Ovako ce da bude ako bog da kod 1 gola
Edo majstore

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cak sta vise, usput je Vidic i batine dobio sto je bio naporanCartman je napisao/la:Mislim da ce ovaj Cana stalno bit na njemu. Ali neka, to ce otvorit prostora drugim igracima, a sigurno je i Dzeko dovoljno kvalitetan da se nosi s njim. Kad je mogo sa Vidicem i Ferdinandom, sto ne bi i sa Canom.B0SANAC je napisao/la:Dzeko zabija Albancima gol sutra
Cuvali su Dzeku o mnogo bolji pa su gol primili hehe samo da ubojiti zmaj proradi vecerasguber_90 je napisao/la:Cak sta vise, usput je Vidic i batine dobio sto je bio naporanCartman je napisao/la:Mislim da ce ovaj Cana stalno bit na njemu. Ali neka, to ce otvorit prostora drugim igracima, a sigurno je i Dzeko dovoljno kvalitetan da se nosi s njim. Kad je mogo sa Vidicem i Ferdinandom, sto ne bi i sa Canom.B0SANAC je napisao/la:Dzeko zabija Albancima gol sutra(krvav je izaso sa terena da mu se ukaze pomoc
). Mada moje misljenje je da Dzeku je umalo pa ne moguce zaustaviti, kada nas vezni red funkcionise on ce sigurno nesto napraviti sa loptom koju dobije, dal dati go, napraviti asistenciju ili napraviti samo dobru akciju, ne znam, ali sigurno je to da je njemu vrlo tesko uzeti loptu, pa nije bitno sto se Albanci brane ko ludi
.
pored tog Cane je Ronaldo izgledao kao maca ... ne tvrdim da Dzeko nece moci ali et onako kazem ...Cartman je napisao/la:Mislim da ce ovaj Cana stalno bit na njemu. Ali neka, to ce otvorit prostora drugim igracima, a sigurno je i Dzeko dovoljno kvalitetan da se nosi s njim. Kad je mogo sa Vidicem i Ferdinandom, sto ne bi i sa Canom.B0SANAC je napisao/la:Dzeko zabija Albancima gol sutra
Ma lik je jak ko tenk. Prosle je sezone u Premiershipu nakupio vise kartona od Keana i Vieire iz najboljih dana. Ne znam sto ga je Sunderland prodao, dobar je relativno bio.thulkazal je napisao/la:pored tog Cane je Ronaldo izgledao kao maca ... ne tvrdim da Dzeko nece moci ali et onako kazem ...Cartman je napisao/la:Mislim da ce ovaj Cana stalno bit na njemu. Ali neka, to ce otvorit prostora drugim igracima, a sigurno je i Dzeko dovoljno kvalitetan da se nosi s njim. Kad je mogo sa Vidicem i Ferdinandom, sto ne bi i sa Canom.B0SANAC je napisao/la:Dzeko zabija Albancima gol sutra
svaka čast!*p!p!t@* je napisao/la:Pregledajte malo utakmicu i situacije kad lopta dolazi do Dzeke(odnosno kretnje igraca ALbanije)...
Lik je citavu utakmicu bio udvojen !
Eh da ga je bar Cana zaustavio. Cana je cuvo nase ostale igrace, a Dzeku su zaustavili neki anonimusi (ustvari sam je sebe zaustavio)dabev2mo je napisao/la:Jao Edina,talašike.Dobro sam ja rekao ,kad će više dati gol???? Neki Cana ga u džep stavlja.Ne mogu shvatiti ove hafize što ga porede sa Toresom,Drogbom,Villom ne mogu nikako.Pokušajte mi objasniti.
Hajmo nešto pisati...veliš nije napadač koje će se vraćati po loptu? Eh, kad to ne uradi, onda je lijen, u suprotnom džaba se troši, trener je kriv i njegova postavka. Večeras se više Vedad isticao i hajmo odmah tražiti razloge nešto slabije Edine partije. Moramo shvatiti da vrhunski igrač može i mora igrati na više formacija. Ako se jednom Runiju nije mrsko vraćati natrag po loptu, zašto bi to bilo Džeksonu? Naravno, zavisno od situacije.ultrasstyle_tz je napisao/la:Dzeku je.e uloga koju ima u ekipi. Covjek nije napadac koji ce se vracati po loptu nazad i onoliko se dzaba trositi, jos pogotov bez prave podrske. Dzeko je klasicni centarfor a kod nas igra "desetku" i prisiljen je da glumi Del Piera, Teveza,Berbatova itd itd sto mu bas i ne ide.
Daleko je od gola i previse se trosi, njegovo mjesto je u sesnaestercu a danas ne znam jel vidio sesnaesterca kako treba
Izgovori to i svrši, kao ova tvoja plavuša na koju se pale ostali adolescenti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Edine, prnuli ste u šišu. Vi ste najslabija karika, zbogom.
Trenutno korisnika/ca: General505, haris004 i 9 gostiju.