Nemanja Gordić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

44Bertans
Kontakt:

Re: Nemanja Gordić

Post Postao/la 44Bertans » 10 sep 2018, 15:26

A možda je čovjeku dosta cirkusa u reprezentaciji i Savezu?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2018, 15:27

Kao sto sam i pisao, mogao je pricu prodati maloj djeci, da ga klub kao nepusta :lol:
Ali sto je jos smjesnije u ovoj prici, Buducnost izadje u javnost i razlozi cijelu situaciju i opet njegovi branioci njega brane jbt :crazy:

Brisi temu, ako ovaj smrad ikad zaigra vise za nas yebem ti onda i savez i navijace koji to prihvate. Goni bandu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 10 sep 2018, 15:28

Ali vidi ti Nemanje, dok nije osjećao odgovornost da Savezu, stručnom štabu ili javnosti ponudi bilo kakvo pojašnjenje zašto se ne odaziva na pozive reprezentacije, tamo u Podgorici ide maksus u kancelariju Uprave da im javi da odbija poziv koji je stigao u klub.

Al naš Savez i stručni štab su stvarno patetično jadni, na prvi mig Gordića da bi možda ipak mogao zaigrat za reprezentaciju prešli su iz "Nikome se ne javlja, izgradnja kuće..." u "Gordić apsolutno želi igrati, kriv je klub...", barem im niko ne može prigovoriti da im nije stalo da okupe najbolju moguću ekipu :rol:
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 10 sep 2018, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:30

Vidis ti napaceni si Bosnjo ako mislis da ovake treba **** iz repke jasno i ako vjeerujes da je Buducnost izasla jasno da kaze nece ba on al nas je igrac normalno da necemo njega pljuvat , AL NECE! Ako nista radi buducih generacija ,hocu necu , petljanje , to nikad ne treba dopustit u repci , nikad.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 sep 2018, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 sep 2018, 15:31

Kakvi novinari bolan, pa sad je klub izdao saopstenje?! :crazy:

Dajte Zahiragica, on bar nece lagati cijelu drzavu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 10 sep 2018, 15:34

Kako lako zaboravite sve sto je uradio za nas.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:34

kobe24 je napisao/la:Kakvi novinari bolan, pa sad je klub izdao saopstenje?! :crazy:

Ovaj ce okrenut da sam Gordic izadje i kaze pusite mi , i ja kazem nek igra uvjek onaj koji hoce da igra , koji ima zelju, Ove mantarose , proigro sezonu i odma se digao ko da je Rose

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 15:35

:shhh:
kobe24 je napisao/la:Kakvi novinari bolan, pa sad je klub izdao saopstenje?! :crazy:

Da klub je rekao da je odbio prije mjesec, dva..

lažem ja , laže Repesa..... Sve ok, idemo dalje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 sep 2018, 15:37

lumani je napisao/la:@raonffa

Ne branim ga, samo kažem ovo sto piše je nama sve bilo jasno.. Ja znam da je Repesa rekao Gordić dolazi, ehh sada.........
Bilo je nama jasno, al' je i dalje sa njegove strane bilo perfidno govoriti kako "nije do njega, on će se odazvati, ako se Savez dogovori sa klubom". Znači ne postoji problem, on će zaigrati, al' je perfidno prebacio lopticu na klub jer je znao da im je prije mjesec dana rekao da se neće odazvati reprezentaciji, pa sad da ispadne frka na relaciji Savez-Budućnost. Al' eto nije mu prošlo, pokazao je pravo lice.

Odgovorno tvrdim da je sve ovo u zadnjih par mjeseci pišanje po nama level her Nihad, dobiješ poziv, ne javljaš se nikome, nikakvu izjavu ne daješ hoćeš li ili nećeš doći, ne dođeš na okupljanje, selektor ti javno kaže neke stvari (i neka je, dao Bog da su svi kao Dule, ova država bi bila mnogo bolja), zainatiš se i nikome se opet ne javljaš.

Iduće okupljanje opet uredno dobiješ poziv, opet se nikome ne javljaš (u međuvremenu kažeš klubu da se nećeš odazvati reprezentaciji), sticajem okolnosti promijeni se trener, odjednom se oglašavaš u medijima kako nemaš problema sa repkom, da ćeš se odazvati, da je sve uredno, samo da se dogovore Savez i klub, i na kraju ga popušiš na obje strane i izađe na vidjelo tvoje pravo lice.

E pa popišam se ja na sve ono što je on uradio za ovu reprezentaciju zadnjih deset godina kada ovako sebi guzicom vrata zatvori zbog ličnih interesa i tako se posere u usta čitavoj naciji. I sada ga eto ne treba kuditi, podsjeća me na one priče kada ti neko u datom trenutku baš baš pomogne i onda ti nakon nekog vremena krene to nabijati na nos, pa bolje je da mi nisi ni pomagao, lakše bi mi sad bilo.

Ne želim mu nikakve lomove, krajeve karijere i ostale stvari što je pojedinci pišu, nek' je on živ i zdrav i nek' igra košarku do 40te ako može, al' je ispao ekstremni pakaš i sebi je ovim zatvorio vrata reprezentacije vjerovatno za sva vremena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:38

Kanye je napisao/la:Kako lako zaboravite sve sto je uradio za nas.
Sve sto je uradio sta je uradio donjeo medalju on sam , daj ba , ja ne razumjem dokle mi trebamo gledat kao da je nama cast sto on igra za repku a ne njemu da treba bit cast . Bodrila ga je raja nikad nisam cuo lose o njemu dok nije posao mantat birat , hoce nece, kuca naka nesta. Treba temu zakljucat , nisam ja zato da se sad pljuje po njemu al jednostavno ne treba ga vise ni spominjat , guzicom je vrata zatvorio

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 sep 2018, 15:47

Nije lijepo lagati i petljati, to mu zamjerim a to što neće da igra, pa i ne mora, nije na platnom spisku.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2018, 15:49

yebo majku, hajd jednom nemoj kontrirat.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 sep 2018, 15:50

lumani je napisao/la::shhh:

Ma ti si Lumani Tito ovog foruma. Jos prije sest godina si znao ko ce se odazvat a ko nece, ko ce platit osiguranje a ko nece, ko ce lagat a ko nece. :lol:

Sto se tice Gordica i onoga sto nam je on dao, mogu samo reci da je uz Kikanovica bio najveci profesionalac medju reprezentativcima do prije nekoliko mjeseci. Medjutim, za ovo kratko vrijeme je svojim lazima uspio ponistiti sve to. Sto se tice njegovih partija u drzavnom dresu, on je podbacio u bar 80% meceva. Niti je bio dobar playmaker, niti je bio poenterski efikasan. Tek sad je pronasao formu i objedinio te dvije stvari. Bio je lider u pobjedi protiv Rusije, ali sam je odlucio da stane na tome.

To je to na ovu temu sto se mene tice. Bilo je i bit ce ove reprezentacije i nakon Djedovica, Gordica, Biberovica i ostalih olosa. :bih:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 15:52

kobe24 je napisao/la:
lumani je napisao/la::shhh:

Ma ti si Lumani Tito ovog foruma. Jos prije sest godina si znao ko ce se odazvat a ko nece, ko ce platit osiguranje a ko nece, ko ce lagat a ko nece. :lol:

Sto se tice Gordica i onoga sto nam je on dao, mogu samo reci da je uz Kikanovica bio najveci profesionalac medju reprezentativcima do prije nekoliko mjeseci. Medjutim, za ovo kratko vrijeme je svojim lazima uspio ponistiti sve to. Sto se tice njegovih partija u drzavnom dresu, on je podbacio u bar 80% meceva. Niti je bio dobar playmaker, niti je bio poenterski efikasan. Tek sad je pronasao formu i objedinio te dvije stvari. Bio je lider u pobjedi protiv Rusije, ali sam je odlucio da stane na tome.

To je to na ovu temu sto se mene tice. Bilo je i bit ce ove reprezentacije i nakon Djedovica, Gordica, Biberovica i ostalih olosa. :bih:

Nista ba, znaš ti.. ;)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:55

Hahahahahah fakat Advokat pakasa iz BiH repke
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 sep 2018, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 15:58

paulus je napisao/la:Hahahahahah fakat Advolat pakasa iz BiH repke

Nije do tebe, jučer sam ti objasnio..

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 10 sep 2018, 16:06

mirzatele je napisao/la:
yebo majku, hajd jednom nemoj kontrirat.
Gorda mi je nakon Nene najdrazi igrac repke pa sam mozda i subjektivan, al jedini je Kikan bio privrzeniji od njega. Ovo sto se desava zadnjih mjeseci je toliko nejasno pa mi je bespotrebno odmah izvlaciti ovakve zakljucke o njemu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 sep 2018, 16:10

44Bertans je napisao/la:A možda je čovjeku dosta cirkusa u reprezentaciji i Savezu?
Nije, do njegove kuce je. Dosta mu cirkusa ali je on napravio jedan od najvecih cirkusa godinama unazad.
Sjajno.
Kako lako zaboravite zbog cega Nemanja nece da igra i kakav cirkus je napravio.
I sta je to uradio pa mu daje za pravo da piša po selekciji i navijacima? Nista posebno.

Sto se tice tvog zadnjeg posta, stvari su jasne ko dan. Očigledno nisi previse informisan.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 sep 2018, 16:14

Nemanja Gordic je obican pakas :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 16:16

robertkosar je napisao/la:Nemanja Gordic je obican pakas :bih: :bih: :bih:
Nemoj , ovaj placenik ce ti rec da si neodgojen lol

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 27 gostiju.