Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarmelino
Kontakt:

Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Post Postao/la Sarmelino » 11 sep 2018, 23:15

harden je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Ovo ce biti jos bolje kada nam se vrati nas najbolji defanzivac, Vranjes.
Tacno.

Gledam fol prave neke sastave, niđe Vranjesa... on treba stopera igrati, nek Todorovic ostane na beku.
Todorovic Sunjic Vranjes Seo :opaopa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 sep 2018, 23:15

wobly92 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Žuti već sad pokazuje i dokazuje zašto je bio odgovoran za taktiku kod Bilića u repki. Posebno mi se sviđa defanzivna igra i blokovi koje je dobro ukomponovao. Napraviće on dosta toga dobrog, a još je došao i u nepoželjnom trenutku, kada je smjena generacija i kada je imao par odsutnih igrača. Samo naprijed! :bih:
Šta će tek biti akobogda kad prođe kroz jedan ciklus pa formira sebi konstantnu ekipu, i kad bude imao još veći uvid u roster, a i u mogućnosti svih igrača :ljepota:
momci igraju jedan za drugog, nema tu bezidejnosti, svi u svakom trenutku znaju šta im je zadatak. Nismo svjesni koliko ovo profesionalno izgleda, pričao sam isto i poslije prve utakmice, pogotovo sa ovakvom ekipom gdje imaš samo 2 igrača svjetske klase.
To je to, sve si rekao. Napokon da svi znaju šta rade i da se igra yebeni fudbal, a ne da gledam strašnu taktiku Baždarevića nabij na Džeku pa ako on šta spusti i uradi, dobro i jeste. Napraviće on vrhunsku repku, samo mu dati vremena i ne biti divljak i pljuvati nakon prve greške. Vrijeme i strpljenje i nema zime za nas. Već se sad vidi dosta napretka i inovacija, a iz meča u meč će to biti i sigurnije, uigranije, ljepše itd. Samo vrijeme i strpljenje, tad dolazi i konstanta, recimo kako to rade Švicarci s Petkovićem. To treba slijediti..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 11 sep 2018, 23:16

hz1987 je napisao/la:Ako dobijemo S.Irsku na Grbavici, skoro pa se može zaključiti da je Robi grupu riješio u prva 3 kola.
od ukupno 4 :lol: :lol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 sep 2018, 23:16

Selektor Austrije Franco Foda: Nismo mogli odgovoriti na pritisak i tempo BiH

Da ovo i jedan protivnički trener protiv nas jednom kaže :D draže mi je ovo nego pobjeda sama, pa iz dana u dan astronomski rast naše reprezentacije :bale:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 11 sep 2018, 23:17

@penaltiky mislio sam metaforicki trofej ako zavrsimo prvi u grupi da cemo u sljedecem ciklusu igrat s ovim najboljim repkama

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 sep 2018, 23:17

xinxee je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:Ako dobijemo S.Irsku na Grbavici, skoro pa se može zaključiti da je Robi grupu riješio u prva 3 kola.
od ukupno 4 :lol: :lol:
vid zna brojat :rol:

al haj sad, kad smo mi to nesto rijesili u prve 3 tekme, vazda drama ako se poklopi, imamo sanse, ima jos bodova u igri :D

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 11 sep 2018, 23:18

Mislim da i sa bodom protiv Irske osvajamo 1. mjesto u grupi, jer sumnjam da ce Austrijanci uzeti svih 6 protiv Iraca, pogotovo u gostima.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 11 sep 2018, 23:18

Celtic je napisao/la:Da mi je u životu samo vidjeti da ovaj Višća prođe nekog kad igra za reprezentaciju.
Prosao bi onog u 1pol da ga nije faulirao :D Al fkt nikakve koristi od njega, nit ima dribling, nit ima sut, nit zna dat dobru loptu, Hajrovic je za njega Maradona.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 sep 2018, 23:18

BoixosNois1899 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Ja rahatluka slusati ovog Nalića..odavno nisa nekog slusao da tečnije priča...čovjek me bukvalno do zadnje riječi držao prikovanog za ekran.
Upravo to. Koliko kvalitetnija emisija u studiju u odnosu na onu sa BHT-a. :bow:
Ja imao tekmu i stigao kući kad je kraj tekme i gledam sad Nalica i ovog žutog. Fakat profesionalno i čovjek priča pametno i bez mucanja. I ovaj voditelj postavlja prava pitanja. Fakat nikad nisam nikad gledao profesionalniji studio kad su naše tekme u pitanju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 11 sep 2018, 23:19

[/quote]

i to protiv 2 najveca konkurenta za prvo mjesto :bih:
Zarathustra

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2018, 23:20

Fikret1946 je napisao/la:@penaltiky mislio sam metaforicki trofej ako zavrsimo prvi u grupi da cemo u sljedecem ciklusu igrat s ovim najboljim repkama
Moramo osvojiti B ligu nacija da bi usli u A ligu . ovo su tek grupe

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 11 sep 2018, 23:21

bordobijeli je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:@penaltiky mislio sam metaforicki trofej ako zavrsimo prvi u grupi da cemo u sljedecem ciklusu igrat s ovim najboljim repkama
ne moraš, pobjednici grupa ulaze u a, posljednje plasirani iz grupa u a ispadaju u b
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 11 sep 2018, 23:22

Ne moramo prvi iz grupe ide u A ligu, a ako osvojimo čitavu B ligu idemo na EURO.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 sep 2018, 23:22

Celtic je napisao/la:Da mi je u životu samo vidjeti da ovaj Višća prođe nekog kad igra za reprezentaciju.
Uđe Zakarić i u jednom napadu uradi ono što Višća nije u 2 utakmice. :beba:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 11 sep 2018, 23:22

Tracy3McGrady je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Ja rahatluka slusati ovog Nalića..odavno nisa nekog slusao da tečnije priča...čovjek me bukvalno do zadnje riječi držao prikovanog za ekran.
Upravo to. Koliko kvalitetnija emisija u studiju u odnosu na onu sa BHT-a. :bow:
Ja imao tekmu i stigao kući kad je kraj tekme i gledam sad Nalica i ovog žutog. Fakat profesionalno i čovjek priča pametno i bez mucanja. I ovaj voditelj postavlja prava pitanja. Fakat nikad nisam nikad gledao profesionalniji studio kad su naše tekme u pitanju.
Nalic ce biti nas selektor u buducnosti to je sigurno. Strucan, profesionalan i SVJETSKI trener koji sa poluamaterima u Slobodi radi predobre stvari. Covjek je cijeli zivot u tome, skaut svih velikih reprezentacija svijeta, radio sada za Njemacku na prvenstvu, a takodjer je radio za 8 ekipa iz lige prvaka i prvak Evrope sa U21 ekipom Svedske.

I onda dodje Amar Osim mastan ko sarajevski cevapi i sa seljackom pricom koja jedino dolikuje koridi u Cevljanovicima i on je kao neki kandidat :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 11 sep 2018, 23:22

Nije tacno, dovoljno je biti prvi u grupi, jer iz Lige A iz svake grupe po jedna reprezentacija ispada.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 sep 2018, 23:22

rope11 je napisao/la:svaka čast momcima :tokralju: :tokralju:

zuka, šunjić, bešić, pjanić, sarić, dulja, džeko :tokralju:
Nije tacno! Svi koji su bili na terenu su ovo zasluzili!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 sep 2018, 23:23

dubrovnik je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Dosta dobro odigrano. A bit će još bolje kad se Seo vrati i Hajrović pozove. Bravo. Lijepo gledati kad se igrači bore, trče, vidiš da daju sve od sebe. Sve što tražimo je borba pa možeš i izgubiti ali neka borbe.
Ajde ajde ne trazis ti samo to ali nema veze.
Valjda ces uvidjeti da si bio u krivu proglasavajuci onakvu legendu lazovom. :)
Nisam ni rekao da samo ja tražim, već svi to tražimo. :mrgreen: Moj stav o prijašnjim stvarima je ostao nepromjenjen jer još uvijek smatram da je neke stvari mogao bolje odraditi što se nadam da u buduće hoće. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2018, 23:23

oldtown1990 je napisao/la:
Prosao bi onog u 1pol da ga nije faulirao :D Al fkt nikakve koristi od njega, nit ima dribling, nit ima sut, nit zna dat dobru loptu, Hajrovic je za njega Maradona.
A defanziva ?? Visca duplo vise trci od Hajrovica koji je bolji ofanzivno al rikne za 30 min i nema ga nazad .
Hajrovic je igrac joker za 20-30 min

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 sep 2018, 23:25

Mladi

S. Irska 2-1 Španija

Pazite statistike, jbo nase protiv Iraca :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, MrPink i 19 gostiju.