Indirektan udarac, ali ovo je kompenzacija za prvo poluvrijeme i ruku jazvina.zona072 je napisao/la:Ima li ko na forumu da je sudija ?
Da li je visoko podignuta noga indirektan udarac-faul ????
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
-
- Kontakt:
U tuzli je to penal a svugdje indirektan udarac 

Oštećeni smo....ZenickiLC je napisao/la:Indirektan udarac, ali ovo je kompenzacija za prvo poluvrijeme i ruku jazvina.zona072 je napisao/la:Ima li ko na forumu da je sudija ?
Sveti vam se Nala za Borac.
Ajmo Ayranspor do boda....

Ajmo Ayranspor do boda....
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Ako je ruka trebao je odmah svirati ruku Jazvina..ne može se u fudbalu kompenzirati nepostojećim penalom..kako će sad kompenzirati ČelikuZenickiLC je napisao/la:Indirektan udarac, ali ovo je kompenzacija za prvo poluvrijeme i ruku jazvina.zona072 je napisao/la:Ima li ko na forumu da je sudija ?
Pa znam da ne moze, ovo je negativna ocjena za celu jer je imao dvije greske. Prvo nije sviro ruku jazvina, a potom nigdje veze penal za Slobodu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nece Celiku jer je iskompenzirao sve i sad ide posteno sudenjeaqarius je napisao/la:Ako je ruka trebao je odmah svirati ruku Jazvina..ne može se u fudbalu kompenzirati nepostojećim penalom..kako će sad kompenzirati ČelikuZenickiLC je napisao/la:Indirektan udarac, ali ovo je kompenzacija za prvo poluvrijeme i ruku jazvina.zona072 je napisao/la:Ima li ko na forumu da je sudija ?
Pripremio sam kokice, pratim vas.
Inače kod nas sve je izgleda na kompenzaciju..žena na komp.sex na komp.plata na kom...sudija pogriješio ..ideš dalje nema kompenziranja,sviraš pošteno.pa Kolina je znao debelo pogriješiti ali nikada nakon greške nije znao ošteti neki tim nepoštenom odlukom u svrhu kompenziranja...zaista ću zamrziti tu riječ..ispada ja kao sudac pogriješio e sad ću svirati nešto čega nema ..i ideš u duplu grešku..nije to košarka da sviraš korake,slobodna bacanja itd..u fudbalu to ne ide
Tuzla je jos jednom pokazala da je najruralnija sredina na zapadnom Balkanu.
-
- Kontakt:
1:0 i cao turski vazali
Dolazimo po 3 boda na bilino aBd insallah
Jbt pa cijelu utakmicu kontam vrapcicani, jel vam to posrnuli velikan donirao opremu?

Dolazimo po 3 boda na bilino aBd insallah

Jbt pa cijelu utakmicu kontam vrapcicani, jel vam to posrnuli velikan donirao opremu?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Lako je njima kad im redari nemaju zuba za košpa.Goosman je napisao/la:Kada City igra organizacija je na nivou.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Tuzlanska korida je dobila svoju ekstenziju u plavoj boji,tako da se opsti seljakluk nastavlja i ponavlja.Nisam vidio nesportskijeg ambijenta od ovoga danas.
-
- Kontakt:
Dok ti je Tito mater pravio,Čelik je tukao Fiorentinu.Dodjite da vidite sta je stadion i fudbal.sviunapad1010 je napisao/la:1:0 i cao turski vazali![]()
Dolazimo po 3 boda na bilino aBd insallah![]()
Potpisujem. Savez je na potez. Kakva je situacija sa famoznim clanom 40???? Moze li se nesto uraditi?KocevskiGaleb je napisao/la:Tuzlanska korida je dobila svoju ekstenziju u plavoj boji,tako da se opsti seljakluk nastavlja i ponavlja.Nisam vidio nesportskijeg ambijenta od ovoga danas.
? ? <3
- transandino
- Kontakt:
trn u oku i vama sandzaklijama i onim ozracenimKocevskiGaleb je napisao/la:Tuzlanska korida je dobila svoju ekstenziju u plavoj boji,tako da se opsti seljakluk nastavlja i ponavlja.Nisam vidio nesportskijeg ambijenta od ovoga danas.
AVANTI LIBERTA 1919
-
- Kontakt:
Kada je nesto neugodno,primjeti se.Go.vno u pekari svako vidi.transandino je napisao/la:trn u oku i vama sandzaklijama i onim ozracenimKocevskiGaleb je napisao/la:Tuzlanska korida je dobila svoju ekstenziju u plavoj boji,tako da se opsti seljakluk nastavlja i ponavlja.Nisam vidio nesportskijeg ambijenta od ovoga danas.

Igrali bi i mi s Fiorentinom, al mi smo tad bili prvoligaš.KocevskiGaleb je napisao/la:Dok ti je Tito mater pravio,Čelik je tukao Fiorentinu.Dodjite da vidite sta je stadion i fudbal.sviunapad1010 je napisao/la:1:0 i cao turski vazali![]()
Dolazimo po 3 boda na bilino aBd insallah![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- transandino
- Kontakt:
Ne znam sto se iko od Tuzlaka treba raspravljat sa ljudima koji u tijelu imaju vise teskih metala nego i jedna karoserija Mercedesa..
AVANTI LIBERTA 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.