Nemanja Gordić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Nemanja Gordić

Post Postao/la lumani » 09 sep 2018, 16:19

paulus je napisao/la:
lumani je napisao/la:@paulus,

Jbg, nisi ti kriv, za odgoj su drugi zaduženi.
Tako je ja sam odgojen da svi koji igraju za reoku treba da vole tu zemlju mnogo u tu nema ali , a ti si svima advokat ovdje, koji ustvari koriste ovu jadnu zemlju, ko te placa. Djedovica on brani ejjjj

:facepalm:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 sep 2018, 16:27

https://sportsport.ba/kosarka/rekao-sam ... nja/289413
Sta Dubljevic ima od Crne Gore nista, al ovaki uvjek treba da igraju ispred smradova poput Djedovica ( ej nije on znao sta ce bit kad dobije pasos lol ) , a tvoje konstantno advokatisanje ovih smradova koji pricaju jedno, drugo rade, trece planiraju, mi nije najjasnije ,ustvari sta radis ti ovdje osim toga. Musa i Vrabac su za Djedovica ljudi i ono sto treba da bude reprezentovano , a ne uciti djecu kako odigras koju i zatvoris guzicom vrata
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 sep 2018, 16:56

lumani je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Dala mu je startnu petorku kad je bio 86. opcija u Barceloni.

Ko je bio bolji u to vrijeme :?:2009 sa 19 god imao skoro 11ppg za repku.
Pa zar ga nije Markovic poceo gurati u prvi tim, zbog cega je i doslo do sukoba s Mrsicem? Sad ces ti reci da je Damir playmaker, ali tad je svakako Domercant bio dvojka. Od sukoba s Mrsicem se sve poremetilo, pa je onda i Hajro prevodio loptu, a Djedovic se ubacio kao prva opcija na dvojci. Na dva je tad kao back up Henryju mogao ici Ikonic (koji je u to vrijeme dobro igrao u Bosni), a na jedinici je back up Damiru mogao biti neko od nekolicine solidnih plejeva (Vasiljevic, Kojadinovic, Nesovic, Princ). Trojku je svakako igrao Hukic. Svi oni su tad bili bolji kosarkasi od Djedovica i po svemu su trebali biti ispred njega.

Ne da mi se traziti ta statistika, ali ja dobro znam da je on u tim godinama imao ogromnu minutazu u reprezentaciji, a igrao je tek solidno na posudbama u drugoj ligi Spanije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 sep 2018, 16:57

lumani je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Cuj igraj za r.s ja pacijenata majko mila...
Zar ces sad tvrditi da nije igrao za tu repku kad su igrali prijateljske utakmice protiv repke Lige Srbije?
Na zalost takvih kao ti je sad vise od pola, seru vam se u usta a vi to sa osmijehom prihvatate. Sutra kad bi se vratio u repku takvi kao ti bi ga ljubili u dupe. Zato i ne zasluzujemo bolje, pa nas svako pravi budalom.
Kakve ima veze gdje igra u slobodno vrijeme :?: bio je biran i za najboljeg igrača r. s :!: :?: Andro Stipan je igrao za Hrvatsku :salut:
Zato sto sa tim igranjem podrzava entitet koji je izgradjen na genocidu Bosnjackog naroda. Ne mozes mijesati Hrvatsku i rs ama bas nikako, prva je drzava vec stoljecima, dok ova druga nastala 92 i protjerala sve sto ima veze sa Islamom.
Zamisli da jedan igrac iz repke Srbije ode igrati jednu ili vise tekmi za Kosovo (mada se Kosovo i rs ne mogu nikako primjerati), pa taj ne bi vise prismrdio repki cak bi mu i glava bila u torbi, a kod nas takve sa odobravanjem prihvatamo posebno Bosnje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2018, 17:47

@kobe

Eh onda krivi Nenu ako ga je gurao bez razloga u repku, nisam ja ;)Mislim da Neno tada nije ni trenirao to je bila ona repka Bremer, Mirza, Opacak, Ikonic itf. Itd. stats ne trebaš tražiti napisao sam ti vec, bio drugi strijelac iza Mirze.

@elcartel,

Ne može jedna jedna nikada zamijeniti 16,17 godina za BIH.

@Paulus,

Dolazio je i Gordic sve do 30 godine, napraviste od njega državnog neprijatelja..

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 sep 2018, 18:25

lumani je napisao/la:@kobe

Eh onda krivi Nenu ako ga je gurao bez razloga u repku, nisam ja ;)Mislim da Neno tada nije ni trenirao to je bila ona repka Bremer, Mirza, Opacak, Ikonic itf. Itd. stats ne trebaš tražiti napisao sam ti vec, bio drugi strijelac iza Mirze.

@elcartel,

Ne može jedna jedna nikada zamijeniti 16,17 godina za BIH.

@Paulus,

Dolazio je i Gordic sve do 30 godine, napraviste od njega državnog neprijatelja..
Prvo ja ti za Gordica nisam rekao nis advokat al poseri ga ako je igrao za repku radi kuce poserem ga, a ovog Djedovica da ga brat moj brani rodjeni isto bi mu rekao , takvi ne trebaju nosit dres repke. Ne treba repku, drzavu , dom , kako hoces, poistovjecivat sa nasim politicarima i slicnim sranjima, ako su oni lopovi mogu i ja bit djubre ,al to je sto ti rece moj odgoj. Ja vise volim covjeka koji ce povremeno rec, napisat na nekom forumu, **** ,al bit posten , cestit , i ne srat jedno, radit drugo . Kobe ti je rekao ovo za Gordica zato sto si ti rekao da nikom nije valjala repka sto je laz ko zgrada
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 sep 2018, 18:31

Yebiga kod nas sve neki interes prvo onaj djedovic sad gordic
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 sep 2018, 18:35

O gordicu se prica kao da je vrabac, cuj buducnost ce ga sikanirati ako dodje igrati za repku :rol:

Zamislite da real llulla sikanira zbog repke ili cska de coloa...

Stvarno moras imati IQ dunge langea da povjerujes u ovu pricu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 18:45

akisarajevo92 je napisao/la:Kako ima odvratan glas
Izvini sto pitam,je li i prije par mjeseci takodje imao odvratan glas?

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 18:48

filip13 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Da treba igrati za repku tzv. rs Nemanja bi odmah dosao, e Nemanja, Nemanja prosipaj tu pricu djeci u vrtcu (a koliko vidim mozes je prosipati i nekim starijim koji ne vide dalje od nosa).

RS nije tzv.,ruzno je to napisati da bi on ppzurio igrati za tu repku kao fa je natjeran puskom fa igra za svoju i nasu repku
Igrao je par puta za repku rs kad su igrali prijateljske sa repkom Srbije tako da ne bude da nije igrao. Za repku BiH je ocigledno igrao samo iz licne koristi i sad kad mu vise nije potrebna pravi se budala. Cuj molim te samo njemu klub ne dozvoljava da dodje na okupljanje, pa ko u to povjeruje stvarno je glupan. Sa ovim potezom je sebi pustio jos malo odskrinuta vrata (ako mu opet zatreba repka zbog licnih interesa), a ja ne sumnjam da ce ga vecina nasih navijaca opet ljubiti u dupe.

Igrao je za svoju i nasu repku,da li zbog ovog ili onog razloga,nije ni bitno,tad bi to mogli pricati i raspredati za svakog pojedinacno

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 18:50

Jos malo pa ce ga cetnikom proglasiti

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 sep 2018, 18:52

filip13 je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Kako ima odvratan glas
Izvini sto pitam,je li i prije par mjeseci takodje imao odvratan glas?
Jeste, ali tek sad mi ide na qrac :rol:
Don't believe the hype.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 18:52

lumani je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
lumani je napisao/la: Pustio ih jer je bilo u planu već mjesecima..Gorda je imao problem sa Duškom i rekao da ne želi, a sada je imao volju kod Repese.Svi znamo ko i sta je Gorda, hvala mu na svemu i sto se mene tice moze i dalje igrati za BiH. :bih:
Sve je to prica za malu djecu. Gordic je uvijek znao da nece doci, samo je sad dolaskom Repese isturio klub jer nije zelio da se zamjeri s njim.

Od tebe me to ni ne cudi. Ti si ionako uvijek i Djedovica branio, a vjerujem da si i dan danas na njegovoj strani.

I dalje opravdavas sve ono sto je djecovic uradio i izjavljivao?

I Jusufa sam branio kada ste ga pljuvali i Mirzu kada vam nije bilo jasno zašto neće da uplati sam 30.000€ :mrgreen: Uvijek sam na strani igrača koji su godinama tu i koji su godinama plaćali svašta nešto pa tako i taj Nihad.

Ali sam zato bio protiv da se moli jedan Savovic ili da Ameri dolaze kada im se digne, to je razlika i razum.
I dalje opravdavas sve ono sto je djedovic uradio i izjavljivao?
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 09 sep 2018, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 18:54

lumani je napisao/la:
Zar ces sad tvrditi da nije igrao za tu repku kad su igrali prijateljske utakmice protiv repke Lige Srbije?
Na zalost takvih kao ti je sad vise od pola, seru vam se u usta a vi to sa osmijehom prihvatate. Sutra kad bi se vratio u repku takvi kao ti bi ga ljubili u dupe. Zato i ne zasluzujemo bolje, pa nas svako pravi budalom.
Kakve ima veze gdje igra u slobodno vrijeme :?: bio je biran i za najboljeg igrača r. s :!: :?: Andro Stipan je igrao za Hrvatsku :salut:
Da,to za stipanovica neki zaboravljaju

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 18:56

paulus je napisao/la:
lumani je napisao/la:@paulus,

Jbg, nisi ti kriv, za odgoj su drugi zaduženi.
Tako je ja sam odgojen da svi koji igraju za reoku treba da vole tu zemlju mnogo u tu nema ali , a ti si svima advokat ovdje, koji ustvari koriste ovu jadnu zemlju, ko te placa. Djedovica on brani ejjjj

I to je razlod da @lumaniju.psujes?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 sep 2018, 18:57

Opet pitam kakve veze imaju drzava Hrvatska i genocidna tvorevina zvana rs?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 19:02

Stipanovic je npr.odabrao hrvatsku prije nas,hrvatsku cija je vlast na zvanicnom sudu dovedena u kontekst udruzenog zlocinackog poduhvata i agresije na BIH

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 sep 2018, 19:13

Do jučer je samo "nermin" pisao besmislice na ovoj temi, sad ih ima najmanje trojica. Vrati se "nermine", intelektualna si gromada naspram...

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 19:52

Rekoh ja,jos malo.pa ce ga cetnikom proglasiti,a evo i fasista postade

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 09 sep 2018, 20:05

filip13 je napisao/la:Rekoh ja,jos malo.pa ce ga cetnikom proglasiti,a evo i fasista postade
Koji ce nam qurac u reprezentaciji, realno ni himne nece da pjeva?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Matterhorn22 i 13 gostiju.