Ma 95% garantuje, čisto sumnjam da će Austrijanci dobiti njih u obje tekme.Fikret1946 je napisao/la:Ne znam jeste li svjesni, ali ni pobjeda protiv S.Irske ne garantuje prvo mjesto.
Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta kažu, nismo svi na bauštelu odrasli
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Au au, kako se pretvaraju picketine sad.Vucevich je napisao/la:Slavim pobjedu Bosne i Hercegovine dok ti trazis neka licna prepucavanja po internetu.NiftyDribbler je napisao/la:Gdje si mišu? Šta to tapkaš s tim tvojim drkačkim rukicama? Haj sad fino to poliži što si izdrko po patosu...Vucevich je napisao/la:Čim Sarić izađe imamo dobre šanse
Sisaj ga, NiftySeronja!
Zivjela Bosna i Hercegovina
Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikako...samo si ceko poraz da ovdje opet pocnes srat i pametovat, kako smo mali, kako BHPL je donja ispod luksmeburga, Sara amater...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Igrala je reprezentacija a ne Bosanska Premijer Liga.NiftyDribbler je napisao/la:
Au au, kako se pretvaraju picketine sad.
Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikako...samo si ceko poraz da ovdje opet pocnes srat i pametovat, kako smo mali, kako BHPL je donja ispod luksmeburga, Sara amater...
Sisaj ga, NiftySeronjo!
- Fikret1946
- Kontakt:
Genijalac vidim da nisi upratio ove sto pisu da nam naredna pobjeda osigurava play off tako daanonymousHD je napisao/la:No shit SherlockFikret1946 je napisao/la:Ne znam jeste li svjesni, ali ni pobjeda protiv S.Irske ne garantuje prvo mjesto.

Da je bilo očigledno igranje rukom u akciji u kojoj smo ga dali, da je realno trebao biti X i svašta nešta jošOsim13 je napisao/la:Šta kažu, nismo svi na bauštelu odrasli
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 12 sep 2018, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
De reci da BHPL nije gora od luksemburške lige pa da ugasimo forum odmah.NiftyDribbler je napisao/la: Au au, kako se pretvaraju picketine sad.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nemam sada volje za kompletniju analizu (sutra kada se ohladim) al' ukratko, odigrali smo odličan meč, stvarno maksimalno fajterski, trkački odlično, atipično za nas držali smo tempo skoro cijelu tekmu, odlično se branili (Čivić je večeras odigrao puno puno bolje, što sam i govorio prije samog meča), na drugoj strani Todorović također, što je donijelo dodatnu sigurnost našoj defanzivi.
Za razliku od Irske, lakše smo imali loptu u nogama, bolje je iznosili, Bešić nam u veznom redu znači mnogo.
Svi su odigrali maksimalno borbeno i požrtvovano, ne bih izdvajao nekoga posebno, osim naravno nenadjebivog Edina Džeke.
Za razliku od Irske, lakše smo imali loptu u nogama, bolje je iznosili, Bešić nam u veznom redu znači mnogo.
Svi su odigrali maksimalno borbeno i požrtvovano, ne bih izdvajao nekoga posebno, osim naravno nenadjebivog Edina Džeke.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne svira se ono kao ruka nikada, petom ga pogodio u ruku sa pola metra razdaljine. Pogotovo što se sve dešavalo na centru igrališta.Drape je napisao/la:Da je bilo očigledno igranje rukom u akciji u kojoj smo ga dali, da je realno trebao biti X i svašta nešta jošOsim13 je napisao/la:Šta kažu, nismo svi na bauštelu odrasli
-
- Kontakt:
Onda gasi svoj telefon i nosi se.BoixosNois1899 je napisao/la:De reci da BHPL nije gora od luksemburške lige pa da ugasimo forum odmah.NiftyDribbler je napisao/la: Au au, kako se pretvaraju picketine sad.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Najbitnije da se ekipa maksimalno bori i zalaže, ginu na terenu za svaku loptu. Određeni igrački element se trebaju još popraviti, ali igra, trka i vjera u pobjedu, to su bitne stvari. Toga je znalo faliti ranije kada je najpotrebnije bilo. Pobjednički mentalitet je tu. I mi moramo shvatiti da jednostavno moramo i prljavo, s borbom pobjeđivati. Nema ništa od lijepe igre, ako ona sa sobom ne nosi pobjede. Dobro je uklopiti lijepu igru i rezutat, ali ovo drugo je bitnije i važno je do pobjeda dolaziti prije svega borbom. Dobro je da smo sada uvezali dvije pobjede i da smo dobili dvije utakmice koje su bile knap. Tu je ključni napredak i reprezentacija može ovako da nastavi. I onda je uz sve tu jedna klasa poput Džeke tu, da stvari prelomi u pravom smjeru.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
dulja je za Viscu igracina,onaj nit probija po strani,nit je jak u duelu nista znaci,lopta kad je kod Dulje siguran si nema sanse da je ko uzme lik ko strijela juri naprijed
- Fikret1946
- Kontakt:
Rekao sam ja da cemo lakse sa Austrijom nego sa S.Irskom koja je bolja momcad od Austrije za klasu, mozda ne po imenima ali su kompaktniji i uigraniji od ovih luzera....Raonffa je napisao/la:Nemam sada volje za kompletniju analizu (sutra kada se ohladim) al' ukratko, odigrali smo odličan meč, stvarno maksimalno fajterski, trkački odlično, atipično za nas držali smo tempo skoro cijelu tekmu, odlično se branili (Čivić je večeras odigrao puno puno bolje, što sam i govorio prije samog meča), na drugoj strani Todorović također, što je donijelo dodatnu sigurnost našoj defanzivi.
Otprilike Foda kaže da su prvih 25 minuta igrali dobro, ali da je BiH posta agresivnija i da smo ih stavili pod pritisak i tada su igrali na duge lopte. Da su se na pauzi popravili i da su kasnije drzali konce. Falio im zadnji pas i realizacija.Osim13 je napisao/la:Šta kažu, nismo svi na bauštelu odrasli
A ovaj Arnautovic niđe veze. Kaze da nisu pokazali dobru igru, ali da su bili bolja ekipa. Utakmica je bila losa sa obje strane, gdje su oni imali vise sansi da odluce meč. Nisu zasluzili da izgube i da ima jos 3 utakmice i da misli 100% da ce na kraju zavrsiti kao pobjednici grupe.

Samo da kazem kad Srbija igra nas Sportsport .ba portal pise sve od toj repki a kad mi pobjedimo Austriju njihov posrani B92 nista!
Bukvalno nijednog clanka nema o pobjedi protiv AustrijeBosnaSTL je napisao/la:Samo da kazem kad Srbija igra nas Sportsport .ba portal pise sve od toj repki a kad mi pobjedimo Austriju njihov posrani B92 nista!

Jesam li ja pogresno shvatio ili ce neko od onih taraba iz D divizije igrati na Euru? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Da . A B C D svaka je za sebe divizija i 4 pobjednika idu na euro .Kaunas je napisao/la:Jesam li ja pogresno shvatio ili ce neko od onih taraba iz D divizije igrati na Euru?
Pa pola BiH navija za Srbiju a oni citaju ovaj portal tako da zbog njih idu vijesti o Srbiji (klik iz rsa je jednako vrijedan kao onaj iz federacije i dijaspore) uostalom ss.ba je sportski portal i logicno je da ce puno vise vijesti o sportu prenijeti nego b92 koji je info portal. Idi na SKovu stranicu i vidjeces vijesti o pobjedi BiH...BosnaSTL je napisao/la:Samo da kazem kad Srbija igra nas Sportsport .ba portal pise sve od toj repki a kad mi pobjedimo Austriju njihov posrani B92 nista!