog pdfa, imao sam rasprave za raznim likovima (i nikovima :mrgreen: ), pa eto nek' neko kaže ako sam ga kada uvrijedio ili nešto slično.

Što se Štilića tiče, nešto se ne sjećam da sa ga uzdizao :think:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 18 sep 2018, 15:29

Drape je napisao/la:Šehić za početak ne traži od selektora dozvolu da propusti utakmicu reprezentacije jer želi prisustovati trki konja na kojoj jaše njegova izabranica.
I šta sad' ? Ako Pjanićeva izabranica bude jahala konje, a Pjanić bude tražio da to gleda, i da ne igra 2 prijateljske, bil' trebali zvati nekog' umjesto njega ?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 15:46

RollsRoyce je napisao/la:
Drape je napisao/la:Šehić za početak ne traži od selektora dozvolu da propusti utakmicu reprezentacije jer želi prisustovati trki konja na kojoj jaše njegova izabranica.
I šta sad' ? Ako Pjanićeva izabranica bude jahala konje, a Pjanić bude tražio da to gleda, i da ne igra 2 prijateljske, bil' trebali zvati nekog' umjesto njega ?
Pjanić to ne bi uradio prije svega.
A kao drugo, nije tolika razlika između Šehića i Begovića, kolika je između Pjanića i ostalih veznih.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 sep 2018, 16:16

Rokoko87 je napisao/la: Pjanić to ne bi uradio prije svega.
A kao drugo, nije tolika razlika između Šehića i Begovića, kolika je između Pjanića i ostalih veznih.
Pripremi sad apaurina da imas kad Begovic pocne u kvalama braniti. Trebat ce ti sefe
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 sep 2018, 16:29

Najjače je što neki pojedinci ovdje misle da će nekome biti krivo kad Begović bude ispred Šehića u neko dogledno vrijeme :lol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 16:30

E svašta :lol:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 18 sep 2018, 16:42

Na golu će biti onaj koga selektor izabere. Tačka.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 16:51

Rimes87 je napisao/la:Na golu će biti onaj koga selektor izabere. Tačka.
Pa to ne možeš objasniti ovim spin masterima, oni misle da će Begović kad god došao imati mjesto među stativama. :lol:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 sep 2018, 17:16

Raonffa je napisao/la:Najjače je što neki pojedinci ovdje misle da će nekome biti krivo kad Begović bude ispred Šehića u neko dogledno vrijeme :lol:
Ovaj tvoj ce umrijeti od muke
Rokoko87 je napisao/la:
Pa to ne možeš objasniti ovim spin masterima, oni misle da će Begović kad god došao imati mjesto među stativama. :lol:
Al fazon je sto ja mislim da je Sehic potpuno zasluzeno na golu trenutno. Prvo sto je prijateljske super odradio, drugo sto je Beg izradio za poziv i nema razloga da i ne odradi i preostalw dvije u ligi nacija. Ali ne mozes pricati kako je bolji, jer ni po jednom objektivnom parametru -nije

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 18 sep 2018, 17:21

Rokoko87 je napisao/la:
RollsRoyce je napisao/la:
Pjanić to ne bi uradio prije svega.
Hajde, malo razmisli šta pišeš, sav si kontradiktoran, boli me briga i za Begovića i za Šehića, nego ti je glupo razmišljanje, zbog toga sam se ubacio u diskusiju.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 17:37

Raonffa je napisao/la:Najjače je što neki pojedinci ovdje misle da će nekome biti krivo kad Begović bude ispred Šehića u neko dogledno vrijeme :lol:
Ovaj tvoj ce umrijeti od muke
Rokoko87 je napisao/la:
Al fazon je sto ja mislim da je Sehic potpuno zasluzeno na golu trenutno. Prvo sto je prijateljske super odradio, drugo sto je Beg izradio za poziv i nema razloga da i ne odradi i preostalw dvije u ligi nacija. Ali ne mozes pricati kako je bolji, jer ni po jednom objektivnom parametru -nije
Nađi gdje sam ja napisao da je Šehić bolji u globalu od Begovića i ja ću se odjaviti sa foruma za sva vremena.
To što si ti napisao mislim i ja, ako nastavi braniti dobro neka ga.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 18 sep 2018, 17:42

Ovaj Rokok jos ide? :lol:

Begovic je bolji golman i tacka, ne znam kako ova rasprava traje vec sedmicama

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 17:52

Posljednji put ponavljam...
Begović je općenito bolji golman u odnosu na Šehića, tu nema dileme.
Kada se sve kvalitete sagledaju, Begović ima prednost naravno.
Ali, kada je ovakav omjer, da je Šehić zadovoljio Robijeve ukuse i da je u neopravdanom izostanku Begovića u osam mečeva primio dva gola i bio siguran u većem dijelu istih, nema pogovora da bi on trebao ostati prvi golman u narednim mečevima, a da bi se Begović trebao potruditi da ga skine.

Toliko od mene.
A tebi Vucevichu Rokok pozdravlja familiju koja živi u brdsko-planinskim predjelima Austrije.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 18 sep 2018, 17:56

Kakva Austrija? :lol:

Seres vise nego sto jedes, Rokok.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 18:04

Nije ni bitna država, bitno je da se nisi protivio u vezi ovog brdsko-planinski, znači pogodio sam.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 18 sep 2018, 18:08

A najjače je kad neka seljadija iz Vareša te nazove 'brdsko-planinskim seljakom' :rol:

Imaš lijep pozdrav iz Skandinavije, Rokok.

Sad razguli na PL prepucavanja i tamo hajpaj Ibrahima i ostale bivse igrace zeljeznicara.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 18 sep 2018, 18:17

Rokoko87 je napisao/la:Nije ni bitna država, bitno je da se nisi protivio u vezi ovog brdsko-planinski, znači pogodio sam.
Mi se skoro posvadjasmo, a haman isto misljenje dijelimo :lol:
Bolji nije. Ali ni ovaj sto je pokazao za sada nije los. Da se ne lazemo. Niko na ovdje ne moze osporiti dvije cinjenice:
1. da je beg bolji golman i 2. da je sehic ove utakmice veoma dobro odradio, nista losije ni bolje nego sto je to begovic do sada radio.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 18:21

Rokoko87 je napisao/la:Nije ni bitna država, bitno je da se nisi protivio u vezi ovog brdsko-planinski, znači pogodio sam.
Mi se skoro posvadjasmo, a haman isto misljenje dijelimo :lol:
Bolji nije. Ali ni ovaj sto je pokazao za sada nije los. Da se ne lazemo. Niko na ovdje ne moze osporiti dvije cinjenice:
1. da je beg bolji golman i 2. da je sehic ove utakmice veoma dobro odradio, nista losije ni bolje nego sto je to begovic do sada radio.
Ma ko god misli drugačije nije i ne može biti upravu.
Nadam se da će se naći kompromis i da će se minutaža pravilno odrediti, a da se mi nećemo radovati kada jedan ili drugi pogriješe kako bismo potvrdili naše teze, kao što su pojedinci radili i pripisivali Šehiću greške čak i kad je bio ofsajd.;)
Živio!

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Beduin, kakarut, Rimes87, Sveti i 48 gostiju.