FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Beton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Beton » 15 sep 2018, 21:31

Na Pidrinom vodjenju lopte se vidi da zna što se ne može reći za onog lažnog reprezentativca.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 sep 2018, 21:31

Predobra igra.
Dominacija citavu tekmu,promsen penal,stativa ,precka,dva gola.Ova igra je predobro ,napokon imamo ekipu za titulu.Pidro jednom rijecu majstor.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 15 sep 2018, 21:32

Dobra utakmica sa naše strane. Hebibovic ponovo donosi prevagu, šta god ko mislio o njemu. Svaku utakmici stvori najmanje 3-4 prilike, a danas je sve zatvorio i defanzivno koliko je trebalo.
Pidro na drugoj strani takođe odličan. Svaka čast momak, samo nastavi!
Odlično! Idemo dalje.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 sep 2018, 21:32

Huh, dobro je, odlično, savršeno, top topova, tri bodaaaa, milina!!!!
Ja sam se pribojavao ove tekme još prije Čelika, imo sam baš preružan osjećaj, katastrofa i sva sreća pobjedismo.

Inače ne psujem ništa oko vjere ali sam poslije penala, prečke i prvog poluvremena "nadoknadio sve", baš zgriješno, mokar sav od nervoze, katastrofa, ubjeđen sam bio nakon onih promašaja da ćemo opet kiksat i sva sreća nismo. Huhhhhhh dobrooo jeeeeeeeee, dobrooooooooo je!!!!!!!!!!!!

Idemo sad ubice, bar do boda, majku li vam yebem svima ali navijam za vas do kraja ove tekme!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 sep 2018, 21:34

Svaka čast momcima na tri boda, bez primljenog gola! :D

Ova me Tuzla negativno iznenadila, tolika se priča digla, kako napadaju prvo mjesto, Evropu itd. a oni se bore za opstanak.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 sep 2018, 21:36

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 21:40

Samo da je riješiti ove probleme s realizacijom. Recimo, dali smo 19 golova, što je ubjedljivo najbolje u ligi. A svi se sjećamo koliko smo šansi promašili protiv Radnika, GOŠK-a i Čelika, moglo se dodati najmanje još sedam-osam golova. Evo i večeras opet problemi.. Velkoski penal, Dupovac prečka i Rahmanović stativa, uz još par poluprilika koje se moraju bolje rješavati, a ne petljati kao što znaju. I pored svih tih problema s šansama, opet neprikosnoveni po datim golovima, a nismo loši ni što se tiče primljenih. Ako bi se našao lijek za tu famoznu realizaciju, ova ekipa bi zabijala po tri-četiri komada svaku utakmicu.

Što se tiče večerašnje tekme, sve odlično osim te realizacije i kombinatorike u prvom dijelu, gdje smo imali jalove napade. Ali, vidi se da je dobro meč pripremljen i analizirana Tuzla, mada svako zna njihovu seljačku igru. Nisu šanse napravili, nisu šuta uputili.. Čitavu tekmu smo kontrolisali sve, od posjeda, tempa i svega ostalog.

Posebno su mi dobri bili Dupovac, Stanojević, Hebib i Pidro, mada su i ostali bili na nivou, osim Krstea koji može triput bolje. Dupovac bez greške u zadnje dvije utakmice, samo neka ovako nastavi.
Svaka čast svima.

Posebno bih pohvalio ovu fizičku spremu i kondicionog trenera. Najspremnija ekipa u ligi sigurno, to se moglo vidjeti u dosta utakmica. Večeras igrači Tuzle izdahnuli, vuče im se jezik po terenu, a naši navijeni kao da je tek počelo. Vidi se rukopis Jeleškovića. :thumbup:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 15 sep 2018, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 sep 2018, 21:41

@bihuzur jesi skontao avatar?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 sep 2018, 21:44

Samo umjesto selVire promijeniti u selMire i eto pjesme za našeg Pidru. :D :urnebes: :urnebes: :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 sep 2018, 21:47

Kaže Hus da je zadovoljan sa Hebibom a sa Pidrom i ne baš :D :D
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 21:49

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svaka čast momcima na tri boda, bez primljenog gola! :D

Ova me Tuzla negativno iznenadila, tolika se priča digla, kako napadaju prvo mjesto, Evropu itd. a oni se bore za opstanak.
Smiješna ekipa, vjeruj. To su ih digli ovi portalčići i oni sami sebe, a ništa puno bolji nisu od jednog Čelika ili Mladosti, na primjer. Prava seljačka ekipa, povuci se, neki bunker, ako ovamo uleti neka frljoka, dobro i jeste. Konta raja doveli Stojčeva, Stokića, Šećerovića, Crnkića i ostale starohane, koji se kod nas smatraju nekim 'wow' igračima i da će se sad prošetati do Evrope. Hoće, al' kurko.. Pola tih igrača će tu biti do ljeta, pokupiti pare kao Stojčev i ispaliti se dalje. Od imena nema ništa, nikad ime neće igrati, oni samo dobro izgledaju na papiru i kad im pročitaš sastav. Nema od njih ništa..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 sep 2018, 21:50

Kiks mađara, nije loše, u odnosu na njih i ubice imamo ovo kolo +2, sutra navijamo za bijeljinski Radnik. Odlično!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 15 sep 2018, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 sep 2018, 21:50

Odlicno,kamenjaši remizirali. A nesto imam predosjecaj da ce i sutra na sadaka areni biti nula.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 sep 2018, 21:51

Citam postove i ne vjerujem sta ovdje neki pisu,reko bi covjek sanse nismo napravili,kad pametujete sto ne napisete da Husref gurnu Pidru,mada ce sutra isti ovi sto ga hvale pljuvat. Jel se ovo Husref sprda pa hvali Habibija a nije zadovoljan Pidrom :lol: :crazy:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 sep 2018, 21:54

"Sa Hebibovićem sam zadovoljan, s Pidrom i ne baš toliko. Nije bilo loše".
E jbg Husrefe,pa cemu ovo!? Odlicno motivises mlade igrace. Hebib konacno odigra necu reci dobru nego normalnu utakmicu i sad ga nesto treba isticati i hvaliti,a to sto je najmanje 5 utakmica bio najlosiji pojedinac to se suti,vec (opet) raspali kritike po djeci...e jbg baś.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 15 sep 2018, 21:55

Jedino im zamjerim zadnjih 7-8 minuta.
"Tuzlaci" lipsali a mi držimo loptu ne napadamo, trebalo ih je dotući

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 21:56

Kud si rekao to, nećeš moći sad opstati tri dana.. :kafa:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 sep 2018, 21:56

Puši ga Husrefe. Yebo te Hebib

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 sep 2018, 22:02

Rahman preskace Krupu ali je tu za Široki. Mislim da je i trazio zuti u ovoj tekmi. Nije lose.
FK Sarajevo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 sep 2018, 22:04

Uh kako teska tekma, vec me sve nakon penala presjeklo, uvedt onog idiota Bekica samo da penale izvodi, njemu ga ne bi ter stegen odbranio :mrgreen:
Idemo sad aBd uzet tu Krupu u gostima , slabija su oni ekipa ppgotovo bez Koljica

Ja isto za ove promasaje ne mogu da vjerujem, pa mi i na derbiju fulimo 3 100% sanse a gurbeti iz poluprilike nam zabiju, nevjerovatno da smo ovakvi pehovi, ako nam se negdje budu vracali ovi silni promasaji napunit cemo nekog ko nas atalanta
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.