Koji im đavo bi, odigraše 3 istaSheyi je napisao/la:Zahuktava se Backspace mašinerija, protivnici se sami pobjeđuju.

Super, vraćamo se u Bundesku

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Koji im đavo bi, odigraše 3 istaSheyi je napisao/la:Zahuktava se Backspace mašinerija, protivnici se sami pobjeđuju.
Da li tebe pišem kao 3. igrača SK Stoca, tako reče kapiten timaDonnie Darko je napisao/la:
harden je napisao/la:
Ubačen si, možeš odmah tipovati.Donnie Darko je napisao/la:Da.
Bolan to je jedini način da dobijete meč. Jedino ako protovnik sam sebe pobjedi, inače vam je bod maksimumSheyi je napisao/la:Ma daj drugu zaredom dobijamo službeno 3:0 iz istog razloga, pratite ljudi kad tipujete šta su saigrači odigrali **** ga
Pomislit će neko na mutne radnje, čekam samo kad će legenda goraždanska da nas proglasi mafijašima.Mokes je napisao/la:Bolan to je jedini način da dobijete meč. Jedino ako protovnik sam sebe pobjedi, inače vam je bod maksimumSheyi je napisao/la:Ma daj drugu zaredom dobijamo službeno 3:0 iz istog razloga, pratite ljudi kad tipujete šta su saigrači odigrali **** ga![]()
Ma znam, ali da kasnije ne ispravljam s HT na FT, pa mi je ovako lakšedeyo je napisao/la:Nije FT ima jos Cipar-Slovenijamozda bude i 7
šta vas ja imam proglašavati, uvijek ste bili mafija unitedSheyi je napisao/la:Pomislit će neko na mutne radnje, čekam samo kad će legenda goraždanska da nas proglasi mafijašima.Mokes je napisao/la:Bolan to je jedini način da dobijete meč. Jedino ako protovnik sam sebe pobjedi, inače vam je bod maksimumSheyi je napisao/la:Ma daj drugu zaredom dobijamo službeno 3:0 iz istog razloga, pratite ljudi kad tipujete šta su saigrači odigrali **** ga![]()
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 0 gostiju.