RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Asimetric
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Asimetric » 05 sep 2018, 22:45

drakensang je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Tako je nadam se da ce se ubrzati ovi radovi na krovu nekako bas sporo ide, tek jedan nosac a ima mjesec kako je pocelo.
Dva i na putu je treci :D Danas se nastavilo s radovima, 70 dana je rok tako da nek ide polako ali nek bude kako treba.
:njanjanja:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 sep 2018, 16:19

Asimetric je napisao/la:Tako je nadam se da ce se ubrzati ovi radovi na krovu nekako bas sporo ide, tek jedan nosac a ima mjesec kako je pocelo.
Dva i na putu je treci :D Danas se nastavilo s radovima, 70 dana je rok tako da nek ide polako ali nek bude kako treba.
Zamolit cu te drug da ovdje postavis klip sa Dedama. Zivio. :bih:

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 08 sep 2018, 11:10

Krov nam ne treba prije naredne sezone a tri boda u Tesnju su nam mnogo potrebnija. Za povrat samopouzdanja i pun stadion narednu domacu utakmicu. ;)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 sep 2018, 16:17

Rođeni danas protiv TOŠK-a (16:30h) igraju u sljedećem sastavu :

Bobić – Biševac, Zvonić, Kuduzović, Dario – Zeljković – Behram, Ćosić – Cvijanović, Brandao – Fajić.

Na klupi su : Tipura, Mešanović, Mujezinović, Alikadić, Vehabović, Lucas, Ovčina.

Sretno Rođeni !
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 09 sep 2018, 19:17

Ništa jbg idemo dalje, sad Zvijezdu moramo dobiti Olimpik je i dalje iza nas.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 sep 2018, 21:31

Asimetric je napisao/la:Ništa jbg idemo dalje, sad Zvijezdu moramo dobiti Olimpik je i dalje iza nas.
To je najbitnije da je Olimpic iza nas i oni su nam najveci i najozbiljniji konkurenti.Zvijezda ne igra lose ali mislim da oni ne planiraju ozbiljno napasti PL jer nisu stvorili predpostavke za to,a Orasje i Jedinstvo nemam sta komentarisati,nek zapisu ovu trenutnu tabelu to ce im biti najveci uspjeh u ovoj godini,jer ce se tu vrlo kratko zadrzati

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 10 sep 2018, 09:24

Bravo rodjeni za posjetu u dalekom Tesnju !!!
Bilo vas je vise nego sto kod pojedinih klubova bude na domaćoj utakmici!! Skidam kapu :salut:

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 10 sep 2018, 09:30

Kaže vama Jole privatizacija. Čuj igračima nisu dali plate radi poraza od onih Arapa i nekih gluposti s treninga. Dobar je i bod u takvim okolnostima. A vi samo nastavite wink wink

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 10 sep 2018, 09:56

sad ce vatra sa tribina :mrgreen:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 sep 2018, 11:10

josipmusa je napisao/la:Kaže vama Jole privatizacija. Čuj igračima nisu dali plate radi poraza od onih Arapa i nekih gluposti s treninga. Dobar je i bod u takvim okolnostima. A vi samo nastavite wink wink
Tako je jole. Semsudin Hasic = Zdravko Mamic. Hasicu odlazi iz svetinje!!!

A Miske, Sulenta, Tan, turcin celikov, Ilici,Krsrajic,Husic? Klub mumincino mora kmat predsjednika, i plate su im isplacene retardinjo, ne siri dezinformacije. Znaci avi ovi klubovi privatizirani :D Jos ce vama misevima kako volis refi "lozadjija" spajat tlakove zivote moj :)

Ja bi ti zivote preporucio da pokrenete otvaranje nesto kao BBB fan club. Ovako vi veliki Velezovci sto vam je odgovarala uprava sa Tanom i Pikom jer toboze tad nismo bili privatna prcija i nije se sisalo iz kluba svaka marka, i ovi veliki Velezovci sa mjesecnih izvjestaja. Vi ate veliki prijatelji kluba, taman mozda vam nadju velike gazde i prosor da se skupljate. Evo ti budi predsjednik udruge a potpresajednik kivi sto kaze da je "lozadjija" napravio stadion da ogradi vinograd :D :D :D

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 10 sep 2018, 11:17

Bravo potrčko, evo banana ili češ jedan grozd da zabrstiš malo

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 sep 2018, 11:20

josipmusa je napisao/la:Bravo potrčko, evo banana ili češ jedan grozd da zabrstiš malo
grozd grozd od lozadjije :D Ukazi nam na probleme o Veliki vodjo :) Najjace mi je sto mislis da je 1100 ljudi sa clanskim kao potrcko, a ti nisi jel se :D Ti si realista, ti nam ukazujes na probleme. Misu mali, sto je najgore mislio sam da se i moze s tobom pricat, ali toliko podmuklo podbadas da postaje odvratno. Imam oitanje: Je li ovo najbolja uprava od rata po tebi?

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 10 sep 2018, 12:01

drake malo ga pretjerujes, podbadas i lozis vatru jednako.
evo ja npr ne ulazim u detalje koje josipmusa napisao ali evo tebe pitam, zasto u ove dvije tekme nismo uspjeli slaviti, ni jednom?
a klasicni favoriti tj izraziti u obe utakmice bili, aj fino bratu ti objasni gdje blempro?
ili mislis da svako od nas mora slijepo vjerovat u safeta susica fudbal filozofiju, bod po bod?
ja bi da diskutujemo, otvoreno i iskreno a ne da se pljujemo ko idioti kakvi.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 sep 2018, 12:10

MUSVDG81 je napisao/la:drake malo ga pretjerujes, podbadas i lozis vatru jednako.
evo ja npr ne ulazim u detalje koje josipmusa napisao ali evo tebe pitam, zasto u ove dvije tekme nismo uspjeli slaviti, ni jednom?
a klasicni favoriti tj izraziti u obe utakmice bili, aj fino bratu ti objasni gdje blempro?
ili mislis da svako od nas mora slijepo vjerovat u safeta susica fudbal filozofiju, bod po bod?
ja bi da diskutujemo, otvoreno i iskreno a ne da se pljujemo ko idioti kakvi.
Upali smo u malu krizu, dvije utakmice nismo zabili i to je ocigledno. Nije niko ni ocekivao da cemo blistabo odigrati cijelu sezonu, i da cemo svakog 4 5 0 dobot, jer bi i Liverpool kiksao par utakmica u ovoj smijesnoj ligi. Kao sto vidis i mozes procitat, ni trener nije zadovoljan, ali sto se mene tice 11 od 15 bodova bez poraza je odlicno obzirom na 3 gostovanja u 5 kola i to kod dvije izrazito domace ekipe u ligi, Toska i Jedinstva. Svi klubovi imaju krizu rezultata, od Barcelone do Veleza, i to su normalne oscilacije tokom sezkne, ukoliko naravno ne ostave trajne posljedice, a ja mislim da nece. Druga stvar, ja pretjeram iz razloga sto josipmusa je vrlo pokvaren, spominje nekakvu privatizaciju, pa za par poatova govori kako "Hasic radi iz ljubavi" citiram odgovor njegov na pitanje da li hasic treba ici iz kluba: (Hasić ne iz njegovog svakog poteza se vidi koliko radi sve u Veležu sa ljubavlju i radi fenomenalan sizifov posao i covjek treba dozivotni predsjednik da bude !"), pa opet prosipa pricu o privatizaciji, a vrlo dobro zna da nema ni p od privatizaccije tu. Je li privatizacija kad ti mozes otici u bilo koje doba dana u klub, kao obicni navijac, pitat sta te zanima, dati kritiku, kad sretnes Hasica uvijek je tu da porazgovara sa svima, kao i Ibro, i on se nadje pametan pravit da govori o nekoj privatizaciji, a klub nikad nije bio "narodniji".

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 10 sep 2018, 12:37

zajebimo sta kaze josipmusa, oke?

ali sta ako ne dao bog kiksamo i u narednim nekim utakmicama i takozvana mini kriza se nastavi?

dal cem tek tada upalit mozgove ili cemo cekat jos malo, do naredne sezone npr.?

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 10 sep 2018, 12:39

ja ovdje pricam, prvenstveno o poslu struke i ne doticem se Semsudina koji nece ni tada, kada kriza bude toliko velika, dati na Ibru. da li je to sizifov dobri posao isto?

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 sep 2018, 12:55

Ako budemo gubili, i igrali lose, i ne pronadjemo ritam koji odgovara, Rahimic ce sam otici sa trenerske pozocije,naravno. Ali ne i iz kluba, ma koliko neki htjeli to ds vide, Ibro ce bit tu i i dalje im nece dati da pridju klubu.

Nismo izgubili jos nijednu utakmicu, a moras priznat iskreno i realno, da si odradio tri izuzetno teska gostovanja s kojih si donio 7 bodova. Mi smo mozda ali samo mozda trebali jos Olimpika dobit i ovaj bod iz Tesnja bi bio odlican. Svekedno, s tri gostovanja koja si mozda najteza u,ligi, donijeli smo 7 bodova. Meni odgovara, Olimpiku bjezimo jos uvijek dva, i pobjedimo li Zvijezdu u super smo poziciji, 14 do 18 bodova je idealno, nastavimo li ovim tempom 66bodova na kraju sezone, prvaci.

Sad ide nesto laksi raspored, i dio prvenstva u kojem se pravi razlika izmedju ekipa. Pametno odraditi, kvalotetni jesmo i ne sumnjam da hocemo.

Liverpool Kloppa istrpi 3 4 sezone da bi se vidio neki rsd, ali mi smo veci i od njih, u svojim glavama. Ibro voli klub i sto je najbitnije, Ibro zna posao, pogledaj ekipu prije dvije godine i sad, mahom isti igraci koji su izrasli u bar 60% bolje nego sto su bili, prosjek godina prvih 11 nam je 23 24, rastemo i gradimo stadion, i stvarno nakon dva remija nije vrijeme za paniku nikakvu. Cudan je nas mentalitet, nekad zazalim sto se nisam rodio negdje drugo

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 10 sep 2018, 13:32

josipmusa je napisao/la:Bravo potrčko, evo banana ili češ jedan grozd da zabrstiš malo
grozd grozd od lozadjije :D Ukazi nam na probleme o Veliki vodjo :) Najjace mi je sto mislis da je 1100 ljudi sa clanskim kao potrcko, a ti nisi jel se :D Ti si realista, ti nam ukazujes na probleme. Misu mali, sto je najgore mislio sam da se i moze s tobom pricat, ali toliko podmuklo podbadas da postaje odvratno. Imam oitanje: Je li ovo najbolja uprava od rata po tebi?
Da li je najbolja, diskutovat cemo kada zavrse mandat, za sada je Dzubhurova najbolja bez obzira sto su ostavili dugove, ne svojom krivicom, znamo svi kako je on otjeran iz kluba, a ko zna gdje bi bili da je ostao, u Federalki sigurno ne, a pogotovo ne pred gašenjem.

Ja ti garantujem da radi plata nismo jučer dobili, jer je baš radi toga bila igra preko one stvari, a ti misli šta hočeš, imaš pravo kao i ja i da to izneseš.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 sep 2018, 13:38

Najbolja uorava koja je oatavila najvece dugove. Uveli tim u PL tako sto je Seslija izricito trazio da se kupe sudije pred svaku utakmicu, a na strani bi kao htio "posteno sudjenje". Ne vjerujes meni, pitaj direktora tadasnjeg jel istina to. Za mene to ne moze bit nikako "najbolja" uprava. Vrijeme ce pokazat najbolje, za mene je ovo ispravan put.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 10 sep 2018, 13:45

drakensang je napisao/la:Najbolja uorava koja je oatavila najvece dugove. Uveli tim u PL tako sto je Seslija izricito trazio da se kupe sudije pred svaku utakmicu, a na strani bi kao htio "posteno sudjenje". Ne vjerujes meni, pitaj direktora tadasnjeg jel istina to. Za mene to ne moze bit nikako "najbolja" uprava. Vrijeme ce pokazat najbolje, za mene je ovo ispravan put.
Za mene nije ispravan put da 2 čovjeka odlučuju o svemu, a UGMR služi samo kad se treba neka akcija izvesti. Jel' po tebi ispravno da mi igramo prijateljsku I TO PRVII TIM na 3 dana prije jednog od najdaljih gostovanja u ligi, zašto je igrana ta utakmica, za čiju korist, Veležovu sigurno NE. Radi te utakmice igrači kažnjeni zakašnjenjem plata, čija je to odluka, bi li i jedan ozbiljan klub u svijetu kaznio igrače radi neke prijateljske utakmice. i na kraju da te pitam ako je tako bajno 11 od 15, na papiru jeste, zašto su 3 ekipe ispred nas, sa svim težim protivnica igramo vani drugi dio prvenstva, jedinstvo će se napucat za proljeće sigurno i zašto smo napravili jednu šansu u zadnje dvije utakmice. Da li će opet biti igrači krivi kao lani ili struka ove godine. hvala na čitanju

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.