Pozivao je Meša 20 rezervi kao pravio siroku bazu igraca a u sustini uvijek isti igrali a znamo kako smo prosli s Mešom . treba pustit selektora on bira igrace odgovarat ce za rezultate ,neki bi skidali glave nakon jedne utakmice lige nacija koju smo pobjedili. Sto se mene tice moze igrat i bez golmana ako pobjedimo ja zadovoljan .Vucevich je napisao/la:A zasto nije pozvao nikoga novog?Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Kakve sad veze Meša ima sa ovim?bordobijeli je napisao/la:Pozivao je Meša 20 rezervi kao pravio siroku bazu igraca a u sustini uvijek isti igrali a znamo kako smo prosli s Mešom . treba pustit selektora on bira igrace odgovarat ce za rezultate ,neki bi skidali glave nakon jedne utakmice lige nacija koju smo pobjedili. Sto se mene tice moze igrat i bez golmana ako pobjedimo ja zadovoljan .Vucevich je napisao/la:A zasto nije pozvao nikoga novog?Unofficialpage je napisao/la:Do večeras da molimo Boga da se niko ne povrijedi od stopera neko ili u toku same utakmice ali možda zato Bešić ostaje na klupi, u slučaju povrede nekog od stopera da uleti.
Nađi mi primjera gdje uspješni selektori idu na kompetitivne utakmice sa 4 defanzivca u čitavoj ekipi?
Sam Prosinečki je rekao da će biti 'dodatnih poziva za Austriju' a evo utakmica je za 6 sati i nema ništa od toga. Ako se slučajno povrijede Zukanović, Todorović ili Šunjić onda smo u vrlo teškim ****. Nema izgovora za nepozivanje makar jednog dodatnog štopera, imao je sedmicu dana jebote.
Još jedan amaterski potez.
To je sada gotovo, treba stisnuti zube i izboriti pozitivan rezultat.
Valjda ce ovo biti zadnji gaf selektora, i dalje vjerujem da je on dobar izbor i da ce se stvari poredati.
Samo se nadam da necemo ici logikom da je selektor u pravu, sve dok i teoretski ne izgubimo sanse.
Valjda ce ovo biti zadnji gaf selektora, i dalje vjerujem da je on dobar izbor i da ce se stvari poredati.
Samo se nadam da necemo ici logikom da je selektor u pravu, sve dok i teoretski ne izgubimo sanse.
Prvi kiks kad bude bice svega.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa trazite neke pozive ,covjek odlucio da vjeruje u ove sto su trenutno s reprezentacijom . kraj price !
Podrska zutom !
Vjerujem da ce nas odvesti na euro a sto nije pozvao naknadno nekeg to uopste nije bitno .
Uvijjek trazimo negativu i stvaramo je sami sebi ,kad smo se plasirali na SP nikad bolje pllasirani na fifa ljestvici sve idealno mi pocnemo pricu Tino Susic ,stoo nema Prciča ,sto ovo sto ono . ne znamo da uzivamo u fudbalu i kad se trebamo radovat mi traziimo probleme .
Podrska zutom !
Vjerujem da ce nas odvesti na euro a sto nije pozvao naknadno nekeg to uopste nije bitno .
Uvijjek trazimo negativu i stvaramo je sami sebi ,kad smo se plasirali na SP nikad bolje pllasirani na fifa ljestvici sve idealno mi pocnemo pricu Tino Susic ,stoo nema Prciča ,sto ovo sto ono . ne znamo da uzivamo u fudbalu i kad se trebamo radovat mi traziimo probleme .
ima li kakvih informacija, počinje li nastić večeras?
za sarića pretpostavljam nema dileme pa neću ni pitati.
za sarića pretpostavljam nema dileme pa neću ni pitati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Podrska Zutom,Robiju i Prosineckom.Seha veceras leti,Dzeko iz voleja a Visca iz punog pod precku.
Prvo, je li rekao da će biti dodatnih poziva, pa slagao, ili je rekao da će možda biti dodatnih poziva?Vucevich je napisao/la:Kakve sad veze Meša ima sa ovim?bordobijeli je napisao/la:Pozivao je Meša 20 rezervi kao pravio siroku bazu igraca a u sustini uvijek isti igrali a znamo kako smo prosli s Mešom . treba pustit selektora on bira igrace odgovarat ce za rezultate ,neki bi skidali glave nakon jedne utakmice lige nacija koju smo pobjedili. Sto se mene tice moze igrat i bez golmana ako pobjedimo ja zadovoljan .Vucevich je napisao/la:
A zasto nije pozvao nikoga novog?
Nađi mi primjera gdje uspješni selektori idu na kompetitivne utakmice sa 4 defanzivca u čitavoj ekipi?
Sam Prosinečki je rekao da će biti 'dodatnih poziva za Austriju' a evo utakmica je za 6 sati i nema ništa od toga. Ako se slučajno povrijede Zukanović, Todorović ili Šunjić onda smo u vrlo teškim ****. Nema izgovora za nepozivanje makar jednog dodatnog štopera, imao je sedmicu dana jebote.
Još jedan amaterski potez.
I ja bih zvao sigurno dodatnih igrača, ali uopšte nemam problem s tim što selektor nije zvao..
Vjeruje u ove koji su tu..
Da su svi zdravi problem bi bio izbor stopera ,da imamo 5 bekova "odgovorno bi se tvrdilo" da bi Avdija odigrao bolje od Todorovića, Nastic od Civica, Kolasinca, Prcić od Besica, Anicic od Zuke..
Vjera u one koji su tu, iskrena podrška i želja da pobijede.. A ne živjeti za momenat "jesam vam rek'o?!"
-
KocevskiGaleb
- Kontakt:
Svaka cast.bordobijeli je napisao/la:Pa trazite neke pozive ,covjek odlucio da vjeruje u ove sto su trenutno s reprezentacijom . kraj price !
Podrska zutom !
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovi što dolaz iz drugih gradova da li oni znaju da ima još karti, da nisu sve rasprodate?
Sad prolazim pored zapada, čovjek eurima plaća karte, a 20m od njega štand gdje se karte normalno prodaju.

Sad prolazim pored zapada, čovjek eurima plaća karte, a 20m od njega štand gdje se karte normalno prodaju.
Ne moze se kasnije dijaspora hvalit da je dosla na utakmicu i platila 30 km vec mora rec doso sam u Bosnu i ne zalim 50 eura za ulaznicu..anonymousHD je napisao/la:Ovi što dolaz iz drugih gradova da li oni znaju da ima još karti, da nisu sve rasprodate?
Sad prolazim pored zapada, čovjek eurima plaća karte, a 20m od njega štand gdje se karte normalno prodaju.![]()
https://****.com - Live Cam Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] How To Use Dating Chat [/url]
Ima li jos karata uzeti u Zenici i u Sa ??
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- Beduin
- Kontakt:
bas tako, uvijek mi moramo negativu bacati.bordobijeli je napisao/la:Pa trazite neke pozive ,covjek odlucio da vjeruje u ove sto su trenutno s reprezentacijom . kraj price !
Podrska zutom !
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
13K otprilikeAsimetric je napisao/la:Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa onda ispade da nama ne treba veći stadion uvijek se zale kako malo karata ima i na kraju se ispostavi da je ovaj kapacitet sasvim dovoljann, ja mislim da nama treba stadion od minimalno 25K i karte koje ce biti od 10 i 20 KM, a kad doalzi neki slabiji protivnik 5 ili 10 KM i samo tako možemo ocekivati pun stadion.MortemHz je napisao/la:13K otprilikeAsimetric je napisao/la:Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 11 sep 2018, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
ima u Zenici, ovo sto se nije prodalo u SarajevuDDixon je napisao/la:Ima li jos karata uzeti u Zenici i u Sa ??
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima, ja maloprije na Skenderiji kontao uzeti za košarku karte, govori meni onaj lik imaš istoka još, juga, sjevera i zapada nema nikako, reko brate kakav jug i sjever, hoću košarkuDDixon je napisao/la:Ima li jos karata uzeti u Zenici i u Sa ??
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa znaš li kakve gužve budu u redovima za karte? Ja sam jednom došao 2 i po sata prije otvaranja, baš rano ujutro i pustili su me tek nakon 4 i po sata. Za reprezentaciju treba veći stadion.Asimetric je napisao/la:Pa onda ispade da nama ne treba veći stadion uvijek se zale kako malo karata ima i na kraju se ispostavi da je ovaj kapacitet sasvim dovoljann, ja mislim da nama treba stadion od minimalno 25K i karte koje ce biti od 10 i 20 KM, a kad doalzi neki slabiji protivnik 5 ili 10 KM i samo tako možemo ocekivati pun stadion.MortemHz je napisao/la:13K otprilikeAsimetric je napisao/la:Evo jedno pitanje da je kapacitet Bilinog recimo 20.000 sta mislite koliko bi bilo ljudi veceras?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gdje se tacno prodaju ? I hvala tiavenija je napisao/la:ima u Zenici, ovo sto se nije prodalo u SarajevuDDixon je napisao/la:Ima li jos karata uzeti u Zenici i u Sa ??
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !