Nigdje ja nisam rekao da smo mi kanta od ekipe vec prosjecna evropska reprezentacija koja moze da se plasira na EURO ali i ne mora. Dobro svi znamo kakvi su nasi ljudi, koliko ce biti uvreda, psovki i svega ostalog upuceno Prosineckom i igracima ne samo ako ne odemo na EP vec i ako sutra ne dobijemo.babino je napisao/la:@faruk993, ti se bas natovario da nas ubijedis kako smo kanta od ekipe..
ti znas da na euro ide 24 ekipe i da je to skoro pola evrope?
kazes dobri sj irci, igraju u championshipu koji je jak...
hajd ti sad meni reci kako ova ekipa ne zasluzuje da bude medju 24 ekipe u evropi:
Begovic (epl)
todorovic(uel) - vranjes (uel) - bicakcic (bl i ucl) - kolasinac (epl i uel)
pjanic (seria a i ucl) - krunic(seria a) - prcic/cimirot (primera i uel)
visca (ok klub) - dzeko (seria a i ucl) - duljevic/hajrovic (dresden kvari sliku)
(dodas tu zukanovica, nastica, gojaka, prevljaka, sunjica.....umalo zaboravih sarica iz samsunga)
treba se robert prestati baviti ovim poslom ako nas ne odvede na euro!
Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Nema sanse da nam Austrija, sa odbranom kakvu trenutno imamo, ne zabije bar 1 gol. A vidjet cemo da li mi mozemo dati 1 više od njih
kakva se ovo prica jos uvijek propagira o nekakvoj "otockoj" igri. Vels i Sjeverna Irska vise igraju na zemlji nego sto igra nasa reprezentacija. Mi smo onih koji vec 3 godine igramo na duge lopte
Vece sanse za plasman na Euro su nam kroz kvalifikacije , nego kroz Ligu nacija, ako se docepamo 2. sesira.
U Ligi nacija bi nas ocekivao baraz, polufinale i finale , protiv vrlo nezgodnih ekipa.
U Ligi nacija bi nas ocekivao baraz, polufinale i finale , protiv vrlo nezgodnih ekipa.
Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.Miske01 je napisao/la:Ni s jednom otockom repkom narocito u gostima mi ne mozemo igrati, kao ni s Bolivijom recimo sto ne bismo mogli radi uslova i njihovih pluca. Ne dizite frku bezveze kad imamo rezultat, sutra ce nam biti lakse igrati jer ce i Austrijanci pokusati spustiti loptu, samo ne znam koliko ce to Sunjicu i Zuki odgovarati.
Sto se tice tih "nerealnih ocekivanja" koja gore neko spomenu, samo da podsjetim da na EP igraju 24 reprezentacije, a da smo mi u B diviziji Lige nacija, dakle među 24 i da smo krenuli s pobjedom, sto znaci da imamo mjesta itekako i na EURO-u.
Austrija pada u grotlu Bilinog polja, sest bodova nakon dva kola, misevi u rupe nazad
Da bi zavrsili u 2. sesiru na zrijebanju, treba da zavrsimo 1. ili 2. u ovoj grupi sa Ircima i Austrijom, odnosno da ne ispadnemo u ligu c.DrFilgud je napisao/la:Vece sanse za plasman na Euro su nam kroz kvalifikacije , nego kroz Ligu nacija, ako se docepamo 2. sesira.
Drugo mjesto je realna ambicija, mozda i prvo dohvatimo. Vidjecemo sutra.faruk993 je napisao/la:Da bi zavrsili u 2. sesiru na zrijebanju, treba da zavrsimo 1. ili 2. u ovoj grupi sa Ircima i Austrijom, odnosno da ne ispadnemo u ligu c.DrFilgud je napisao/la:Vece sanse za plasman na Euro su nam kroz kvalifikacije , nego kroz Ligu nacija, ako se docepamo 2. sesira.
Ne vjerujem da smo žrijebani iz prvog šešira za prošli Euro, nije da ne vjerujem nego sam siguran da je Belgija bila u našoj grupi iz prvog šeširafaruk993 je napisao/la:Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.Miske01 je napisao/la:Ni s jednom otockom repkom narocito u gostima mi ne mozemo igrati, kao ni s Bolivijom recimo sto ne bismo mogli radi uslova i njihovih pluca. Ne dizite frku bezveze kad imamo rezultat, sutra ce nam biti lakse igrati jer ce i Austrijanci pokusati spustiti loptu, samo ne znam koliko ce to Sunjicu i Zuki odgovarati.
Sto se tice tih "nerealnih ocekivanja" koja gore neko spomenu, samo da podsjetim da na EP igraju 24 reprezentacije, a da smo mi u B diviziji Lige nacija, dakle među 24 i da smo krenuli s pobjedom, sto znaci da imamo mjesta itekako i na EURO-u.
Austrija pada u grotlu Bilinog polja, sest bodova nakon dva kola, misevi u rupe nazad

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
BiH je bila u prvom, zrijebano je 2013. kada smo mi bili ispred Belgije na rankingu koja nije bila u Brazilu.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem da smo žrijebani iz prvog šešira za prošli Euro, nije da ne vjerujem nego sam siguran da je Belgija bila u našoj grupi iz prvog šeširafaruk993 je napisao/la:Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.Miske01 je napisao/la:Ni s jednom otockom repkom narocito u gostima mi ne mozemo igrati, kao ni s Bolivijom recimo sto ne bismo mogli radi uslova i njihovih pluca. Ne dizite frku bezveze kad imamo rezultat, sutra ce nam biti lakse igrati jer ce i Austrijanci pokusati spustiti loptu, samo ne znam koliko ce to Sunjicu i Zuki odgovarati.
BHF
varas seRaonffa je napisao/la:Ne vjerujem da smo žrijebani iz prvog šešira za prošli Euro, nije da ne vjerujem nego sam siguran da je Belgija bila u našoj grupi iz prvog šeširafaruk993 je napisao/la:Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.Miske01 je napisao/la:Ni s jednom otockom repkom narocito u gostima mi ne mozemo igrati, kao ni s Bolivijom recimo sto ne bismo mogli radi uslova i njihovih pluca. Ne dizite frku bezveze kad imamo rezultat, sutra ce nam biti lakse igrati jer ce i Austrijanci pokusati spustiti loptu, samo ne znam koliko ce to Sunjicu i Zuki odgovarati.
mi smo bili prvi sesir
evo i dokaz koji to potvrduje: https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... ng#Seeding
samo sto smo po nasem obicaju bili nesretnici i izvukli belgiju, te vels koji su bili daleko najkvalitetniji timovi u njihovim sesirima
nije bila, samo je dogurala do cetvrtfinalaMiske01 je napisao/la:
BiH je bila u prvom, zrijebano je 2013. kada smo mi bili ispred Belgije na rankingu koja nije bila u Brazilu.
Vidi fakat, zaboravio sam jbt da smo bili u prvom šeširu skroz.
Izvini Rukfaš
Izvini Rukfaš

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iz drugog, Belgija je isla iz prvog.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem da smo žrijebani iz prvog šešira za prošli Euro, nije da ne vjerujem nego sam siguran da je Belgija bila u našoj grupi iz prvog šeširafaruk993 je napisao/la: Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.
Kvalifikacije za SP 2014. smo isli iz prvog sesira.
Nije.DrFilgud je napisao/la:Iz drugog, Belgija je isla iz prvog.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem da smo žrijebani iz prvog šešira za prošli Euro, nije da ne vjerujem nego sam siguran da je Belgija bila u našoj grupi iz prvog šeširafaruk993 je napisao/la: Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.
Kvalifikacije za SP 2014. smo isli iz prvog sesira.
Kvale za 2014 je Grcka bila iz prvog
Kvale za 2016 smo mi bili u prvom
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... ng#Seeding
Vucevich je napisao/la:
Nije.
Kvale za 2014 je Grcka bila iz prvog
Kvale za 2016 smo mi bili u prvom
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... ng#Seeding

- akisarajevo92
- Kontakt:
Nismo ni bili svjesni koliko smo dobri
u prvom potu u drustvu Spanije, Njemacke, Portugala, Engleske, Italije..

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 sep 2018, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Realno, sutra je vaznija ona utakmica u 18:00, nego u 20:45 

Imali smo tada realno historijsku priliku da nesto sjajno napravimo nakon plasmana na svjetsko, ali svih znamo sta se desilo...akisarajevo92 je napisao/la:Nismo ni bili svjesni koliko smo dobri![]()
- Nerminovic
- Kontakt:
no Kodro no party
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je već sređeno.faruk993 je napisao/la:Da bi zavrsili u 2. sesiru na zrijebanju, treba da zavrsimo 1. ili 2. u ovoj grupi sa Ircima i Austrijom, odnosno da ne ispadnemo u ligu c.DrFilgud je napisao/la:Vece sanse za plasman na Euro su nam kroz kvalifikacije , nego kroz Ligu nacija, ako se docepamo 2. sesira.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.