Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bordobijeli
Kontakt:

Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2018, 14:46

Vucevich je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
A zasto nije pozvao nikoga novog?
Pozivao je Meša 20 rezervi kao pravio siroku bazu igraca a u sustini uvijek isti igrali a znamo kako smo prosli s Mešom . treba pustit selektora on bira igrace odgovarat ce za rezultate ,neki bi skidali glave nakon jedne utakmice lige nacija koju smo pobjedili. Sto se mene tice moze igrat i bez golmana ako pobjedimo ja zadovoljan .

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 sep 2018, 14:52

bordobijeli je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
Pozivao je Meša 20 rezervi kao pravio siroku bazu igraca a u sustini uvijek isti igrali a znamo kako smo prosli s Mešom . treba pustit selektora on bira igrace odgovarat ce za rezultate ,neki bi skidali glave nakon jedne utakmice lige nacija koju smo pobjedili. Sto se mene tice moze igrat i bez golmana ako pobjedimo ja zadovoljan .
Kakve sad veze Meša ima sa ovim?

Nađi mi primjera gdje uspješni selektori idu na kompetitivne utakmice sa 4 defanzivca u čitavoj ekipi?

Sam Prosinečki je rekao da će biti 'dodatnih poziva za Austriju' a evo utakmica je za 6 sati i nema ništa od toga. Ako se slučajno povrijede Zukanović, Todorović ili Šunjić onda smo u vrlo teškim ****. Nema izgovora za nepozivanje makar jednog dodatnog štopera, imao je sedmicu dana jebote.

Još jedan amaterski potez.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 sep 2018, 14:56

To je sada gotovo, treba stisnuti zube i izboriti pozitivan rezultat.
Valjda ce ovo biti zadnji gaf selektora, i dalje vjerujem da je on dobar izbor i da ce se stvari poredati.
Samo se nadam da necemo ici logikom da je selektor u pravu, sve dok i teoretski ne izgubimo sanse.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 sep 2018, 15:00

Prvi kiks kad bude bice svega.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2018, 15:01

Pa trazite neke pozive ,covjek odlucio da vjeruje u ove sto su trenutno s reprezentacijom . kraj price !
Podrska zutom !
Vjerujem da ce nas odvesti na euro a sto nije pozvao naknadno nekeg to uopste nije bitno .
Uvijjek trazimo negativu i stvaramo je sami sebi ,kad smo se plasirali na SP nikad bolje pllasirani na fifa ljestvici sve idealno mi pocnemo pricu Tino Susic ,stoo nema Prciča ,sto ovo sto ono . ne znamo da uzivamo u fudbalu i kad se trebamo radovat mi traziimo probleme .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 sep 2018, 15:23

ima li kakvih informacija, počinje li nastić večeras?

za sarića pretpostavljam nema dileme pa neću ni pitati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 sep 2018, 15:40

Podrska Zutom,Robiju i Prosineckom.Seha veceras leti,Dzeko iz voleja a Visca iz punog pod precku.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 11 sep 2018, 15:47

Vucevich je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Kakve sad veze Meša ima sa ovim?

Nađi mi primjera gdje uspješni selektori idu na kompetitivne utakmice sa 4 defanzivca u čitavoj ekipi?

Sam Prosinečki je rekao da će biti 'dodatnih poziva za Austriju' a evo utakmica je za 6 sati i nema ništa od toga. Ako se slučajno povrijede Zukanović, Todorović ili Šunjić onda smo u vrlo teškim ****. Nema izgovora za nepozivanje makar jednog dodatnog štopera, imao je sedmicu dana jebote.

Još jedan amaterski potez.
Prvo, je li rekao da će biti dodatnih poziva, pa slagao, ili je rekao da će možda biti dodatnih poziva?
I ja bih zvao sigurno dodatnih igrača, ali uopšte nemam problem s tim što selektor nije zvao..
Vjeruje u ove koji su tu..
Da su svi zdravi problem bi bio izbor stopera ,da imamo 5 bekova "odgovorno bi se tvrdilo" da bi Avdija odigrao bolje od Todorovića, Nastic od Civica, Kolasinca, Prcić od Besica, Anicic od Zuke..
Vjera u one koji su tu, iskrena podrška i želja da pobijede.. A ne živjeti za momenat "jesam vam rek'o?!"

KocevskiGaleb
Kontakt:

Post Postao/la KocevskiGaleb » 11 sep 2018, 15:49

bordobijeli je napisao/la:Pa trazite neke pozive ,covjek odlucio da vjeruje u ove sto su trenutno s reprezentacijom . kraj price !
Podrska zutom !
Vjerujem da ce nas odvesti na euro a sto nije pozvao naknadno nekeg to uopste nije bitno .
Uvijjek trazimo negativu i stvaramo je sami sebi ,kad smo se plasirali na SP nikad bolje pllasirani na fifa ljestvici sve idealno mi pocnemo pricu Tino Susic ,stoo nema Prciča ,sto ovo sto ono . ne znamo da uzivamo u fudbalu i kad se trebamo radovat mi traziimo probleme .
Svaka cast.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2018, 15:50

Ovi što dolaz iz drugih gradova da li oni znaju da ima još karti, da nisu sve rasprodate?
Sad prolazim pored zapada, čovjek eurima plaća karte, a 20m od njega štand gdje se karte normalno prodaju. :damn: :lolno:

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 11 sep 2018, 15:56

anonymousHD je napisao/la:Ovi što dolaz iz drugih gradova da li oni znaju da ima još karti, da nisu sve rasprodate?
Sad prolazim pored zapada, čovjek eurima plaća karte, a 20m od njega štand gdje se karte normalno prodaju. :damn: :lolno:
Ne moze se kasnije dijaspora hvalit da je dosla na utakmicu i platila 30 km vec mora rec doso sam u Bosnu i ne zalim 50 eura za ulaznicu..
https://****.com - Live Cam Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] How To Use Dating Chat [/url]

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 11 sep 2018, 16:11

Ima li jos karata uzeti u Zenici i u Sa ??
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2018, 16:13

bordobijeli je napisao/la:Pa trazite neke pozive ,covjek odlucio da vjeruje u ove sto su trenutno s reprezentacijom . kraj price !
Podrska zutom !
bas tako, uvijek mi moramo negativu bacati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 11 sep 2018, 16:17

Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2018, 16:19

Asimetric je napisao/la:Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?
13K otprilike
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 11 sep 2018, 16:21

MortemHz je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?
13K otprilike
Pa onda ispade da nama ne treba veći stadion uvijek se zale kako malo karata ima i na kraju se ispostavi da je ovaj kapacitet sasvim dovoljann, ja mislim da nama treba stadion od minimalno 25K i karte koje ce biti od 10 i 20 KM, a kad doalzi neki slabiji protivnik 5 ili 10 KM i samo tako možemo ocekivati pun stadion.
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 11 sep 2018, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 sep 2018, 16:21

DDixon je napisao/la:Ima li jos karata uzeti u Zenici i u Sa ??
ima u Zenici, ovo sto se nije prodalo u Sarajevu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2018, 16:26

Ima, ja maloprije na Skenderiji kontao uzeti za košarku karte, govori meni onaj lik imaš istoka još, juga, sjevera i zapada nema nikako, reko brate kakav jug i sjever, hoću košarku :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2018, 16:27

Asimetric je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
13K otprilike
Pa onda ispade da nama ne treba veći stadion uvijek se zale kako malo karata ima i na kraju se ispostavi da je ovaj kapacitet sasvim dovoljann, ja mislim da nama treba stadion od minimalno 25K i karte koje ce biti od 10 i 20 KM, a kad doalzi neki slabiji protivnik 5 ili 10 KM i samo tako možemo ocekivati pun stadion.
Pa znaš li kakve gužve budu u redovima za karte? Ja sam jednom došao 2 i po sata prije otvaranja, baš rano ujutro i pustili su me tek nakon 4 i po sata. Za reprezentaciju treba veći stadion.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 11 sep 2018, 16:35

avenija je napisao/la:
ima u Zenici, ovo sto se nije prodalo u Sarajevu
Gdje se tacno prodaju ? I hvala ti
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mostarska i 25 gostiju.