Sarma kad kritikuješ moraš biti spreman i da primiš istu, a uz to, ako si preslušao Kamikaze, čuo si da je i sam priznao da je L što se Revivala tiče, skont'o je i on. Čovjek hoće da pravi pjesme o tome, ima pravo, isto k'o što Pump ima pravo da pravi pjesme o nekakvom Gucci Gangu. Tebi ako se ne sviđa ne moraš hejtati na svakom koraku i pljuvati nešto, nego back to mumble i eto, svakom njegovo.
Finn je napisao/la:
Da ga je Em sada pokopao, možda i ne bi smio. Ovako, itekako će uzvratiti, ovo je čekao godinama, pripremao se, nema baš ništa izgubiti, čak mi njegova priča oko Interscopea i Shade 45 djeluje istinitije od Emove (ovaj je malo i zamuckivao kod nekih ključnih stvari u intervjuu). I ima Eminemovu 20-godišnju karijeru, svašta može iskopati i iskoristiti. A kada uzvrati, nisam baš siguran da će ga Em u ovoj fazi karijere pratiti u svemu ovome.
Ja iskreno i želim da čujem tu priču o Shade 45 i svemu tome, baš me zanima čija je strana istinita. Trebalo bi kakav intervju al' ono kao dvoboj napraviti, više bi to pažnje dobilo nego sve ovo. Nešto kao Logan vs onaj youtuber kad su box meč napravili.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.