Dolazio na Tušanj i u MejdanMadal je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nurkic-pos ... som/289534![]()
Do prije par godina ih podjebavao na twitteru dok ih je Sloboda punila

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dolazio na Tušanj i u MejdanMadal je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/nurkic-pos ... som/289534![]()
Do prije par godina ih podjebavao na twitteru dok ih je Sloboda punila
Nisu ni mijenjali, na stranici NS pise 16:30 i uvijek je pisalo, a mozda nasi hoce da pomjere za 19:30 sto bi bilo stvarno dobro.DamirT je napisao/la:Koji k**** mijenjaju termin?U 19:30 bi bilo top.Ako bude u 16:30 bit ce manje publike.
Sto znaci da Smaja u subotu navecer moze istrcati na Trg?bhpremierliga12 je napisao/la:Protiv Celika po rijecima Nalica ne igraju Smajic, Hadzanovic, Civic, a upitni su Prses i Husejinovic. Katastrofa, sve igrace koji mogu igrati na sredini terena i iza napadaca.
Na stranici saveza prije 7 dana pisalo 19:30bhpremierliga12 je napisao/la:Nisu ni mijenjali, na stranici NS pise 16:30 i uvijek je pisalo, a mozda nasi hoce da pomjere za 19:30 sto bi bilo stvarno dobro.DamirT je napisao/la:Koji k**** mijenjaju termin?U 19:30 bi bilo top.Ako bude u 16:30 bit ce manje publike.
Nismo mi svjesni kakvog smo trenera doveli, ovo nije realno. Todor ako ga zdravlje posluzi je rjesenje na beku u sljedecih 10-tak godina, sramota da sjedi na klupi, a Lainer koji se veceras nije vidio nikako igra umjesto njega. Medjutim imace on prilike u ligi dosta jer igraju Evropu, a veceras je sjajno odradio zadatak, jos je bio jedini na strani, jer Visce nije bilo nikako.Chinaglia je napisao/la:zlatan nalic je strasan![]()
znanje prsti iz njega, milina ga slusati, na kraju voditelju pokloni dres slobode s brojem 7, na njemu pise nalic, a voditelj rece da ce dres zavrsiti u kuci na zidu... puno mi srce, svega mi, zbog nasih momaka, zlatana nalica i darka todorovica!
Jeste i on je iz Slobode otisao u Cesku. Dosta nesiguran, ali dobro nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone zbog povrede, malo ga je atmosfera, pritisak i sve stiglo, ali vazno je da nije napravio nikakvu veliku gresku i kostao nas gola. Za njega mogu i reci prolazna ocjena jer su prve utakmice za repku, ali Visca je dno dna, a vecem najbolji igrac Turskog prvenstva. U ove dvije utakmice igrac manje, katastrofa.Chinaglia je napisao/la:jel i ovaj civic nas, vjerovatno jeste, on je civin brat jel tako... veceras je bio bolji nego protiv sjeverne irske, jbg nek se bori s nasticem za mjesto rezervnog beka
Malo brzo prića, kao da je napolitanac, ali stvarno zna šta prića.Chinaglia je napisao/la:zlatan nalic je strasan![]()
znanje prsti iz njega, milina ga slusati, na kraju voditelju pokloni dres slobode s brojem 7, na njemu pise nalic, a voditelj rece da ce dres zavrsiti u kuci na zidu... puno mi srce, svega mi, zbog nasih momaka, zlatana nalica i darka todorovica!
Da nebi Slobode Sarič bi još radio kao iznajmljivač ležajki i suncobrana u Dubrovniku a on hinjski pobježe i ni hvala nije rekao **** ga anđelko jurkićChinaglia je napisao/la:jel i ovaj civic nas, vjerovatno jeste, on je civin brat jel tako... veceras je bio bolji nego protiv sjeverne irske, jbg nek se bori s nasticem za mjesto rezervnog beka
da sloboda ne "iskopa" sarica, ko zna gdje bi danas bio, ne bi sigurno uzimao dobar kesh u koreji i ne bi sigurno bio u repki, neka vjecito bude zahvalan slobodi na tome