Ja se plašim da će biti suprotno. Realno, Seo je rupa u odbrani.bavarian_bk je napisao/la:Dobro ljudi kad se Kola vrati imaće Dulja više slobode u napadu a tek onda treba očekivati neke bolje partije.
Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ima strasan prvi korak....jos samo da poradi na kontroli snage i brzine koju ima.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
U Drezdenu nemože napredovati. Treba mu sredina u kojoj ga mogu podići na viši nivo
Upravo tako.To ce losije djelovati,Sejo previse izlazi naprijed bas ga ponese i vise nego sto treba.Rimes87 je napisao/la:Ja se plašim da će biti suprotno. Realno, Seo je rupa u odbrani.bavarian_bk je napisao/la:Dobro ljudi kad se Kola vrati imaće Dulja više slobode u napadu a tek onda treba očekivati neke bolje partije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Seo je naprijed mašina, veća nego nazad. Pravi Wing Back player.miky_hz je napisao/la:Upravo tako.To ce losije djelovati,Sejo previse izlazi naprijed bas ga ponese i vise nego sto treba.Rimes87 je napisao/la:Ja se plašim da će biti suprotno. Realno, Seo je rupa u odbrani.bavarian_bk je napisao/la:Dobro ljudi kad se Kola vrati imaće Dulja više slobode u napadu a tek onda treba očekivati neke bolje partije.
-
- Kontakt:
Pa šta ćete više, praviće mu više prostora u napadu, odvlačiti igrača i ostavljati Duljevića 1 na 1 sa bekom/krilom.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
I onda ce Dulja standardno, proci jednog, dvojicu i loptu u kukuruze ili u noge protivniku. 

Srdjan Stanic pitarski ker
Dulja je velik promet, mala zarada. Ima tu finih driblinga, poteza , ali malo konkretnog.
Gledam Zakaricevu statistiku, u karijeri, i puno je bolja od Duljeviceve.
Da Dulja ima Zakarićevu završnicu i u nekim trenucima razmišljanje sigurno ne bi bio u drugoj bundeski, bio bi među prvim timovima lige petice.DrFilgud je napisao/la:Dulja je velik promet, mala zarada. Ima tu finih driblinga, poteza , ali malo konkretnog.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A nije ni do koga nego do njega samog. Ako nema ambicije da napreduje nece ni popraviti stvari koje momentalno ne posjeduje da bude vrhunski nogometas. Ovo sto momentalno ima mu je dovoljno da do penzije u Dresdenu igra.
Svi imaju odlican primjer u reprezentaciji kako se radom, treninzima, i ispravnim razmisljenjem postaje svijetka klasa.
Svi imaju odlican primjer u reprezentaciji kako se radom, treninzima, i ispravnim razmisljenjem postaje svijetka klasa.
nadam se da ce uskoro napustiti ovaj usrani dresden pa u neku ekipu tipa gent, genk, paok itd ako vec nije kvalitet za BuLi
Zarathustra
- JackTheStripper
- Kontakt:
Duljevic definitivno posjeduje dovoljno kvaliteta za igru u nekom osrednjem klubu lige 5. Ja bi ga volio viditi u Fiorentini, recimo.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Meni se cini da Harisa samo igre u repci mogu prodati, od igara u Dresdenu nema nikakve fajde ... a milina ga je vidjet' kad se umisli da je igracina pa se neustrasivo zalaufa s loptom naprijed medu trojica igraca ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma i ne treba mu Dynamo kad rastura u reprezentaciji.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Goalgetter
- Kontakt:
Podsjeca me nekako na onog Matthew Leckie-ja iz Australije, znaci talent je tu, isto se dugo provlacio kroz drugu njemacku ligu, a na internacionalnom nivou je uvijek nekako bolje izgledao i uvijek sa dobrim potezima, gdje se nekad zapitas sta takav igrac radi u 2. Ligi.
On nastavi li igrati ovako sa reprezentacijom i poboljsa izdanja u klubu sigurno ce dobiti sansu u Bundesligi. Ovo kolo trener ga je odmarao vjerovatno jer je igrao 2 put sa repkom i dosta se istrosio, ali nadam se da ce pod novim trenerom pruziti bolje partije.
On nastavi li igrati ovako sa reprezentacijom i poboljsa izdanja u klubu sigurno ce dobiti sansu u Bundesligi. Ovo kolo trener ga je odmarao vjerovatno jer je igrao 2 put sa repkom i dosta se istrosio, ali nadam se da ce pod novim trenerom pruziti bolje partije.
Duljevic me podsjeca na Salaha dok je bio u Romi, predribla ili pretrci igraca i onda kad treba asistirati ili opucati sve upropasti. Odlaskom u Liverpool, Salah je tu zavrsnicu popravio i vidimo rezultate toga, nadam se da ce i Duljevic poraditi na zavrsnici pa da ode u bolji klub.Goalgetter je napisao/la:Podsjeca me nekako na onog Matthew Leckie-ja iz Australije, znaci talent je tu, isto se dugo provlacio kroz drugu njemacku ligu, a na internacionalnom nivou je uvijek nekako bolje izgledao i uvijek sa dobrim potezima, gdje se nekad zapitas sta takav igrac radi u 2. Ligi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.