Nemanja Gordić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Wandelanoite
Kontakt:

Re: Nemanja Gordić

Post Postao/la Wandelanoite » 10 sep 2018, 14:47

Smrad, ljudski otpad pokusao naciju čitavu napraviti glupom i prosut neku svoju pricu.

Dabogda polomio obje noge i ne zaigrao vise kosarku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 sep 2018, 14:49

I nakon ovoga ocekujem da ce Nermin, Lumani i klapa doci da ga brane. :mrgreen:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 14:49

miky_hz je napisao/la:
Nemanja Gordić je prethodnog mjeseca odbio zvaničan poziv Košarkaškog saveza BIH. Upravi KK Budućnost Voli je pred početak priprema jasno stavio do znanja da se neće odazvati pozivu, što je i potvrdio nakon priprema u Kolašinu. Ne ulazimo u razloge Nemanjine odluke i loše komunikacije izmedju njega i Saveza.
:thumbdown:
Svi mi znamo da je odbio dok je Dule bio trener a zašto se ne piše o drugom pozivu....

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 10 sep 2018, 14:51

Nije tu ni klub cist. Vidis da pisu da je prije mjesec dana odbio poziv, te da se na osnovu toga pozivaju na stavke ugovora i utjecaj istih na njegovo eventualno mijenjanje misljenja. Dakle, on je go.no jer nije prihvatio i taj prvi poziv( ne igra za Duleta, nego za svoju zemlju), a Buducnost su go.na, jer nisu uopce izasli u susret ni njemu ni nama, ako je uopce postojala zainteresovanost sa njegove strane da uopce dodje nakon imenovanja Jasmina.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 sep 2018, 14:51

posra ga njegov klub :thumbup:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 14:52

kobe24 je napisao/la:I nakon ovoga ocekujem da ce Nermin, Lumani i klapa doci da ga brane. :mrgreen:

Pažljivo pročitajte cijeli članak i ono sto sam ja pisao prije dan, dva sve piše ;) otkazao prije mjesec, dva Dule bio trener a ovi sada ne daju jer je već jednom rekao da neće.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 10 sep 2018, 14:55

:puke: :puke: :puke:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 10 sep 2018, 14:55

Moramo priznati da smo pogriješili u jednom, svi smo mislili da je klub pristao "poturiti leđa" za Nemanju, a oni vrlo korektnim saopćenjem odbraniše dostojanstvo kluba a Gordića ostaviše samog sa njegovim igricama, petljanijama i lažima.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 sep 2018, 14:59

lumani je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:I nakon ovoga ocekujem da ce Nermin, Lumani i klapa doci da ga brane. :mrgreen:

Pažljivo pročitajte cijeli članak i ono sto sam ja pisao prije dan, dva sve piše ;) otkazao prije mjesec, dva Dule bio trener a ovi sada ne daju jer je već jednom rekao da neće.
Pa šta sada, treba ga braniti što se igra sa reprezentacijom i cijelom nacijom sa svojim "neću-hoću" stavom i biranjem trenutaka kada će igrati za reprezentaciju, a kada neće?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 sep 2018, 15:01

Al' kao spreman sam doci, ali mi klub ne dozvoljava.

Samo đubrad mogu braniti jedno ovakvo đubre.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:03

lumani je napisao/la:

Ma bolan nece on birat ko je selektor a br 2 ko vjeruje da njemu Buducnost moze zabranit da dodje je stvarno van stvarnosti , pustili druge brane njemu . Al sam se smijao kad sam procitao , ista prica hoce nece nake princeze i ne kontam koja je osnova da ga neko brani nakon ovog ako je navijac repke BiH. Ne4 treba ga spominjat vise , nece cao. Ja da sam moderator ukinuo bi ovu temu skroz jer definitivno ne vidim potrebu raspravljat o njemu vise i fino je receno da je prestao dolazit kad mu se to nes za kucu nije zavrsilo , on to nikad nije opovrgao . Branit ovakvo ponasanje prema reprezentaciji mi nije jasno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 15:04

@raonffa

Ne branim ga, samo kažem ovo sto piše je nama sve bilo jasno.. Ja znam da je Repesa rekao Gordić dolazi, ehh sada.........

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 sep 2018, 15:10

lumani je napisao/la:

:lol:
Poenta saopstenja je da klub nece odredjivati da li ce neko igrati ili nece igrati reprezentaciju, sto su i jasno rekli
. U cilju pravilne informisanosti javnosti, ovim putem ističemo da KK Budućnost Voli nije i neće ni u buduće određivati da li će neko od košarkaša zaigrati u reprezentaciji ili ne.
a oni se uhvatili dijela gdje kaze da je odbio poziv prije mjesec dana. Sta je sad? Zabranili mu?
Pravite se slijepi pored ociju. Saopštenje jasno ko dan a pojedini ovdje potenciraju kao da je šiframa. :lol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 sep 2018, 15:11

Pusi qrac ko te yebe moze Bosna i bez tebe, druze Nemanjaa druze Nemanjaaaaaa
ZZ

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:13

Ma petljanje laganje mantanje ne zna se koga manta on vise i zasto ,meni uopste nije zao sto takvi ljudi kao on Djedovic nece igrat za repku. Pa mi smo sa ZLJ postavom dosli gdje bi dosli i da su oni igrali jer se ovi bore .I uvjek cu bit na strani ljudi koji vole igrat za repku. Musa dodje iz Brooklyn a tek mu pocela karijera tamo , nevidjen rizik al dodke covkek . Ovaj nas manta iz Podgorice, ma cao, sretno mu u sezoni Eurolige i za mene ko da nije nikad ni igrao za BiH. Pa da je rekao jasno ocu se oprostit posteno , ja m,u a ne bi rekao al ovo muljanje petljanje , nake kuce , biranje ko ce mu selektor bit , ma ****

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 15:17

Kajzer10 je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Poenta saopstenja je da klub nece odredjivati da li ce neko igrati ili nece igrati reprezentaciju, sto su i jasno rekli
. U cilju pravilne informisanosti javnosti, ovim putem ističemo da KK Budućnost Voli nije i neće ni u buduće određivati da li će neko od košarkaša zaigrati u reprezentaciji ili ne.
a oni se uhvatili dijela gdje kaze da je odbio poziv prije mjesec dana. Sta je sad? Zabranili mu?
Pravite se slijepi pored ociju. Saopštenje jasno ko dan a pojedini ovdje potenciraju kao da je šiframa. :lol:

Pročitaj fino kada im je rekao da neće.. Nisi sve pročitao.. On je 5 do 12 opet rekao da želi a oni rekli puši **** sada.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 sep 2018, 15:19

Kajzer10 je napisao/la:
lumani je napisao/la: Pažljivo pročitajte cijeli članak i ono sto sam ja pisao prije dan, dva sve piše ;) otkazao prije mjesec, dva Dule bio trener a ovi sada ne daju jer je već jednom rekao da neće.
Da se dzaba ne umaram pisuci duzi post, evo covjek ti je sve lijepo pojasnio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 10 sep 2018, 15:22

A kako sam se samo veselio kada je Buducnost dobila Zvezdu. Što se mene tiče, dabogda prebio veliki prst na nozi, pa barem nekoliko mjeseci kuburio sa tom ozljedom..
Volim te Bosno!!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2018, 15:23

Neki ovdje su stvarno iz nekih nejasnih razloga , ja ne mogu shvatit da se brani igrac koji jasno nes manta nece da dodjee iz Podgorice na 10 dana odigrat dvie tekme . Ljudi dosli it USA da igraju . Dosta ba vise mantanja nakih jasno je da nece i stvarno izokretat da je nes drugo mi je vise sega , neda mu Buducnost , to je isto ko ono Djedovic nije znao kad dobije Njemacki pasos nece moc igrat za nas , mislim ko ba to vjeruje vise .....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 sep 2018, 15:25

Napaceni Bosnjo ponovo vjeruje novinarima, ali sta vam mogu.. Jusuf neće doći, Musu ne pušta klub paljba po igračima, Savez nema za osiguranje rekoh vam platiti će sam doći će, ne nasjedajte na naše novinare.

Jasmin Repesa je rekao Gordić stiže a on nije novinar...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.