Mozda cak i gore da bude po nas...lopovi, lopovi dao bog pa se ugasili ovi iz Sarajeva.combe80 je napisao/la:Tesko ce mo izdrzat sudija navlaci na sve strane.. ocekujte desetak slobodnih blizu sesnest i dva tri zuta te penal u nastavku... gamadi lopovske i sudija uopste nije trebo prvi zuti dat Saricu covjek se gradio...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Dobra su oni ekipa ali u svojih 16. Dosli kandidati za titulu i bunker igrali,mi se ispromasivali i eto. Njima ako sudija ne nateze, oni nece dobit. Gorazde ih ubilo.crvenobijeli je napisao/la:Olimpič stvarno lose izgledo prvo poluvruijeme.cudime kako ih velez nije pobijedio.da smo ostali kompletni 100% bi ih dobili..m
Klub koji uvijek ima svoje sudije, treba ih istjerat iz lige.drakensang je napisao/la:Dobra su oni ekipa ali u svojih 16. Dosli kandidati za titulu i bunker igrali,mi se ispromasivali i eto. Njima ako sudija ne nateze, oni nece dobit. Gorazde ih ubilo.crvenobijeli je napisao/la:Olimpič stvarno lose izgledo prvo poluvruijeme.cudime kako ih velez nije pobijedio.da smo ostali kompletni 100% bi ih dobili..m
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Evo ako hoce ko gledat otimacinu
-
- Kontakt:
Samo cu reci da su lobirali da Velezu sudi Sabrija Topalovic u Tesnju. Ali malo je veci Velez klub da bi se umjetna tvorevina igrala iza kulisa. Odavno je poznato da je Sabrija olimpicov igrac
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da se citiramcrvenobijeli je napisao/la:Imam neki osjecaj sa velez nece pobijedit u tesnju, kao ni olimpik nas.da ce x biti na obje utakmice

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Da nije promašio Jaćim i da smo imali Sarića dobili bi ih. AL ni bod nije loš next stop Mostar a Karačiću yebem mamu
Olimpik velika prevara od ekipe oni ako ne otmu nikog ne mogu dobit ....svaka cast zvijezdi na bodu da je jacimovic bio sabraniji i tri boda su mogla za gradacac,sad momcima dati 2 dana odmora zasluzili su i lagano u mostar pa sta bude...steta samo sto nemamo klupe i malo sirine jos 2-3 igraca ovako bit cemo opet medju 3.
-
- Kontakt:
Olimpik je u 5 kola samo Igmana dobio. Cestitke Zvijezdi sto se uspjela konsolidovati i izdrzat ovu otimacinu
Svaka cast momcima i matorom danas na onakvoj borbenosti... 65 minuta igrat sa deset igraca na strani u Sarajevu i izvuc X tesko ko moze...
Znal neko dali se u kupi brisu kartoni posto je zvanicna utakmica??
Znal neko dali se u kupi brisu kartoni posto je zvanicna utakmica??
Cestitam Zvijezdi na bodu, 3 vrlo dobre prilike, tezak zadatak odbraniti gol u drugom poluvremenu. Skroz smo lose igrali u prvom.
@combe80 Brisu se, da.
@combe80 Brisu se, da.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da se ciste kartoni u kupu.
Svaka cast momcima! Koliko god sam zelio i pobjedu, ovaj X nisam ni najmanje ocekivao pogotovo kad sam vidio da onaj gurbet smrdljivi sudi
Svaka cast momcima! Koliko god sam zelio i pobjedu, ovaj X nisam ni najmanje ocekivao pogotovo kad sam vidio da onaj gurbet smrdljivi sudi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Hvala Guzonja to je dobra vijest sad djecu pustit da igraju kup protiv Travnika pa u Mostar po bodove sa top ekipom.
Jel kod kuce il u gostima kup i kad je utakmica?
Dugo nismo imali igrača poput Jusufbašića igračina
Dugo nismo imali igrača poput Jusufbašića igračina
Cevapcicu kod kuce u srijedu protiv Novog Travnika...
Hvala combicu daj satnicu ako znašcombe80 je napisao/la:Cevapcicu kod kuce u srijedu protiv Novog Travnika...
U mostar rastereceno...pa sta bude
Velez mi je svakako najdraza ekipa u drzavi poslije Zvijezde...naravno
Velez mi je svakako najdraza ekipa u drzavi poslije Zvijezde...naravno
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Neka oni protiv Veleza ubace djecu a prvu postavu cuvati,jer bolje dati Velezu bodove u obje utakmice a mi cemo se igrati sa ostalim klubovima,da li mi bili 2.mjesto ili 6.ne igra nam ulogu a Velezu ce 6 bodova puno znaciti,mi ni financijski nismo stabilni za premier ligu i bolje dati Velezu,od svih klubova najmanje bi mi bilo zao da od Veleza izgubimo. Ne mislim nista lose sa ovim sto sam napisao
Normala Velez su stare nase jaranike... sa kojima mozes normalno bez nepostenog sudjenja igrat lopte.... ako im bodovi trebaju i hoce u premijer eto im...
Cevapdzijo u 16:00 deremo Novi travnik u srijedu...
Cevapdzijo u 16:00 deremo Novi travnik u srijedu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.