A trebao je Muslimović ući da mu pokaže kako se tresu protivničke mreže.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dzeko se ne krece,a kad se ne kreces ne mozes ni ocekivati lopte,ja ne znam sta je sa Dzekom,al otkako je pocelo oko transfera on je neprepoznatljiv. U Wolfsburgu se vraca u svoj 16-terac i izbija centarsuteve,ja ga odavno nisam vidio kod nas. Bog zna koliko tog igraca volim i cjenim,al on mora da sa sobom rascisti neke stvari,jer one itekako uticu na njegovu igru u reprezentaciji. Protiv Francuza nije pretrco 2 kilometra,ako je i toliko. Ibisevic se bar trudi,a trud se ponekad i isplati (gol). Nije ni Ibisevic izaso van 16,pa sebi centriro,nego se jednostavno kretao i trco.szlaja je napisao/la:Ne moze on izac iz 16 centrirat loptu, pa utrcat u 16 da zabije gol !!!
I ne serite vise.
Vjerovatno poučen promašajima našeg dijamanta nakon velikog pritiska naše sredine terena, nakon čega je uslijedila kanonada gola protivnika, gdje je Džeko uslijed nesretnih okolnosti promašio 5-6 zicera.OTNYS_YNWA je napisao/la: A trebao je Muslimović ući da mu pokaže kako se tresu protivničke mreže.
Robovlasnik je napisao/la:Dzeko se umislio ... klasicni problem seljackog mentaliteta ili ti ga balkanskog![]()
puno je primjera .... Salihamidzic - Misimovic - Dzeko - Hasagic itd itd
Gdje su sada ljudske i istinske sportske i fudbalske velicine kao sto su : Hibic - Konjic - Kodro - Bolic ( tacan odgovor daleko od BH fudbala i bh saveza)
E ovo je fakat jedini njegov dobar potez na utakmici, vrijedan neke pažnje. U zadnje dvije za reprezentaciju je izgubio bar 50 čistih lopti i duela koje u klubu redovno dobija.Monolog je napisao/la:Danas je jedino vrijedno spomena kada je ustao i borio se protiv dva Albanca i na kraju izborio faul.
dubrava je napisao/la:Nisam nikad pisao na temi Džeke, ali ne idu mi u glavu ovi likovi što pljuju po njemu, pa moram intervenirati.
Edin Džeko je jedini klasni igrač u reprezentaciji BiH, slagao se netko samnom ili ne!!! Čovjek je rođeni golgeter i još od vremena Davora Šukera nisam vidio tako dobrog napadača.
Možda u ovoj sad utakmici s Albanijom i nije bio na nekom nivou, nije dao gol što se od njega i očekuje, no zar je imao neke prigode za to?! Vezni red treba opsluživati Džeku loptama, a danas vezni red i nije bio kako bog zapovijeda. ne može se od njega očekivati da dođe do obrane, uzme loptu, sve pretrči i predibla i dadne gol.
I kad mu netko prigovara što nije borben. Pa molim lijepo, jeste gledali prvo poluvrijeme?! U jednom trenutku je upao i izgubio loptu, ustao se i zaletio i između dvojice i iščeprko loptu. Osim toga, otvarao je prostor Ibiševiću kad god je bio napad BiH. Bio je agilan, nipošto statičan.
Džeko ne može sam rješavati situacije, treba mu se još netko priključiti.
pozdrav..
nemojte pljuvati čovjeka a do jučer ga dizali među zvijezde.. krajnosti ne mogu biti baš tolike...
Željovac je napisao/la:A smijemo li očekivati od njega da primi loptu i da je proslijedi igraču do sebe kad lopta ide direktno njemu u noge? Mogla bi se napraviti jedna 10-minutna kompilacija svih njegovih grešaka protiv Francuza i Albanaca. Svih njegovih izgubljenih duela i posjeda lopte. Protiv Francuza pokušava nekakav bolestan roling petom, a i protiv Albanije je imao jedan, jednako neuspješan. Pregledao sam hiljadu njegovih utakmica za Wolfsburg i nikad nijednom nije slične driblinge pokušao. A ni za reprezentaciju ranije...
Nije Dzeko jos cist u glavi. Mora se spustiti loma.CodOn je napisao/la:ma treba ba dzeku malo na hladjenje,klupu.
Sviju ti što pišeš na forumu kad nemaš šta pametno napisati? Da te sumiram: "Lažeš, haj ti bolje, niko vam ne valja..." Ja sam ti napisao konkretne stvari. Ti ako ne vidiš da Džeko izgubi 20 lopti na utakmici, onda malo bolje pogledaj te utakmice. Svez'o si se priče da "bošnjama niko ne valja" i ne popuštaš. A što je najgore, ništa novo ne pišeš, niti ikakav argument daješ. Džeko je jednom bio najbolji strijelac Bundeslige, ne 2 puta, poznavaoče. I to nema nikakve veze sa činjenicom da je u zadnje dvije utakmice za reprezentaciju izgubio 50 čistih lopti. Je li tako? Tako je. Za one debilske rolinge sam naravno rekao istinu. Pun internet Džekinih klipova, pa mi nađi da je nekad pokušao sličan dribling...nick je napisao/la: zeljovac imas li boljeg kakav si ti sa loptom da igras ili da nas treniras,to za driblinge je laz obicna ili volis da lazes ili ne gledas utakmice.a da mu jeproso taj dribling reko bi bravo majstore bacio si ga pravo.ti i slicni niste nista srugo nego pljuvaci i nikad vam niko nece valjat.svi dobro znamo da je dzeko klasican spic koji se vrti oko 16 i kad se mora vratit na sredinu po loptu znaci da nesto ne stima mimo njega.znaci da ti objasnim kada dzeko nema lopti na djelu terena na kojem igra cjeli zivot i kada se mora vratit na centar po loptu nesto ne stima sa veznim redom,kad pregledas te utakmice koje spominjes onda spomeni da mu niko nije dodo lopru i da nije imo prilike da uradi ono sto najbolje zna
aha znaci treba jedan driblinig pokusat da bi bio dobar,jednom najbolji i onda kad je grafite bio, bio drugi a ni jednog penala nije opuco a 80% je bilo na njemu,mislim da je grafite dao 8 iz penala...druga stvar koju je loptu dzeko izgubio na svojoj poziciji? kao sto rekoh kad dzeko gubi lopte na sredini terena trebamo se zapitat sta ce tamo ali hajde osini po prasiniŽeljovac je napisao/la:Sviju ti što pišeš na forumu kad nemaš šta pametno napisati? Da te sumiram: "Lažeš, haj ti bolje, niko vam ne valja..." Ja sam ti napisao konkretne stvari. Ti ako ne vidiš da Džeko izgubi 20 lopti na utakmici, onda malo bolje pogledaj te utakmice. Svez'o si se priče da "bošnjama niko ne valja" i ne popuštaš. A što je najgore, ništa novo ne pišeš, niti ikakav argument daješ. Džeko je jednom bio najbolji strijelac Bundeslige, ne 2 puta, poznavaoče. I to nema nikakve veze sa činjenicom da je u zadnje dvije utakmice za reprezentaciju izgubio 50 čistih lopti. Je li tako? Tako je. Za one debilske rolinge sam naravno rekao istinu. Pun internet Džekinih klipova, pa mi nađi da je nekad pokušao sličan dribling...nick je napisao/la: zeljovac imas li boljeg kakav si ti sa loptom da igras ili da nas treniras,to za driblinge je laz obicna ili volis da lazes ili ne gledas utakmice.a da mu jeproso taj dribling reko bi bravo majstore bacio si ga pravo.ti i slicni niste nista srugo nego pljuvaci i nikad vam niko nece valjat.svi dobro znamo da je dzeko klasican spic koji se vrti oko 16 i kad se mora vratit na sredinu po loptu znaci da nesto ne stima mimo njega.znaci da ti objasnim kada dzeko nema lopti na djelu terena na kojem igra cjeli zivot i kada se mora vratit na centar po loptu nesto ne stima sa veznim redom,kad pregledas te utakmice koje spominjes onda spomeni da mu niko nije dodo lopru i da nije imo prilike da uradi ono sto najbolje zna
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 21 gost.