FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 15 sep 2018, 14:53

Prezadovoljan bi bio bilo kakvom pobjedom, dosta i 1-0 tamam igra bila katastrofalna, danas nam je pobjeda najbitnija, kiksevi na kosevu ubijaju raju na mrtvo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 15:26

Esport je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Igrao sam keca danas, ako opet bude yebavala realizacija, ne gine mi šćepin toranj. :lol:
PM1 :thumbup:
Vrlo lahko može, a isto tako i ne može. Bum videli.. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2018, 15:54

Arhitekt je napisao/la:Ide li neko na istok danas, da se prikljucim,da ne idem sam :D
Bujrum lijevo pored Turkisha ,skontat ces nas najvise galamimo uglavnom :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2018, 16:09

Ne znam ni sam zasto al bojim se scenarija kao s Goskom. Nekako olako shvatamo ove utakmice i tribine budu mrtve osjecaj bude kao da se jedva ceka da gost zabije pa da krenu prozivanja .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 sep 2018, 16:09

[quote="skoroalen"]@Samozdravlje ma ne igra cijena toliko ulogu vjeruj mi, barem ne iskrenom navijaču.

Znas da postujem sto mislis(sem onog trenutka nepaznje)i pises,NO SADA NIJE VRIJEME ,DANAS IGRAMO UTAKMICU PRVENSTVA ,pa cu rado polemisati sutra ili kasnije.Pozdrav i da aBd pobjedimo. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 15 sep 2018, 17:32

Velez za 5min Zvijezdi 3gola dao.
Sarajevo ljubavi moja.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 15 sep 2018, 17:36

Šta je sa ovim Gljivom. Čas ga ima na transfermarktu, čas nema, i tako u krug? Je li on naš igrač ili ne?
JURIŠ

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 sep 2018, 17:54

bordobijeli je napisao/la:Ne znam ni sam zasto al bojim se scenarija kao s Goskom. Nekako olako shvatamo ove utakmice i tribine budu mrtve osjecaj bude kao da se jedva ceka da gost zabije pa da krenu prozivanja .
Vjeruj mi da ćemo ih napuniti
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 sep 2018, 18:10

[quote="kengur"][quote="muhamedhulk"]Kengur, u ekipi imas 3 stopera i kad su zdravi svi jedan je klupiran..

@Muhamede,
Ti mora da si neki politicar. Sve sto kazes nije netacno ali je ugao gledanja kompletno obnut. Ti sve pogresne poteze prihvatas kao premisu i onda se kao slozis sa tim.

@kengur uzivam citati tvoje postove.Tebi je casa uvijek poluprazna,mora da te zapad oblikovao kao licnost.Sad si bas se fino raspisao i objasnio,ali dozvoli da se ne slazem 100% sa tim sto mislis.Tebi treba jos 5/6 takvih,par zolja i rijesen problem :rol: :rol: Salim se naravno Jednom si rekao da sam romantik(mozda si zaboravio),ok jesam.Samo su mi navijaci legende FKS,a fudbaleri tek kad zavrse karijeru ili naprave nesto sto bas donese korist(Cimirot,Mihojevic)i trenutke(utakmice)srece.Obuca(Lukavica)Stojcev(Lukavica) Said(Levski,Zeljo 2x,pa onda onih 50tE/napadnite svi ,nece mi biti drago,ali prezivjet cu.Samo nemojte biti dvolicni kao"boli me qrac za pare,al za Saida smo potrosili mill.).Dakle ne cjenim igrace dok se bas ne dokazu(neki su ispali naivni nazalost Torlak),a upravu ni jednu necu cijeniti.Dobili su sansu u NAJVECEM KLUBU i vema fin. stabilnom.U upravi su po pravilu sposobni da sebi obezbjede korist.Nikom necu vjerovati dok ne donese titulu i dovede najmanje 7 hiljada navijaca na najnebitnijoj utakmici.Ovi trenutno su pokazali 20% napretka u odnosu na prethodnu koji su startali sa 5%.Dakle nista spektakularno .Sad su znaci na 6 %.
Kako ce biti ubuduce,vidjet cemo.Nisu ni ovi mogli dovesti vrh stopera i desnog beka.Dobar je i ekonomican Dupi u ovom trenutku.FKS ne igra sa klasicnim desnim bekom,zato sto je ofanzivno orjentisan i kuci i na strani.Zato Hebibovic to igra,pa nemojmo reci da poznajemo fudbal bolje od 3/4 trenera ma kakvi bili.Napadnite,ne znate gdje stanujem :rol: :rol: .Najvise prilika imali po desnoj strani u Zenici,a Celik najvise prijetio po nasoj lijevoj(Velkoski,Pidro cesto ostaje na vjetrometini).Sto se Sivsica tice sad si pojasnio,drago ti sto nije dosao,a nije ti ok sto se FKS nije ponasao europski(ispostovao casnu rijec ili sto nisu bili transparentni).Ja kazem steta sto i Crepulju nisu odbili(bar za ovih godinu dana,poslije vidjet cemo).
Zaista te uvazavam kao mangupa(to je moj dojam),ali smatram da fudbal nije sport br.1 u tvom zivotu.Vise mi vuces na neke borilacke sportove.Ne svidja mi se podsmijavanje Osmanlije(pojasnio si,ali nemoj velikim slovom).I dalje cu citati sa uzivanjem tvoje komentare,sa mnogim se ne slazem,ali postujem i vise nego bi pomislio.Pozdrav . :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 18:23

Velež 7:0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 sep 2018, 18:23

Lakoste je napisao/la:Husrefe odlazi, Dzeno dolazi. :bow: :bih:
Bas zaheban post.Postujem Husrefa,drag mi je iz svima poznatih razloga.Medjutim bas bi volio vidjeti Dzenu da vodi ove Akademce.Ali brate zavrsi vise tu hebenu skolu,pa to zavrse i polupismeni.ZAVRSI DZENO I POVEDI NAS PUTEM TITULA.NIJE TO STO SI RODJEN U SARAJEVU,NEGO STO SI KO SVI MI MINDERPUZA(UBRAJAM I SEBE).IZVINI DZENO,ALI JE TAKO.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 18:37

Kovačević
Hebibović Dupovac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Tatar Rahmanović Velkoski
Ahmetović

Klupa: Džafić, Šofranac, Šabanović, Bekić, Mustafić, Halilović, Handžić.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 sep 2018, 18:43

Ma dobice ovo , ne misle valjda kiksat jos jednom , kiksali su na Gosku i na Celiku ako oce titulu nema vise kiksa sa donjim djelom tabele , to se sve mora dobit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 sep 2018, 18:47

hilmo je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Jedna molba? Moze neko objasniti kako se uplati 2 km na moju tv da gledas utakmicu i moze li platiti karticom? I ima li aplikacija za telefon? Hvala unaprijed..
Ako nemaš napravljen nalog na BH Telecom ovdje se registruješ https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke ... rer%5D=off , a ako imaš samo se prijaviš i ono te automatski baci da izabereš i kupiš utakmicu. Onda te prebaciju na plaćanje i plaćanje možeš izvršiti samo Raiffeisen katricom.
Kada izvršiš plaćanje odeš na ovaj link i prijaviš se https://www.bhtelecom.ba/webtv.html

EDIT: nemoj kupovati do desetak minuta prije utakmice, jer ti ustvari ne kupuješ samo utakmicu nego kompletnu ponudu MojaTV u trajanju od dva sata.
Sta je ovo CVC2 prilikom placanja?

Edit: izgleda zadnja 3 broja
ZZ

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 18:49

moj uzor-S.G je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Jedna molba? Moze neko objasniti kako se uplati 2 km na moju tv da gledas utakmicu i moze li platiti karticom? I ima li aplikacija za telefon? Hvala unaprijed..
Ako nemaš napravljen nalog na BH Telecom ovdje se registruješ https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke ... rer%5D=off , a ako imaš samo se prijaviš i ono te automatski baci da izabereš i kupiš utakmicu. Onda te prebaciju na plaćanje i plaćanje možeš izvršiti samo Raiffeisen katricom.
Kada izvršiš plaćanje odeš na ovaj link i prijaviš se https://www.bhtelecom.ba/webtv.html

EDIT: nemoj kupovati do desetak minuta prije utakmice, jer ti ustvari ne kupuješ samo utakmicu nego kompletnu ponudu MojaTV u trajanju od dva sata.
Sta je ovo CVC2 prilikom placanja?
To su ti tri zadnja broja na poleđini kartice. Samo upiši koji su ti brojevi i to je to. Evo primjera ispod..

slika

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 sep 2018, 19:01

Pola sata prije utakmice, 100 ljudi na tribinama.
Očaj, ni 700 nas neće bit, u najboljem slučaju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mangas
Kontakt:

Post Postao/la mangas » 15 sep 2018, 19:05

ja bi na tvom mjestu otiso kuci

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 sep 2018, 19:13

skoroalen je napisao/la:Pola sata prije utakmice, 100 ljudi na tribinama.
Očaj, ni 700 nas neće bit, u najboljem slučaju.
Sasvim ocekivano,pa neka se i dalje inate sa cijenama. Nije to vise stvar para nego principa.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 15 sep 2018, 19:15

Posjeta je više nego očajna.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 sep 2018, 19:18

Cijena karata diktira posjetu. :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Oerde i 38 gostiju.