Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Atić beton....
Ovo moramo i mozemo dobiti
Juka masina u odbrani
Tuzni smijesan igrac
Juka masina u odbrani
Tuzni smijesan igrac
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 16 sep 2018, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Da je Dule na klupi bilo bi +6 za nas.Ceska veze nema,samo sto su nasi jos losiji
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
LJUDI JA SAM SE PATIO SA SK STREAMOVIMA, EVO VAM ENGLESKI COVJEK I PRATITE, NE KASNI UOPCE... http://sport-stream365.com/viewer?sport ... EtsSgTqhkA.
IZMEDJU SPORT I STREAM IZBRISITE CRTICU.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Repesa haman skonto da Gegic mora igrati iako je napravio dva preglupa faula. Atic odlican haman mu narasla muda kako napade Veselog sad na kraju.
Nurkic u defanzivi jede Čehe, Vesely bježi od Nurka ko đavo od krsta.
Kikan odlican i Musa solidno vuče.
Balvin i Satoransky u problemima sa faulima, kad bi makar jednog istjerali vani bilo bi odlično.
Nurkic u defanzivi jede Čehe, Vesely bježi od Nurka ko đavo od krsta.
Kikan odlican i Musa solidno vuče.
Balvin i Satoransky u problemima sa faulima, kad bi makar jednog istjerali vani bilo bi odlično.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 16 sep 2018, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
forgempp je napisao/la:LJUDI JA SAM SE PATIO SA SK STREAMOVIMA, EVO VAM ENGLESKI COVJEK I PRATITE, NE KASNI UOPCE... http://sport-stream365.com/viewer?sport ... EtsSgTqhkA.
-
whitesnake
- Kontakt:
+1mangas je napisao/la:gega nam je korisnija od muse
Koji je identitet naše reprezentacije? Česi imaju brend Sat - Ves, Finci šutiraju. Šta smo mi? I Jusuf i Musa su prave mašine za izboriti faulove na europskom nivou, kad se svi skontamo u vezi toga to bi mogao biti nešto po čemu smo prepoznatljivi.
Idemo momci mozemo ovo dobiti! Juka beton! 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nurkicu na fiba stat stoji 1blk 
Ako izgubimo buce krivi Andrijini brkovi ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mi imamo specijaliste za odbranu u vidu Vrabca i Lazića.Drape je napisao/la:Koji je identitet naše reprezentacije? Česi imaju brend Sat - Ves, Finci šutiraju. Šta smo mi? I Jusuf i Musa su prave mašine za izboriti faulove na europskom nivou, kad se svi skontamo u vezi toga to bi mogao biti nešto po čemu smo prepoznatljivi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- invincible1921
- Kontakt:
Ne vjerujem da ovakom igrom mozemo dugo izdrzat...i cesi nam idu na ruku sa greskama.
Baho: fino je kikanovicu u monacu odmara uziva popije kafu ujutro i pojede nekad veceru vani. Gegic je mlad hocemo li mu halaliti. NASAAA LOPTA PA SVI SU VIDJELI PA ZALICEMO SE U HAGUU...ipak je dirala nurkica...
UZMITE MU MIKROFON!
Baho: fino je kikanovicu u monacu odmara uziva popije kafu ujutro i pojede nekad veceru vani. Gegic je mlad hocemo li mu halaliti. NASAAA LOPTA PA SVI SU VIDJELI PA ZALICEMO SE U HAGUU...ipak je dirala nurkica...
UZMITE MU MIKROFON!
=\_1921_/=
Nema te neke hemije izmedu Muse i Nurkica bar se meni tako cini (šteta), ali kao sto netko napisa u svakoj tekmi mogu po 10 prekršaja izborit.
a "nasa je lopta nasaaaaaa, svi ste vidjeliiii.... evo pogledajteee, veseliiii, i ipak se cini da je nurkica lopta udarila, ali on to nije osjetio jer ga je pogodila u pravo musko rame"invincible1921 je napisao/la:Ne vjerujem da ovakom igrom mozemo dugo izdrzat...i cesi nam idu na ruku sa greskama.
UZMITE MU MIKROFON!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
whitesnake
- Kontakt:
Hvala.forgempp je napisao/la:LJUDI JA SAM SE PATIO SA SK STREAMOVIMA, EVO VAM ENGLESKI COVJEK I PRATITE, NE KASNI UOPCE... http://sport-stream365.com/viewer?sport ... EtsSgTqhkA.
Može i kineski, samo da Bahu ne slušam
Ljudi jel se vi sprdate il on fakat izjavljuje ove nebulozeKK_Bosna je napisao/la:a "nasa je lopta nasaaaaaa, svi ste vidjeliiii.... evo pogledajteee, veseliiii, i ipak se cini da je nurkica lopta udarila, ali on to nije osjetio jer ga je pogodila u pravo musko rame"invincible1921 je napisao/la:Ne vjerujem da ovakom igrom mozemo dugo izdrzat...i cesi nam idu na ruku sa greskama.
UZMITE MU MIKROFON!kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cini mi se kao da hoce da bude kao Drago Cosic sa izjavama samo sto Cosic zna sta govori,a ovaj sve gluposti izvaljujesoccerfan je napisao/la:Ljudi jel se vi sprdate il on fakat izjavljuje ove nebulozeKK_Bosna je napisao/la:a "nasa je lopta nasaaaaaa, svi ste vidjeliiii.... evo pogledajteee, veseliiii, i ipak se cini da je nurkica lopta udarila, ali on to nije osjetio jer ga je pogodila u pravo musko rame"invincible1921 je napisao/la:Ne vjerujem da ovakom igrom mozemo dugo izdrzat...i cesi nam idu na ruku sa greskama.
UZMITE MU MIKROFON!kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.