Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
66/66 sto Mortem rece pasovi. Fascinantno. Niko da to ne prokomentarise.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako danas u ekipi sa Cimirotom i Sarićem ostane u pameti i pokaže raskoš svog talenta onda nije svjetska klasa nego, nego je iznad svake moguće klase
WTF Ludnica ljudi dal je ovo moguce
- Fikret1946
- Kontakt:
Odlican danas, samo tako nastavi.
pjanic je zensko, treba provjeriti sta ima u gacama je li pisha ili nesto drugo ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Pametan momak, zna da ovo nemoze proci 2puta ovakva skandalozna igra...nece covjek da bruka svoje ime protiv austrije, nemoze on novih 90minuta igrati za sarica i cimirota...mislim da pjanic u zivotu nije igro sa gorim igracima cak ni u luxemburgu kad je bio.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Maestro popišao Sj. Irske atleričare.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Goalgetter
- Kontakt:
Citam na nekom lijevom portalu na FB da ce biti spreman i da je doslo samo do istegnuca zadnje loze. Koliko je tacna ta informacija?
Goalgetter je napisao/la:Citam na nekom lijevom portalu na FB da ce biti spreman i da je doslo samo do istegnuca zadnje loze. Koliko je tacna ta informacija?
Došlo je do blagog istegnuća zadnje lože, ali Pjanić će biti spreman za utakmicu protiv Austrije – kazao je Karabeg.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dobro je, samo bi nam jos to falilo.
Imo je pregled utakmice za 10,**** ti dron kako Pjana djeli lopte,da je imo Pored sebe Kediru prevaziso bi Sam sebe.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ljudi znate da sam ja jedan od njegovih najvecih kriticara, ali bolan kraj takvih vedeta kao Cimirot i Saric, i Xav, Pirlo, Iniesta, Modric bi smijesni izgledali.
ko ta dva virtuoza sastavi skupa majko moja mila
pa Saric ni u PL nikad nije bio najbolji u svom rangu. Uvijek su ako nista Ordagic i Tomic bili bolji igraci od njega, a covjek reprezentativac. Do prije 4 godine mali fudbal igrao
menadzeri su cudo
ko ta dva virtuoza sastavi skupa majko moja mila
pa Saric ni u PL nikad nije bio najbolji u svom rangu. Uvijek su ako nista Ordagic i Tomic bili bolji igraci od njega, a covjek reprezentativac. Do prije 4 godine mali fudbal igrao
menadzeri su cudo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Od njega ocekujem da konacno zablista kada je najpotrebnije, a to je protiv Austrije.
Doduse nisu Austrijanci levati, pogledace tekmu protiv S. Irske i ako izvedemo isti sastav, donji smo.
Doduse nisu Austrijanci levati, pogledace tekmu protiv S. Irske i ako izvedemo isti sastav, donji smo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne očekujem od njega ništa protiv Austrije, jer na 10 utakmica u reprezentaciji jednom pokaže dobru igru.
Nije ovo izliv bijesa, već nikad nisam zadovoljan sa Pjanićevom igrom. Ne trudi se ni sekunde... Da jednom ukliže, pokaže malo više na terenu, mislim da bi mu svi halali sve dosad loše partije.
Nije ovo izliv bijesa, već nikad nisam zadovoljan sa Pjanićevom igrom. Ne trudi se ni sekunde... Da jednom ukliže, pokaže malo više na terenu, mislim da bi mu svi halali sve dosad loše partije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Opet populizam glupanski. To su oni što ne riču samo na utakmici nego i van tribine, naprimjer kad se najedu ili u hali kad seru.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne očekujem od njega ništa protiv Austrije, jer na 10 utakmica u reprezentaciji jednom pokaže dobru igru.
Eno ti Anelke pa gledaj kako klizi po terenu i piši kako rušilac voli sudzuku i ganja s tobom medvjede po šumi. I pusti se velemajstora bosanskog.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Pjanić se mnogo kretao, pokrivao teren, kada je imao priliku dao je par predivnih lopti, ja ne razumijem "navijače" koji od njega oćekuju klizeće startove, jer to nije njegov posao. Pjanić je umjetnik a ne rudar.NiftyDribbler je napisao/la:Opet populizam glupanski. To su oni što ne riču samo na utakmici nego i van tribine, naprimjer kad se najedu ili u hali kad seru.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne očekujem od njega ništa protiv Austrije, jer na 10 utakmica u reprezentaciji jednom pokaže dobru igru.
Eno ti Anelke pa gledaj kako klizi po terenu i piši kako rušilac voli sudzuku i ganja s tobom medvjede po šumi. I pusti se velemajstora bosanskog.

Bravo, tako je. Cuj klizeci od Pjanica, Besic je tu da rudari a Pjanic da organizuje ali eto Irci ga zatvorili, morao je igrati sa velicinom tipa Saric ili sa neprepoznatljivim Cimijem.Esport je napisao/la: Pjanić se mnogo kretao, pokrivao teren, kada je imao priliku dao je par predivnih lopti, ja ne razumijem "navijače" koji od njega oćekuju klizeće startove, jer to nije njegov posao. Pjanić je umjetnik a ne rudar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ništa drugačije nije igrao u odnosu na Juventus.... fakat mi nije jasno sta se to njemu vazdan nesto zamjeri, tamo ima Mattuidija, Khediru i druge koji rade za njeg a on se vraća od svog šesnaesterca do protivničkog.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije on toliko dobar igrač koliko mi mislimo očito... Totalno drugačiji igrač je bio u Lyon-u, pa i Romi na početku... Imao je neko hajmo reći ludilo u sebi pa se usuđivao ući u dribling, sam srušio Real Madrid, za reprezentaciju šutao slobodnjake (jako kvalitetno) iz svih mogućih pozicija, slao upotrebljive pasove.
OVDJE NEMA POPULIZMA, jer ko sam ja uopšte da se neko vodi mojim stavovima? Niko i ništa... Dajem samo svoje mišljenje, a vi prosudite da li sam u pravu.
OVDJE NEMA POPULIZMA, jer ko sam ja uopšte da se neko vodi mojim stavovima? Niko i ništa... Dajem samo svoje mišljenje, a vi prosudite da li sam u pravu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.