U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Jeli taj Liefering iz LuksemburgaHankMoody je napisao/la:Gazibegović starter za Liefering.

Gazibegovic 90 min., dobio žuti karton
Ima esad bejic, igra za drugi tim austria wien, isto u drugoj ligi kao gazibegovic. Zna li neko gdje su njegovi korijeni?
Danas drugi put za redom odigrao na stoperu, a po transfermarktu može igrat i def veznog. 17 godina, igrao za nekoliko austrijskih reprezentacija, ali nije još za u19.
Ima esad bejic, igra za drugi tim austria wien, isto u drugoj ligi kao gazibegovic. Zna li neko gdje su njegovi korijeni?
Danas drugi put za redom odigrao na stoperu, a po transfermarktu može igrat i def veznog. 17 godina, igrao za nekoliko austrijskih reprezentacija, ali nije još za u19.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Luksemburg - 1 predstavnik u grupnoj fazi UEFA takmičenja
BiH - 0 predstavnika u grupnoj fazi UEFA takmičenja
Neka stoji ovo ovdje.
Neka stoji ovo ovdje.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hamza Catakovic strijelac
Promasio si pdf "Premijer Liga BiH" i ovu.BoixosNois1899 je napisao/la:Luksemburg - 1 predstavnik u grupnoj fazi UEFA takmičenja
Neka stoji ovo ovdje.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da mi je samo da shvatim kako Radeljić ne može ni do klupe Osijeka...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- legenda reala
- Kontakt:
ušo Čavar u 84-toj minuti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Daniel Jelisic, Bayern Munchen
Djordje Jovicic, Crvena zvezda
David Pisar, Crvena zvezda
Benjamin Sejdinovic, 1899 Hoffenheim
Midhat Bajric, 1899 Hoffenheim
Nekoliko "nasih" igraca koji ce nastupati u UEFA Youth League koje sam skuzio na brzinu. Mozda tu ima jos neko koji ima veze sa BiH, pogotovo u Bayernu, ali u sustini nema ih dosta .. Cak i ovi iz CZ, na spisku samo dvojica kadetski reprezentativaca. Pisar je doduse godinu mladji, i njega je Malkocevic posebno pohvalio da se radi o velikom talentu.
Kad krene onaj drugi dio takmicenja sa ostalim klubovima nastupat ce dosta vise nasih igraca.. Juniori Sarajeva kao sto sigurno mnogi znaju nisu upali u takmicenje zbog loseg koeficijenta.
Djordje Jovicic, Crvena zvezda
David Pisar, Crvena zvezda
Benjamin Sejdinovic, 1899 Hoffenheim
Midhat Bajric, 1899 Hoffenheim
Nekoliko "nasih" igraca koji ce nastupati u UEFA Youth League koje sam skuzio na brzinu. Mozda tu ima jos neko koji ima veze sa BiH, pogotovo u Bayernu, ali u sustini nema ih dosta .. Cak i ovi iz CZ, na spisku samo dvojica kadetski reprezentativaca. Pisar je doduse godinu mladji, i njega je Malkocevic posebno pohvalio da se radi o velikom talentu.
Kad krene onaj drugi dio takmicenja sa ostalim klubovima nastupat ce dosta vise nasih igraca.. Juniori Sarajeva kao sto sigurno mnogi znaju nisu upali u takmicenje zbog loseg koeficijenta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mislim da mozemo pisati propalo sto se tice tog Bajrica, izjavio je da mu samo zanima Nigerija
- Dal Varesanovic Liverpool
Da li taj igra uopste? Ni na klupi Liverpool U18 protiv Stokea.Zukanovic je napisao/la:- Dal Varesanovic Liverpool
Vala i naši prče gdje stignuVucevich je napisao/la:Mislim da mozemo pisati propalo sto se tice tog Bajrica, izjavio je da mu samo zanima Nigerija

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Memija odigrao večeras 90 minuta u remiju Vejlea.
Re: Mladje selekcije
Slucajno naletih na prve stranice ove teme, ali pravo mi zanimljiv jedan detalj. Ne znam pod kojim je nickom ovaj momak @Anlayan, ali je jos 2009. naslutio Bilbiji Zrinjski.anlayan je napisao/la:u svakom pogledu ovaj sastav je boljiemchoz je napisao/la:kakav cocalić crni, pobrkao si malo stvari...anlayan je napisao/la:Selektor Branimir Tulić i njegovi asistenti za utakmicu protiv Lithenšrtajna računaće na slijedeće igrače: Ibrahim Šehić (Željezničar), Soldo ( Čapljina ) Adin Džafić (Cibalija), Matijas Pejić (Orašje), Nenad Kiso (Čukarički), Nebojša Pejić (BSK Borča), Sanid Mujakić (Laktaši), Mirko Žaja (Primorje), Almir Bekić (Sloboda), Mersad Bedak (Aahlen), Sanid Halilović (Slavonac), Nemanja Bilbija (Borac), Muris Mešanović (Jablonec), Damir Omerovic ( Leoben ), Toni Šunjić (Zrinjski), Nedeljko Malić (Mattersburg), Slavko Brekalo (Široki Brijeg), Amer Osmanagić (OFK Beograd), Dalio Memić (Waldhoff Manheim) i Damir Husić (Zvijezda).
pa zar ovaj sastav ne izgleda bolje??:
GOLMANI:Lišić ( Portland ), Mešić ( Stuttgart ) ODBRANA:Malić ( Mattersburg ), Hrustić ( Bochum ), Bičakčić ( Stuttgart ), Halilović ( NK Slavonac ), Cocalić ( Željezničar ), Šunjić ( Zrinjski ), Pejić ( Orašje )
VEZNI RED:Salihović ( Vancouver Whitecaps ), Bukva ( Austria Kärnten ), Osmanagić ( OFK Beograd ), Hadžić ( Ried ), Ikanović ( FC Thun ), Haurdić ( Jablonec ), Bajrić ( Schalke ), Hadžirešić ( West Ham )
NAPAD:Slomić ( Croatia Sesvete ), Handžić ( Lech ), Pandža ( Sarajevo ), Kapidžić ( Aarhus ), Mešanović ( Jablonec ), Bilbija ( Zrinjski )

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kakav je ovo Hadziresic u West Hamu?
Ima onaj Mahir Hadziresic, ali koliko se sjecam nije nikad igrao za West Ham.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tada je bio kao na nekoj probi, bili prezadovoljni sa njim i prepuste ga nekoj ekipi iz slovačke/češke. Cini mi se da je igrao za onu A repku kad smo pobjedili Azerbejdžan, i posle toga novi Zola nestade.Vucevich je napisao/la:Kakav je ovo Hadziresic u West Hamu?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Danas starter zajedno sa CavaromHankMoody je napisao/la:Da mi je samo da shvatim kako Radeljić ne može ni do klupe Osijeka...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.