Isti problem jarane i kod mene,pojavi se neki error,send ili don t send,mislim da jedini problem zbog slabih konfiguracija nasih racunara...muky_tm87 je napisao/la:meni jucer kad je ulazilo u soker u lijevom uglu zeleno se nesto okretalo i onda samo izadze niti javlja kaku gresku a danas isto ko jucer samo sto prije nego izadze pise don"t send i jos nestro error tako nesto??ako neko moze pomoci
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
12.9.2009.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
probajte samnjiti rezoluciju, stavite na 800x600 ako ima, i sve na low, trebalo bi ici
nemoze sve sam probo isto ko i prije vrti se u lijevom uglu zeleno i onda izbaci don t send jbgQUARESMA 18<<< je napisao/la:probajte samnjiti rezoluciju, stavite na 800x600 ako ima, i sve na low, trebalo bi ici
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
muky_tm87 je napisao/la:nemoze sve sam probo isto ko i prije vrti se u lijevom uglu zeleno i onda izbaci don t send jbgQUARESMA 18<<< je napisao/la:probajte samnjiti rezoluciju, stavite na 800x600 ako ima, i sve na low, trebalo bi ici
kakav ti je onda pc, napisi ovdje, mozda se da sta rijesiti

De mi recite kad ce izaci officijelni patch za PES2011 ??
Ovi sada 0.1 i 0.2 mi se nesvidjaju, jer su malo komplicirani za instalirati a i onako nisu potpuni
Ovi sada 0.1 i 0.2 mi se nesvidjaju, jer su malo komplicirani za instalirati a i onako nisu potpuni
- Arsenalisation
- Kontakt:
Na koliko CD-ova je napravljena verzija za PC... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Onaj ko je vec poceo igrati, kakvi su nasi igraci? Ima li poboljsanja u odnosu na PES 10?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- KB-TM87
- Kontakt:
Instalirao ( buvljak )
extra 
Jedina zamjerka što se skoro nijedan transfer nije odradio ( Raul u Realu, Guti, i nisu dovedeni novi ) al eto.
Grafika prejebena
Imam 4GB rama, 512 grafička Atijeva (HD 5470), i5 processor ( 2.26GHz)
ma leti

Jedina zamjerka što se skoro nijedan transfer nije odradio ( Raul u Realu, Guti, i nisu dovedeni novi ) al eto.
Grafika prejebena

Imam 4GB rama, 512 grafička Atijeva (HD 5470), i5 processor ( 2.26GHz)
ma leti

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
FIFA is the name ! 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ej ako neko ima kakvih linkova ili nesto za patch-eve, ovo bezveze sa ovim igracima ni tamo ni vamo, Robinho ima samo u reprezentaciji Brazila nema ga ni u jednom klubu, nitise moze prebaciti u neki klub, glupost prava
. Pa ako neko ima kakvih ifnoramciaji linkova nek postavi 

Mes Que Un Club
- KB-TM87
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zašto PES svake godine stalno se nešto bavi nekim stvarima poput poboljšavanja gameplaya, tu su najjači. Umjesto toga trebaju transfere raditi i konačno otkupiti licence i to bi bila nenadjebiva igrica 

Željezničar - kult glavnog grada
na 2 DVD-aArsenalisation je napisao/la:Na koliko CD-ova je napravljena verzija za PC...

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vama su znaci bitniji transferi od grafike, gameplaya...KB-TM87 je napisao/la:Meni samo nije jasno zašto PES svake godine stalno se nešto bavi nekim stvarima poput poboljšavanja gameplaya, tu su najjači. Umjesto toga trebaju transfere raditi i konačno otkupiti licence i to bi bila nenadjebiva igrica

tanki.. doduse pes je malo tezi nego predhodni.. tako da ne mozes ni za kog' rec da je previse dobarOmerbavarac je napisao/la:Onaj ko je vec poceo igrati, kakvi su nasi igraci? Ima li poboljsanja u odnosu na PES 10?

ser del barça es el millor que hi ha !
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Sexmachineboy
- Kontakt:
samo uzmi barcu...i moci ces napraviti solo prodor sa najmanje 5 igraca(Messi,Xavi,Iniesta,D.Alves,jos ako ima i vilja....ehhh)ek0 je napisao/la:Sada je dosta realnija igra, gotovo je nemoguce sa jednim igracem proci i pogoditi kao sto se to moglo u prijasnjim verzijama sokera ( na najtezem levelu igre ). Ipak sa Ronaldom je to i dalje moguce, predjem ih sve i obicno me ruse u 16ercu, a nerijetko i odmah postignem gol. Posto sam vecinu utakmica igrao sa Realom moram reci da je solo prodor nemoguc sa ostalim igracima, jedino Kaka se donekle moze pribliziti Ronaldu, a ostali ni blizu.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Kakvo je stanje sa faulovima posto u proslom sokeru moras bez glave ostati da bi ti svirao faul?
To je bio veliki minus na igrici
To je bio veliki minus na igrici
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
kakav je gameplay?
Da KONAMI ove godine nije rijesio nesto u vezi gameplay-a, svi ali bas svi bi presli na FIFU... a ovako je vratio i one koji su presli na FIFU nakon 2008-ice... Sto se tice licenci tu nista ne mogu, EA ima licence sto se tice jacih klubova (Lige petice), a ove ostale i transfere ne znam mozda klubovi previse traze...KB-TM87 je napisao/la:Meni samo nije jasno zašto PES svake godine stalno se nešto bavi nekim stvarima poput poboljšavanja gameplaya, tu su najjači. Umjesto toga trebaju transfere raditi i konačno otkupiti licence i to bi bila nenadjebiva igrica
Faulovi su dobri sada... nije kao u demu da svaki kontakt svira... malo su i sut smeksali, nije svaka lopta nebu pod oblake... animacije za razliku od prethodnih verzija su sada mnogo bolje povezane... online mod je odlican za igru, bez sjeckanja i to...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Hvala...reko da nije na vise koji ce to Bog instalirat....Bilal je napisao/la:na 2 DVD-aArsenalisation je napisao/la:Na koliko CD-ova je napravljena verzija za PC...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.