Nemanja Gordić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Nemanja Gordić
Hebemti misa,cuj nece himnu da pjeva,dovedes se u situaciju da diskutujes sa osobom koja ili.ne zna a to.je tesko moguce da nasa himna nema tekst ili.mislida neka druga pjesma valjda yreba da bude himna nase drzave
E jesi se upcaofilip13 je napisao/la:Hebemti misa,cuj nece himnu da pjeva,dovedes se u situaciju da diskutujes sa osobom koja ili.ne zna a to.je tesko moguce da nasa himna nema tekst ili.mislida neka druga pjesma valjda yreba da bude himna nase drzave

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Mislim koji ce nam onda klinac stipanovic urepci,sto nam je nekad trebao mrsic u repci,igrali su za hrvatsku
A tebi se izgleda baš raspisalo o fašistima, četnicima, Hrvatskoj...nešto te plaho baš i ne interesuje top tema ovog dana i čitavog ljeta bh. košarkaške reprezentacije, odnos i ponašanje Gordića prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine.filip13 je napisao/la:Rekoh ja,jos malo.pa ce ga cetnikom proglasiti,a evo i fasista postade
Kad vidim šta pojedinci pišu na ovoj temi, svašta bi mogao pomisliti o njima osim da imalo navijaju za košarkašku reprezentaciju BiH, ili barem trunku vole državu BiH.
Ako neko može istovremeno opravdavati apsolutno svaki čin i svakoga ko se po*rao po BiH, namjerno skretati sa teme o takvom ponašanju i odnosu na neke besmislice, ako takvi ljudi mogu biti navijači BiH, onda ih je ova tema prepuna!
Nemanja heroj! Đedović legenda! Biberović ustat pa spomenut!
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 09 sep 2018, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ala se ti nakvokota svima za sekundu , psujem lol!!! Decko , jesi ti na Balkanu ?! Ne znas ti sta je psovanje , reko sam mu **** ga Nihad i rekao bi to i rodjenom bratu da ga branifilip13 je napisao/la:paulus je napisao/la:Tako je ja sam odgojen da svi koji igraju za reoku treba da vole tu zemlju mnogo u tu nema ali , a ti si svima advokat ovdje, koji ustvari koriste ovu jadnu zemlju, ko te placa. Djedovica on brani ejjjjlumani je napisao/la:@paulus,
Jbg, nisi ti kriv, za odgoj su drugi zaduženi.
I to je razlod da @lumaniju.psujes?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Koliko i smarati jednu temu glupostima, razvodnjavati je i skretati u skroz drugom pravcu od onoga o čemu se govori - Gordić i zadnja dva prozora.filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Ala se ti nakvokota svima za sekundu , psujem lol!!! Decko , jesi ti na Balkanu ?! Ne znas ti sta je psovanje , reko sam mu **** ga Nihad i rekao bi to i rodjenom bratu da ga brani[/quote]paulus je napisao/la:paulus je napisao/la:Tako je ja sam odgojen da svi koji igraju za reoku treba da vole tu zemlju mnogo u tu nema ali , a ti si svima advokat ovdje, koji ustvari koriste ovu jadnu zemlju, ko te placa. Djedovica on brani ejjjjlumani je napisao/la:@paulus,
Jbg, nisi ti kriv, za odgoj su drugi zaduženi.
I to je razlod da @lumaniju.psujes?
Pa to je onda ljjepa rijec vjerovatno bola,izvini,do mene je
Drape je napisao/la:Koliko i smarati jednu temu glupostima, razvodnjavati je i skretati u skroz drugom pravcu od onoga o čemu se govori - Gordić i zadnja dva prozora.filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Samo te pitam je li to u redu?
Filip ajd odskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 09 sep 2018, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
A i ja sa svakim pristajem. Ništa, samo nastavi svjesno ili nesvjesno "gušiti" temu, ako moderaciji ne smeta, šta ja tu mogu.filip13 je napisao/la:
paulus je napisao/la:Filip ajd odjskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Eto ti ces mi reci da odskakucem,evo bjezim.od straha,tisi mu opsovao sve fasisticko pa ti je post obrisan,slabo glumis budalu
Koji tekst himne ne pjeva???
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 09 sep 2018, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

Ovaj je janpi ja bi rekaofilip13 je napisao/la:paulus je napisao/la:Filip ajd odjskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Eto ti ces mi reci da odskakucem,evo bjezim.od straha,tisi mu opsovao sve gasistickonpa ti je post obrisan,slabo glumis budalu

Nista,bas nistaDrape je napisao/la:A i ja sa svakim pristajem. Ništa, samo nastavi svjesno ili nesvjesno "gušiti" temu, ako moderaciji ne smeta, šta ja tu mogu.filip13 je napisao/la:
Ovaj je janpi ja bi rekaopaulus je napisao/la::bihpaulus je napisao/la:Filip ajd odjskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Eto ti ces mi reci da odskakucem,evo bjezim.od straha,tisi mu opsovao sve gasistickonpa ti je post obrisan,slabo glumis budalu

Izvini,ne ti nego je @nahid to napisao za gordica,moja greska,jos jednom,izvini
Kako ga neko moze pravdati ili braniti, pola njegovog kluba otislo na okupljanja, on u intervjuu spominje pripremnu utakmicu kluba, o reprezentaciji ni rijeci. Drugo, Gordic je među glavnim igracima u Buducnosti, da je rekao ja hocu da igram za reprezentaciju i dosao na okupljanje, sigurno da ne bi na njemu trenirali strogocu i klupirali ga jer im je on itekako vazan igrac. Mada, naravno da veze s vezom nema to da mu Buducnost ne dopusta da dodje i u to moze povjerovati samo budala, istina je da se njemu ne igra i da ga vise necemo nikad gledati u rep. dresu
I da, ovo kako su Kovacevic i ostali u savezu nesposobni, to je prica za sebe. Jbt ja bi do sad uspio naci naturalizovanog igraca. Da smo ga imali protiv Belgije, sad bi imali nevjerovatno bitnu pobjedu vise. Da ga imamo sad u ovom dvomecu, puno bi lakse prebrodili nedostatak ovog su.pka. Ne ocekujem ja od njih da srede Wilbekina, top 3 igraca eurocupa, ali daj sredi bilo kakvog, imas u aba ligi predobrih stranaca koji su space shuttle za Zahiragica, Durmu, i ostale specijalce koji su igrali protiv Belgije.
I da, ovo kako su Kovacevic i ostali u savezu nesposobni, to je prica za sebe. Jbt ja bi do sad uspio naci naturalizovanog igraca. Da smo ga imali protiv Belgije, sad bi imali nevjerovatno bitnu pobjedu vise. Da ga imamo sad u ovom dvomecu, puno bi lakse prebrodili nedostatak ovog su.pka. Ne ocekujem ja od njih da srede Wilbekina, top 3 igraca eurocupa, ali daj sredi bilo kakvog, imas u aba ligi predobrih stranaca koji su space shuttle za Zahiragica, Durmu, i ostale specijalce koji su igrali protiv Belgije.
Način na koji nas je Nemanja ispalio je u rangu sa Đedovićevim, mada osjećaj je takav da mislim da se Gordić puno više popišao po nama svima nego Nihad onomad.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Eto meni je ipak djedovicev postupak nivo iznad,ono je neprevazidjeno
Nemanja Gordić je prethodnog mjeseca odbio zvaničan poziv Košarkaškog saveza BIH. Upravi KK Budućnost Voli je pred početak priprema jasno stavio do znanja da se neće odazvati pozivu, što je i potvrdio nakon priprema u Kolašinu. Ne ulazimo u razloge Nemanjine odluke i loše komunikacije izmedju njega i Saveza.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji licemjer Bože dragi, Nihad je za njega patriota ispao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: 313, kupus army, StevieG8 i 28 gostiju.