PS. Stotka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ova reprezentacija je takodjer kvalitetna. Svi bi mi zeljeli da smo odigrali kvalitetnije i dopadljivije u S.Irskoj. Od selektora, preko igraca svi su slozni da to moze puni bolje. Koliko je to bolje? Ne znamo. Cak ni sami igraci na celu sa selektorom nisu svjesni koji su to gornji limiti ove ekipe, a garantujem da bi i oni bas kao i mi zeljeli da uvijek (pocevsi od sutra) igraju na toj gornjoj granici.faruk993 je napisao/la:Vidim da ovdje mnogi imaju nerealna ocekivanja. Proslo je vrijeme kad smo mi imali kvalitetnu reprezentaciju, kad su tu bili Spahic, Papac, Mujdza, Rahimic, Lulic, Misimovic. Ovo sada sto imamo je goli prosjek i u skladu s tim treba imati i ocekivanja.
Ne daj boze.JavierBosnia je napisao/la:90% da Civa pocinje sutra
PS. Stotka
Hoce brate, samo lakse istegnuceRaonffa je napisao/la:Hoće li Pjanić definitivno biti spreman?
Vec vuchko našo novu žrtvu da je blati besmisleno. Momak, kapiten mlade reprezentacije, odigra prvu zvaničnu utakmicu za A tim, malo podlegne pritisku i zadatku i vec je krpelj zvani Vuchko tu da ga diskreditira. FujVucevich je napisao/la:Ne daj boze.JavierBosnia je napisao/la:90% da Civa pocinje sutra
PS. Stotka
HvalaMiske01 je napisao/la:Hoce brate, samo lakse istegnuceRaonffa je napisao/la:Hoće li Pjanić definitivno biti spreman?
Ubijaš ga Omere DriblereNiftyDribbler je napisao/la:Vec vuchko našo novu žrtvu da je blati besmisleno. Momak, kapiten mlade reprezentacije, odigra prvu zvaničnu utakmicu za A tim, malo podlegne pritisku i zadatku i vec je krpelj zvani Vuchko tu da ga diskreditira. FujVucevich je napisao/la:Ne daj boze.JavierBosnia je napisao/la:90% da Civa pocinje sutra
PS. Stotka
Makar jednom ne seri ako je moguce. U svakom drugom postu mene spominjesNiftyDribbler je napisao/la:Vec vuchko našo novu žrtvu da je blati besmisleno. Momak, kapiten mlade reprezentacije, odigra prvu zvaničnu utakmicu za A tim, malo podlegne pritisku i zadatku i vec je krpelj zvani Vuchko tu da ga diskreditira. FujVucevich je napisao/la:Ne daj boze.JavierBosnia je napisao/la:90% da Civa pocinje sutra
PS. Stotka
Mozda bi i bilo dobro da pocne utakmicu. Lako je prekrizit sada momka. Bio je katastrofalan u Irskoj ali ove momke iz mlade ne treba olako brisati iz rostera. Strah je svakog od nas jer nismo sigurni sto od njega ocekivati ali i Nastic je takodjer fresko zakrpan pa ni kod njega nije jasna situacija.JavierBosnia je napisao/la:90% da Civa pocinje sutra
PS. Stotka
Uzme li nama sreca ono sto nam je dala u Irskoj, nece nas biti nigdje..h1a2s3o4 je napisao/la:Nemaju Austrijanci toliki kapacitet pluca da igraju onako dobar i visok presing kao Irci. Nekako mislim da cemo igrati bolje, ili "ljepse" kako to neko ovde želi, samo da nasa odbrana ne bude preumorna da odigra jos jednu vrhunsku utakmicu.
Ne mislim ja bas da je sve ono bila sreca. Kao prvo, i to se stalno ponavlja, na bekovima najtanji. Na jednom bio debitant, a na drugom igrac na neprirodnoj poziciji. Drugo, nismo igrali visok presing, jer bi se onda branili sa manje igraca fakticki jer dok Elva King vrati opet u odbrani govotovo je, ali mislim da do sada defanzivno nismo bili onako dobro organizovani. Mozda ofanzvno sredina terena nije bila perfektna,ali su defanzivno sasvim solidno odigrali.xavi26 je napisao/la:Uzme li nama sreca ono sto nam je dala u Irskoj, nece nas biti nigdje..h1a2s3o4 je napisao/la:Nemaju Austrijanci toliki kapacitet pluca da igraju onako dobar i visok presing kao Irci. Nekako mislim da cemo igrati bolje, ili "ljepse" kako to neko ovde želi, samo da nasa odbrana ne bude preumorna da odigra jos jednu vrhunsku utakmicu.