NK Zvijezda Gradačac

plavobijeliii
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la plavobijeliii » 15 sep 2018, 19:22

crvenobijeli je napisao/la:
plavobijeliii je napisao/la:Selam za crveno bijelog, dobro vas je matori Lazo poslozio, al vas Velez rasu opet hahahahahah
Majmune kako opet.kad su to oni nas rasuli? A cuvajte vi svog ajdina jos malo pa borba za opstanak treba kupit u orasju i visokom psttt
Ja tebi selam , ti meni majmune. E jest ti to fino hahaha
Hahahhahahahahahhahaha kupujemo prodajemo , i vas cemo kupit hahahahha matori i 7 patuljaka :rol: :rol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 sep 2018, 19:27

Vi kupujete samo, neznate da prodajete.bujrum sa koferom u gradacac zna to ajdin najbolje i kome se treba javit.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 15 sep 2018, 19:57

Sramota, neka su nas spustili na zemlju neki spominju borba u kupu...djecija pamet
Mi naredali 4 tekme bez poraza i odmah mi nato.
Po meni Zvijezda po kvalitetu 3/4 ekipa federalke i kakvo nam je stanje sa sponzorima to je dobro.
Nadam se da ce Unkic moc nac neke sponzore ili da se klub privatizuje.To je kljuc za premier ligu i tek u tom slucaju da se proba uradit ozbiljnije sta u kupu.
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 15 sep 2018, 20:02

plavobijeliii je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
plavobijeliii je napisao/la:Selam za crveno bijelog, dobro vas je matori Lazo poslozio, al vas Velez rasu opet hahahahahah
Majmune kako opet.kad su to oni nas rasuli? A cuvajte vi svog ajdina jos malo pa borba za opstanak treba kupit u orasju i visokom psttt
Ja tebi selam , ti meni majmune. E jest ti to fino hahaha
Hahahhahahahahahhahaha kupujemo prodajemo , i vas cemo kupit hahahahha matori i 7 patuljaka :rol: :rol:
Dozivit cete i vi aBd da nas pobijedite makar jednom od rata. Pa ces bar jednu polusezonu odmorit od paranoja i nocnih mora :rol: Sta ti zvijezda uradi sine dragi :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 sep 2018, 20:03

Ko otjera sefa omladinskog pogona i zasto,jedini je on imo profi licencu.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 sep 2018, 20:08

Cestitke na borbi i zalaganju, Velez je danas bio dosta raspolozen i nije vam dao da ista svoje odigrate. Ima nekih finih pojedinaca kod vas, siguran sam da cete na kraju biti u top 5. Pozdrav za gradacac

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 15 sep 2018, 23:25

Velez dosta dobar iki bolji ali ne za 7 golova sve sto su napravili uslo je nasi driblaju u odbrani pa audija za 2:0 pusti fajica debelo zaledje! Zatim lazo izvadi kadrica ubaci sabana hajd smoki mali umjesto ilica nije lose zatjm smokija na zadnjeg veznog a brckalica na krilo i onda nasta katasfrofa! Mali smoki solidan kako je prva tekma. Velez po svemu najbolji kandidat lublika igra sve. Cvijanovic slavi prosijak ko da je Realu zabio. Dok Zvona gospodin dize ruke!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 sep 2018, 00:04

Bolje jedna 7:0 nego sedam po 1:0.
Ja se samo bojim da ovo nece previse uticati na ekipu u nastavku prvenstva.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 sep 2018, 00:06

Glavu gore Zvijezdasi,niste vi losa ekipa,sigurno imate kvalitet,to ste pokazali do 38 minute,a nakon prvog gola,nama je sve islo od noge a vama nista jbga.Kasnije vam je i moral opo i tako da je doso ovaj, moram reci tezak poraz.Vama cestitke na fer i sportskoj igri :thumbup: a porazi su sastavni dio ige jebga,evo recimo mi onu sezonu kad smo ispadali iz PL nema ko nas nije nabio nogom po 6-7 komada pa smo i to sve prezivili.
Sportski pozdrav :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 16 sep 2018, 00:15

Sav kontinuirani rad u proteklim godinama Veleza se slomio na nama, jednostavno čisto pošteno, sami mostarci kazu da su se naši borili i tjt. Ne smije nas to slomit idemo dalje, malo smo se prizemljili, ovo do sada je bilo odlicno. Lazo gurnuo djecu u vatru sto kod mene ima veliki plus, nije bolan ovaj poraz jer su nas cisto dobili, bez sudija lakrdije, krenulo ih danas i sipucali se na nama i hebat ga.Nije sramota izgubiti os ovakvog veleza, jer ako nastave ovako raditi za par sezona oni u eveopu izlaze minimalno. Cestitke Velezu a mi idemo dalje. :bih:

P.S sjecam se kad je Cvijanovic dosao ucili ga hodati po jezeru sad fola evropska klasa. Zvona pokazao kucni odgoj mada se nisam od njega to nadao.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 sep 2018, 00:29

Cvija ti je jedan od ekipe kladionicara iz obudovca
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 16 sep 2018, 01:44

Svaka cast za zvijezdu i borbu u prvom poluvremenu. Fina ekipa sigurno, drago mi je sto ste dosli igrat lopte a ne se braniti i valjati 90 minuta. Mislim da cete biti medju 5 sigurno. Sve najbolje!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 sep 2018, 08:24

StarmoCity je napisao/la:Svaka cast za zvijezdu i borbu u prvom poluvremenu. Fina ekipa sigurno, drago mi je sto ste dosli igrat lopte a ne se braniti i valjati 90 minuta. Mislim da cete biti medju 5 sigurno. Sve najbolje!
Zvijezda je protiv Olimpica pokazala da je dobra ekipa i možda čak i bolja od njih, isto tako juče su u prvom poluvremenu bili odlični.
Mislim da je budzet Zvijezde 300.000KM i sa tim parama ljudi su drugu godinu zaredom u vrhu lige.Po meni uz Rudar, Olimpic i nas, među 4 ekipe.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 sep 2018, 11:13

Ljudi sto god su odigrali jucer islo je za nogom, bit ce bolje mi smo i dalje na -3 ne treba se zavaravati visokim ambicijama al Zvijezda i Rudar ce se pitati do zadnjeg kola to su jedine dvije ekipe koje igraju fudbal od ove buranije.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 sep 2018, 11:54

spiska je napisao/la:Ljudi sto god su odigrali jucer islo je za nogom, bit ce bolje mi smo i dalje na -3 ne treba se zavaravati visokim ambicijama al Zvijezda i Rudar ce se pitati do zadnjeg kola to su jedine dvije ekipe koje igraju fudbal od ove buranije.
Haj sve kontam, da si previse ponosan i najavljivao si neko "spustanje na zemlji" po stranici Prva liga, ali zar je tesko toliko priznat da je neko bio bolji? Glupa ti je prica skroz, Rudar se moze pitat samo ako igrao za Olimpik, a ako je prodavanje cmara "igranje fudbala" onda si upravu,pitaju se. Frajer buranijom naziva ekipu koja te nadigrala u svim segmentima. Sretno Zvijezdi u nastavku, cijenim ekipe koje dodju da se nadigravaju, danas sutra s ovakvim priatupom u Mostaru ili negdje drugo ce pokupit tri boda, a ziheraskom igrom nanbod mozes samo ispusit.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 sep 2018, 16:44

Zvijezda jucer nista nije igrala i trener je zakazao u svim segmentima i takticki i priprema, a velezu je sve islo za nogom, a polgedat ces snimak utakmice pogledaj drugi gol odakle je pocelo osipanje Zvijezdine igre koja je igrala do 40 minute, vi ste vec prvaci po vasim izjavama a jos 20 i nesto kola ima da se igra nek vam je Bog na pomoci ako mislite da ste vec prvaci. Velez je bio bolji ali 7:0 golova nigdje veze sve sto ste opucali uslo je drugo ja se smijem kladit da cete i vi izgubit u Gradačcu u šta hoces i to više od dva razlike, imate ekipu al domacinsku pravu a izgubit cete iz razloga samo sto ste jucer 7:0 pobjedili, umjesto na 5:0 da je se malo spustio tempo ali neka ja vam čestitam i jos jedna konstatacija da na svaki preksaj za Zvijezdu citava tribina skace psuje mater i sudiji i igračima to ne rade ekipe koje pretenduju na pl, ja sam jedan od najvecih dzukela prve lige ali vi ste gori od mene.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 16 sep 2018, 16:54

e cuj trener zakazao i izgubili 7:0 :rol:

pa da poredas 11 kladića na teren, treba na suhi kvalitet da ne prime vise od 3-4 gola.
Igraci su zakazali i kraj price. Da li je umor, strah ili los dan, to ne znam. Ali znam da nemamo klupe i da je identicna postava startala u svim utakmicama ove sezone. A tu imas dva gostovanja zaredom i jos kup u srijedu, i sad opet. Pa ti vidi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 sep 2018, 18:28

Ti si eto pametan usljo nek si nam doso pametovat primili ste 2 miliona donacija u zadnje dvije godine malo ste i sastavili ekipu koliko ste dobili humanitarne, ja za razliku od tebe idem i jucer sam bio u Mostaru, i vrlo dobro pratim a trener na 3:0 vadi Kadric-a koji je ponajbolji nas igrac ubacuje Sabanovica sto je prelomilo utrakmicu Jusufbasica ostavlja kojeg su slomili Zvonic i Kuduz ubili ga al hajde vidjeo je i on da je pogrijesio bit ce bolje. Al upamti da cete dobit po usima i nema sile da bod odnesete iz Gradačca. Vi ste nas dobili valja jos 20 i kusur utakmica , ja vam kazem i ponavljam spustite se na zemlju jer niko nije usao sto je kuci pobjedivao a ni jedna ekipa u prvoj ligi vas ne gotivi jer ste umisljeni vi cete prekucat ligu i tog tipa a igrate u ovom blatu vec prilicno dugo sezona. Prema tome igrajte pobjedujte ljudi ce vam čestitati. Ekipa koja vas je ostavila u ligi nije zasluzila bez obzira na jacinu i svjezinu vasu 7 komada. Al doce to sve na svoje!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 sep 2018, 18:39

Tako je Piska za ovih 7:0 ima da se oduzimo sportski i da im vratimo. Cvijanovica ima da izvizdimo sto se raduje ko da je Barceloni zabio a Zvijezda mu tolko valjala. Umjesto da ima respekta on se sprda sa svetinjom...Zvonicu kapa do poda legenda lik.

Matori Lazo je mozda vadio Kadrica da ga sacuva za kupa vec je bilo 3:0 nema on bas ni alternativa tanak nam igracki kadar. Sabana i Cvorka sto prije se rijesit nazalost tankosava... Cak Sarkan jaci od obadvojice...

Nek nam ovo bude lekcija i znak da ce bit gusto ako stignu kartoni umor ili povrede...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 sep 2018, 19:09

Niko prijatelju ne gotivi kurcenje to ti ja kazem, velez sazluzuje vrh premijer lige ali po pojedincima kao sto je ovaj gore mucki provokator ne zasluzuje ni prvu ligu. Ja imam mnogo prijatelja i famelije u Mostaru i po posjeti i svemu treba da bude Velez u PL, ali shvatite da ne mozete pisati po ligi i po ljudima koji prate ostale klubove.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.