Postao/la drakensang » 10 sep 2018, 12:55
Ako budemo gubili, i igrali lose, i ne pronadjemo ritam koji odgovara, Rahimic ce sam otici sa trenerske pozocije,naravno. Ali ne i iz kluba, ma koliko neki htjeli to ds vide, Ibro ce bit tu i i dalje im nece dati da pridju klubu.
Nismo izgubili jos nijednu utakmicu, a moras priznat iskreno i realno, da si odradio tri izuzetno teska gostovanja s kojih si donio 7 bodova. Mi smo mozda ali samo mozda trebali jos Olimpika dobit i ovaj bod iz Tesnja bi bio odlican. Svekedno, s tri gostovanja koja si mozda najteza u,ligi, donijeli smo 7 bodova. Meni odgovara, Olimpiku bjezimo jos uvijek dva, i pobjedimo li Zvijezdu u super smo poziciji, 14 do 18 bodova je idealno, nastavimo li ovim tempom 66bodova na kraju sezone, prvaci.
Sad ide nesto laksi raspored, i dio prvenstva u kojem se pravi razlika izmedju ekipa. Pametno odraditi, kvalotetni jesmo i ne sumnjam da hocemo.
Liverpool Kloppa istrpi 3 4 sezone da bi se vidio neki rsd, ali mi smo veci i od njih, u svojim glavama. Ibro voli klub i sto je najbitnije, Ibro zna posao, pogledaj ekipu prije dvije godine i sad, mahom isti igraci koji su izrasli u bar 60% bolje nego sto su bili, prosjek godina prvih 11 nam je 23 24, rastemo i gradimo stadion, i stvarno nakon dva remija nije vrijeme za paniku nikakvu. Cudan je nas mentalitet, nekad zazalim sto se nisam rodio negdje drugo