Ibrahim Sehic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zaslužuje li Ibrahim Šehić biti prvi golman reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 17 dec 2021, 15:37.

Da
7
78%
Ne
2
22%

Ukupno glasova: 9

Derdiyok
Kontakt:

Re: Ibrahim Sehic

Post Postao/la Derdiyok » 12 sep 2018, 00:43

Koji troll haha
® GONGASHI POWERHOUSE ®

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 sep 2018, 00:44

Rokoko87 je napisao/la:
japa je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Nije bio gol, jedini gol koji je primio je bio poluvolej sa 4-5 metara.:wave:

Ibrahim Šehić - prvi golman reprezentacije BiH.
Poslije ovih bravuroznih partija ocekuje se transfer iz kukuruzspora u selamalejkumspor...
Eto vidiš, odmah kreneš spinovati..
Činjenica je da, ma gdje god igrao, Ibrahim pruža više od Begovića i to je dokazao u ovim mečevima.
Džaba Begoviću i Chelsea kad ga je Asensio naguzio sa 40 metara, Nani također... Od Belgije primio gol koji nas je totalno unazadio...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 sep 2018, 00:45

Bravo Bošnjanine, o tome ja pričam, Begović prima što ne bi smio, a Šehić to lako rješava u svoju korist.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 sep 2018, 00:48

Rokoko87 je napisao/la:
japa je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Nije bio gol, jedini gol koji je primio je bio poluvolej sa 4-5 metara.:wave:

Ibrahim Šehić - prvi golman reprezentacije BiH.
Poslije ovih bravuroznih partija ocekuje se transfer iz kukuruzspora u selamalejkumspor...
Eto vidiš, odmah kreneš spinovati..
Činjenica je da, ma gdje god igrao, Ibrahim pruža više od Begovića i to je dokazao u ovim mečevima.
Jeste tebi, svakome ko nije corav dokazao je da je mrtva kiksara, yebote lik gol poklonio ispala mu lopta iz ruke i kaze dokazao se :rol: :rol: A nevezano za tu gresku nije imao suta na gol i dokazao se :lol: :lol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 sep 2018, 00:51

Kako je poklonio gol kada u zapisniku stoju Austrija 0?
Dokazao se, itekako, prvo bravuroznim odbranama u Irskoj, a potom i mirnoćom koju je večeras, zajedno sa stoperima, unio u cijelu ekipu.

Laku noć. :opaopa:

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 12 sep 2018, 00:52

Begović je tata za Šehića, nemojte trollat. Da ne bi ono offside, pričali bi sad drugu priču.

Napokon imamo alternativu, ali nećemo pretjerivat bezveze. Protiv S.Irske stvarno dobar, ali večeras se već dalo vidjet da on ima strašni nedostataka. Više lopti ga je preletilo nego što ih je uhvatio, boksa jednom rukom udarac, etc.

Ma dajte molim vas... :D
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 sep 2018, 00:54

Pa ponisten gol nece ponistiti cinjenicu da je njemu ispala lopta koju je lik zakucao u mrezu :lol: :lol: Nabroj nam bravurozne odbrane iz Irske? Ona kada je dodao igracu Irske loptu u noge i koja jos?

Laku noc..

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 sep 2018, 00:56

Što sudija nije svirao ofsajd kod Asmirove avanture sa Belgijancem Rajom?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 sep 2018, 00:57

Ja ne znam što je ovdje problem priznati da je momak iskoristio šansu i da je pokazao da nije ništa lošiji od Begovića, štaviše, sa njim imamo veću sigurnost, čemu u prilog ide njegova dobra statistika otkad je jedinica.
Dok napišeš ovako nešto odmah si troll.

Neka Begović sada čeka svoj red, možda da se Ibrahim ne odazove i da povrati mjesto prvog golmana, u suprotnom teško.

@japa
Otkud ti znaš da on nije namjerno pustio loptu kada je djelićem oka vidio pomoćnog sa podignutom zastavom?

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2018, 00:58

Robiju ce broj 1 biti Šehic prije svega sto dobro odigrava kad mu vrate loptu. A pokazao je u svim utakmicama u kojim je dobio priliku zavidan kvalitet

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 12 sep 2018, 01:04

Rokoko87 je napisao/la:Ja ne znam što je ovdje problem priznati da je momak iskoristio šansu i da je pokazao da nije ništa lošiji od Begovića, štaviše, sa njim imamo veću sigurnost, čemu u prilog ide njegova dobra statistika otkad je jedinica.
Sehic je apsolutno iskoristio sansu i uopste se neosjeti Asmirov izostanak ... prije sam strahov'o sta ce biti kad se Asmir povrijedi a na klupi nema dostojne zamjene a sad cemo napokon imati luksuz da imamo 2 golmana koji mogu ravnopravno konkurisati za jedinicu ... milina ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 12 sep 2018, 01:07

Rokoko87 je napisao/la:Ja ne znam što je ovdje problem priznati da je momak iskoristio šansu i da je pokazao da nije ništa lošiji od Begovića, štaviše, sa njim imamo veću sigurnost, čemu u prilog ide njegova dobra statistika otkad je jedinica.
Dok napišeš ovako nešto odmah si troll.

Neka Begović sada čeka svoj red, možda da se Ibrahim ne odazove i da povrati mjesto prvog golmana, u suprotnom teško.

@japa
Otkud ti znaš da on nije namjerno pustio loptu kada je djelićem oka vidio pomoćnog sa podignutom zastavom?
:clap: :urnebes: ja ba @japa.nac šta ti misliš, Šeha to ko slijepi miš s ultrazvucima odradi. Kakvog Batmana imamo na golu. Da je Hrvat, večeras bi samo 5 komada primili... :kafa:
Zadnja izmjena: NiftyDribbler, dana/u 12 sep 2018, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 sep 2018, 01:08

sreca da je pomocni vidio onaj minimalni ofsajd Alabe inace bi se skroz druga prica pricala veceras
Don't believe the hype.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2018, 01:12

Nije loš Šehić, kvalitetan golman, prije svega nije linijski golman za razliku od Begovića, izlazi na lopte i to je ono što mi se strašno sviđa kod njega.

Al' eto recimo da ono nije bio ofsajd, ne bi ga Bog oprao i opravdao bez obzira što je u ove dvije tekme bio dobar.

Ne znam šta će i kako će Robi, al' Asmir mora biti u reprezentaciji, pa nek' se "šibaju" njih dvojica međusobno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 sep 2018, 01:17

Napravio je težak kiks kod onog centaršuta Alabe, malte ne direktni krivac za gol. Ne znam kako mu je lopta onako iskliznula kad je bio vec bio na njoj :damn: sva sreca pa je bio ofsajd :mrgreen:

Inace mislim da se Šeha bezveze kritikuje, nije on sad neka kar.ina od golmana, dobar je.... momak je svakako rezervni golman (cim se Beg vrati, ode na klupu) - ali ove dvije utakmice je odradio dobro i zaslužio da bude reprezentativac.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2018, 01:21

Ja sam ubjedjen da ce kod Robija biti broj 1 . vidjecemo pred nama je

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 sep 2018, 01:25

bordobijeli je napisao/la:Ja sam ubjedjen da ce kod Robija biti broj 1 . vidjecemo pred nama je
Ma kakvi jarane, Begović ce biti kec još 2-3 godine najmanje ;) Jednostavno je naš najbolji golman kojeg trenutno imamo.
Šehić je prva rezerva i to je to.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2018, 01:28

Iluzorno je misliti da je on kvalitetniji golman od Begovića.

Al' ima ta jedna karakteristika, koja je iznimno važna za igru koju želi igrati Prosinečki, a to je ovo da on nije linijski golman za razliku od Begovića, izlazi na visoke lopte, uvijek se nudi kao opcija da mu se vrati lopta koju će on proslijediti dalje, to Begović prosto nema i mislim da je iz toga razloga trenutno Šehić ispred Begovića.

Opet sa druge strane ja vjerujem da i Asmir može raditi sve isto kao i Šehić, osim da izlazi na visoke lopte, ne znam da sam ga vidio pet puta da se onako autoritativno baca među grupu igrača i kupi ili boksuje visoku loptu, to je njegov problem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 12 sep 2018, 07:45

Raonffa je napisao/la:Iluzorno je misliti da je on kvalitetniji golman od Begovića.

Al' ima ta jedna karakteristika, koja je iznimno važna za igru koju želi igrati Prosinečki, a to je ovo da on nije linijski golman za razliku od Begovića, izlazi na visoke lopte, uvijek se nudi kao opcija da mu se vrati lopta koju će on proslijediti dalje, to Begović prosto nema i mislim da je iz toga razloga trenutno Šehić ispred Begovića.

Opet sa druge strane ja vjerujem da i Asmir može raditi sve isto kao i Šehić, osim da izlazi na visoke lopte, ne znam da sam ga vidio pet puta da se onako autoritativno baca među grupu igrača i kupi ili boksuje visoku loptu, to je njegov problem.

.... sa obzirom da mu je hasagic golmanski trener u reprezentaciji tu je odma srcani u najavi ...

izprepado sam se u ove dvije utakmice
u belfastu kopija hasagica protiv spanije :D haha kad je (na svu srecu) villu poslo po cevape
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 sep 2018, 08:26

Joj kompleksa po temi, pa zar je tesko priznati da je odigrao dvije odlicne utakmice. Pored igranja nogom za razliku od Begovica izlazi na svaku loptu ima ga svugdje po 16 metara i nije zakovan za liniju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.