FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas fakat odlična igra i fina pobjeda bez primljenog gola. Sve pohvale igračima i samo nastaviti
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem da je to Husref izjavio. Kad je to izjavio posto sam slušao onaj intervju nakon tekme i nisam siguran da sam to cuo?
ZZ
Kad se posluša cijela Husrefova izjava može se čuti da uopšte nije rekao da je nezadovoljan Pidrom, nego da je jednostavno Hebibović bio konkretniji u napadu što je i istina. Dosta je huškanja protiv Husrefa, postaje ovo pomalo gadno čitati. Isto važi i za komentare na poluvremenu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja reko' h1 - 2.40AlfredNobel je napisao/la:@Mortem
Šta ti ja danas rekoh? Hebib ga zabija..

Sad Hebiba ne možeš otjerati sve i da ga Valencia traži.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidim da se opet bodrilo na temi do 70 minute 
Naravno, prednjaci pantelija
inace veliki navijac koji ne propusta tekme
Inace, dobra utakmica.. rutinski... Malo smo se vise potrosili nego inace..
Sve je dobro, osim Musemica. Al sta je tu je

Naravno, prednjaci pantelija

Inace, dobra utakmica.. rutinski... Malo smo se vise potrosili nego inace..
Sve je dobro, osim Musemica. Al sta je tu je

- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da si yebao sve do gola Handžića..MortemHz je napisao/la:I ja reko' h1 - 2.40AlfredNobel je napisao/la:@Mortem
Šta ti ja danas rekoh? Hebib ga zabija..
Sad Hebiba ne možeš otjerati sve i da ga Valencia traži.

Dobro je, prošlo je.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nisam ni ja čuo ali mozda je reko na pressu unutar prostorija što bude poslije tekme. Ali ne dotiče me to, necu nikog kritikovat, pa ni Velkoskog.
I da, najpehavija smo ekipa u ligi vec godinama. Eto, imali smo srece protiv Slobode, li zato cemo morat za takvu srecu cekat da prodje jedno 28 kola, a sve do tada, masat cemo penale, i pogadjati stative i precke. Fakat smo sa fudbalskom srećom na ratnoj nozi, strašno, baš frustrirajuće.
I da, najpehavija smo ekipa u ligi vec godinama. Eto, imali smo srece protiv Slobode, li zato cemo morat za takvu srecu cekat da prodje jedno 28 kola, a sve do tada, masat cemo penale, i pogadjati stative i precke. Fakat smo sa fudbalskom srećom na ratnoj nozi, strašno, baš frustrirajuće.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja sam sad presluso ovu izjavu Husrefa, bgm covjek nista lose za Pidru nije rekao, reko je da je Hebibovic odigro puno bolje, ubacivo se iz drugog plana i odigro dobro, dok je i za Pidru rekao istp da je korektnu tekmu odigru
Fakat glupo pljuvat po njemu kad nije kriv
Fakat glupo pljuvat po njemu kad nije kriv
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogla je biti makar malo bolja posjeta, neka to bude jedina negativna strana večeras.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
8 KMMortemHz je napisao/la:Mogla je biti makar malo bolja posjeta, neka to bude jedina negativna strana večeras.
Kriva uprava za prelošu posjetu, i da je istok 5, zapad 8, bila bi posjeta loša ali opet ima razlika između loše i preloše.
FK Sarajevo
5 razlike je realan rezultat ovdje trebao biti.City najlosija ekipa koja je dugo dugo unazad gostovala na Kosevu.Nasa igra na nivou nema sta,Hebib igrac utakmice bez dileme i mimo gola,najvise je ucestovao u igri,plus mu je Tatar u prvom xy utrcavanja zajeb.ao losim pasom.Drago mi je sto je Pidro poderao ovog Crnkica,bas znaci duela mu nije uzeo ovaj.
Jedino problem sto ja vidim ovdje jeste da imamo problema u tranziciji,ovo je prespora ekipa u ofanzivnom dijelu sa Tatarom i Krstom po krilima plus Ahmetovic tesko se to pokrece za nesto brze sto nam treba.Tu jedino vidim boljku ove ekipe.Inace prestava odlicna i kazem opet trebalo je biti puno vise razlike.
Bravo sefe,bravo momci.Bit ce nezgodno bez Rahmana u Krupi ali sta da se radi.
Jedino problem sto ja vidim ovdje jeste da imamo problema u tranziciji,ovo je prespora ekipa u ofanzivnom dijelu sa Tatarom i Krstom po krilima plus Ahmetovic tesko se to pokrece za nesto brze sto nam treba.Tu jedino vidim boljku ove ekipe.Inace prestava odlicna i kazem opet trebalo je biti puno vise razlike.
Bravo sefe,bravo momci.Bit ce nezgodno bez Rahmana u Krupi ali sta da se radi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Burberry46
- Kontakt:
Imamo igru sto je dobra stvar, stvaraju se sanse. Rutinska pobjeda samo ovako da nastave

Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 15 sep 2018, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Osttribine
- Kontakt:
Azmire sotono gotovo je gotovo
Dobro je zavrsilo, ali Bgm mirisalo je na onu nasu klasicnu kiks utakmicu kada ne postignemo pogodak do 60.te minute. Mozemo Hebibovica voliti ili ne voliti, ali opet je i sa one pozicije koja mu nije prirodna citavu tekmu nemir unosio kod ovih tuzlaka ili sta su vec i na kraju maestralno poentirao.
Penali, ne znam da li su normalni vise nasi igraci sto se toga tice, pa od sto postotne sanse oni su napravili nuklearnu fiziku, stvarno mi nisu jasni, pogotovo Velkoski koji je i proslu tekmu protiv Zrinjskog cak u istu stranu sutirao ali imao srece da mu se lopta vratila pa zabio gol.
Posjeta losa, ovo je stvarno razocaravajuce postalo iz kola u kolo na Kosevu, koliko se samo po forumima i fb pametuje da se u pola dolazi na tekme bilo bi extra.

Dobro je zavrsilo, ali Bgm mirisalo je na onu nasu klasicnu kiks utakmicu kada ne postignemo pogodak do 60.te minute. Mozemo Hebibovica voliti ili ne voliti, ali opet je i sa one pozicije koja mu nije prirodna citavu tekmu nemir unosio kod ovih tuzlaka ili sta su vec i na kraju maestralno poentirao.
Penali, ne znam da li su normalni vise nasi igraci sto se toga tice, pa od sto postotne sanse oni su napravili nuklearnu fiziku, stvarno mi nisu jasni, pogotovo Velkoski koji je i proslu tekmu protiv Zrinjskog cak u istu stranu sutirao ali imao srece da mu se lopta vratila pa zabio gol.
Posjeta losa, ovo je stvarno razocaravajuce postalo iz kola u kolo na Kosevu, koliko se samo po forumima i fb pametuje da se u pola dolazi na tekme bilo bi extra.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma pored Pidre Rahmanović i Adukor 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- Alen Škoro
- Kontakt:
Kriva je raja kojoj nista nije sveto. Mentalitet ne postoji.BordoSarajevo je napisao/la:8 KMMortemHz je napisao/la:Mogla je biti makar malo bolja posjeta, neka to bude jedina negativna strana večeras.
Kriva uprava za prelošu posjetu, i da je istok 5, zapad 8, bila bi posjeta loša ali opet ima razlika između loše i preloše.
Kultura, postovanje, ljubav prema klubu se svodi na 2k ljudi.
NON MOLLARE MAI
Protiv nas svaki Buffon u pm. Dobro je.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pobjeda
ali nisam zadovoljan u ovoj postavci gubimo 3 igrača Amara, Velkoskog i Tatara, ako to Husref ne promijeni prije ili poslije ćemo nažalost negdje kiksati. Bravo za golove Hebiboviću i Handžiću
Mada je Velkoski i dalje među 3 najjača igrača ne bi loše bilo odmoriti ga jednu utakmicu da se restartuje, vjerujem da bi mu koristilo.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zar niko u ovom klubu ne zna penale pucat k'o Lampard, jaka i golmanu u glavu, po sredini? Svaki golman u ovoj ligi po defaultu pada na penalu, niko ne ostaje na sredini. Ovo je patnja više, u zadnje tri sezone nam je omjer pogođenih i promašenih penala 40-60.
Kako je Stanojević meni jak igrač. Ne znam za vas al po meni radi strašan posao, ne gubi nijedan duel na sredini. Kad god on i Adukor igraju skupa, mi kar.amo sve redom.
Kako je Stanojević meni jak igrač. Ne znam za vas al po meni radi strašan posao, ne gubi nijedan duel na sredini. Kad god on i Adukor igraju skupa, mi kar.amo sve redom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako, misljenja sam da je Istok lupam 4 KM da ne bi neka drasticna razlika u posjeti bila, raja se totalno ohladila, trebala bi nam neka luda serija pobjeda da se raja vrati, dosadilo je ljudima iskreno svake sezone gledati isto, evo ja sam veceras bio ubjedjen nakon onih promasaja da necemo pobijediti, srecom pogrijesio sam. A ne daj Boze da o dvoranskom sportu jos pricamo, tu smo tanki ko baslija i ako ne mislim da su cijene ulaznica tu velike. Neopravdavam ove cijene ulaznica na Kosevu, ali nije to razlog slabe posjete, bio je Istok nekad i 10 KM pa nas je vise dolazilo i ako smo i tada lose rezultate imali.Alen Škoro je napisao/la:Kriva je raja kojoj nista nije sveto. Mentalitet ne postoji.BordoSarajevo je napisao/la:8 KMMortemHz je napisao/la:Mogla je biti makar malo bolja posjeta, neka to bude jedina negativna strana večeras.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravu si, ali treba i shvatiti raju nakon svega. Zasićenja, razočaranja, kiksevi i ostalo. Sad jesmo tu gdje jesmo, tabela nije loša ali moralo je i moglo je bolje. Ja vjerujem kad bi napravili razliku od 2-3-4 boda u odnosu na drugog da bi se posjeta trenutna minimalno utrostručila. Mi smo klub sa najvećim brojem navijača, ne treba nam puno da bude dobra posjeta al...moramo narpravit jedan veći korak.Alen Škoro je napisao/la:Kriva je raja kojoj nista nije sveto. Mentalitet ne postoji.BordoSarajevo je napisao/la:8 KMMortemHz je napisao/la:Mogla je biti makar malo bolja posjeta, neka to bude jedina negativna strana večeras.
Prođemo ako Bog da u kupu, pobjedimo Krupu i eto ti protiv Širokog solidne posjete, napravimo na toj tekmi veći korak i eto ti i protiv Radnika dobre posjete.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, hurem i 43 gosta.