Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Del Boy
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 23:36

Rz88 je napisao/la:Bravo majstore, jos kada se vedo vrati imamo ubojiti dvojac u napadu, kada ce neki klubovi skontati da obadvojicu kupe u neki klub pa da haraju, mi smo najefikasnija ekipa u kvalifikacijama uz njemacku, ali imamo najboljeg strijelca dzeku i imamo misketa. :mrgreen: asistenta.
s tim da nismo igrali sa onim ekipama za kantanje drugi krug, znaci jos estonija, armenija a i Turskoj se sprema jedno 3 komada, oni nama leze

sajko
Kontakt:

Post Postao/la sajko » 01 apr 2009, 23:49

Majstore ima da se otimaju za tebe...............

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2009, 23:58

Boga mi mog, Wenger će morati ovo kupiti što prije. Morat će povećati svoju ponudu koju je poslao "vukovima"... Nadam se da ću ga gledati u dresu Arsenala ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 apr 2009, 00:06

mozda ce zvucati glupo ali kad sam ga vidio prvi put imao je 17 godina i svima sam rekao ovo ce biti novi Ibrahimovic (tada je vise volio da dribla i izvodi finte :lol: ) a sad kad je jos uz to postao efikasan sa nogom, glavom i ostalim dijelovima tijela sigurno je jedan od najboljih napadaca u Evropi

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 apr 2009, 00:30

Ako vako nastavi zabijati Bolicev rekord pada jos u ovim kvalifikacijama. Dzeko je majstor, jos aBd kad se na ljeto pridruzi Ibisevic bice strah i trepet za Europu i Svijet.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2009, 00:39

bh hrvat je napisao/la:i neka neko kaze da u nasoj ligi ne moze izniknuti svjetska klasa, samo da ga pare i trebe ne uzmu pod svoje, izgleda mi malo djetinjasto. a to je danas opasnije u vrhunskome nogometu, gore nego teske povrede
Vrlo je djetinjast,pogotovo na terenu voli da se igra sa klocevima u odbrani protivnika i golmanima :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2009, 00:39

calcio je napisao/la:mozda ce zvucati glupo ali kad sam ga vidio prvi put imao je 17 godina i svima sam rekao ovo ce biti novi Ibrahimovic (tada je vise volio da dribla i izvodi finte :lol: ) a sad kad je jos uz to postao efikasan sa nogom, glavom i ostalim dijelovima tijela sigurno je jedan od najboljih napadaca u Evropi
Velike ( ogromne ) zasluge za to ima Magath, cega je i sam Dzeko svjestan, pa iz tih razloga ja vjerujem da on jos najmanje jednu sezonu ostaje medju "vukovima". Ima nesto od Ibre, nesto od Boksica, jos uvijek je u nekom napretku, moze biti jos bolji, ima tu jos potencijala.
Samo tako nastavi, Edine...pa dobro, u subotu protiv Bayerna malo se odmori... ;) :D
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2009, 00:44

geronimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:mozda ce zvucati glupo ali kad sam ga vidio prvi put imao je 17 godina i svima sam rekao ovo ce biti novi Ibrahimovic (tada je vise volio da dribla i izvodi finte :lol: ) a sad kad je jos uz to postao efikasan sa nogom, glavom i ostalim dijelovima tijela sigurno je jedan od najboljih napadaca u Evropi
Velike ( ogromne ) zasluge za to ima Magath, cega je i sam Dzeko svjestan, pa iz tih razloga ja vjerujem da on jos najmanje jednu sezonu ostaje medju "vukovima". Ima nesto od Ibre, nesto od Boksica, jos uvijek je u nekom napretku, moze biti jos bolji, ima tu jos potencijala.
Samo tako nastavi, Edine...pa dobro, u subotu protiv Bayerna malo se odmori... ;) :D
Kako god volja vam Grafitni,volja miske,volja dzeko bilo kako nebi vam u kozi ove subote bio ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 02 apr 2009, 00:50

geronimo je napisao/la:
Hehe nece moci mocni poglavice Geronimo.I ja sam navijac Bayern-a ali kad je Dzekson u pitanju onda sam za vukove.Bas nece imati Klinsi srece jer se stvarno Miske i on razumiju na slijepo(gadja ga u trepavice).Ko zna mozda Ulli kupi obojicu.Mene to nebi nimalo iznenadilo.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 02 apr 2009, 00:53

PA DIIIJAMAANTUUUUUU!!!!!!!!! :D
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 apr 2009, 01:04

geronimo je napisao/la:
hahahaha nema odmora neka nastavi zabijati, i on i Miske :mrgreen: :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 apr 2009, 01:05

slika
na samom vrhu, gdje mu je i mjesto 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2009, 01:06

Ammim je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Hehe nece moci mocni poglavice Geronimo.I ja sam navijac Bayern-a ali kad je Dzekson u pitanju onda sam za vukove.Bas nece imati Klinsi srece jer se stvarno Miske i on razumiju na slijepo(gadja ga u trepavice).Ko zna mozda Ulli kupi obojicu.Mene to nebi nimalo iznenadilo.
Daj Boze da u Bayernu ponovo imamo nasih igraca, Miske je vec tamo bio, a zna se kod velikih klubova da nema puno strpljenja sa mladim igracima, tako da je Miske "morao" biti oslobodjen da bi negdje drugo igrao. E sad kol'ko ce se u Bayernu zaliti za tim? Za Dzeku je vec druga prica, on ako ovako nastavi..prva kapija cemu biti Sebener str. ;)
U subotu neka bude 3:2 za Bayu, a golove za vukove nek daju nasi zmajevi. 8-) :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 02 apr 2009, 01:16

Bas si pun kompromisa.Po meni bi bilo zanimljivije da recimo Wolfsburg pobjedi i bude prvi a onda fino Felix,Miske i Dzeko predju u München i uzmu ligu sampiona a Dzeko najbolji strelac Miske asistent.Jel dobar ovaj kompromis. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2009, 01:22

Ammim je napisao/la:Bas si pun kompromisa.Po meni bi bilo zanimljivije da recimo Wolfsburg pobjedi i bude prvi a onda fino Felix,Miske i Dzeko predju u München i uzmu ligu sampiona a Dzeko najbolji strelac Miske asistent.Jel dobar ovaj kompromis. ;)
Bezkompromisan kompromis :D
Slazem se, ako ce tako da bude.... :? :)
Vom Jäger zum Gejagten

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 02 apr 2009, 01:31

Negokako stoji Bayern s povrijedjenim?Ko igra nazad pored Lucia Demikelis nadam se.U napadu neirga Klose a Toni.Pa jarane sve da hoce bice cupavo u VW gradu.Jos kad proradi bosanska kombinacija ima da se Ulli upali ko paprika.Malo je to cini mi se do njihove politike u klubu i forsiranju njemackih igraca.Evo jos jedan kompromis Dzekson i co.pobjedjuju a Bayern uzima Barcelonu u gostima.pozdrav

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2009, 01:41

Ammim je napisao/la:Negokako stoji Bayern s povrijedjenim?Ko igra nazad pored Lucia Demikelis nadam se.U napadu neirga Klose a Toni.Pa jarane sve da hoce bice cupavo u VW gradu.Jos kad proradi bosanska kombinacija ima da se Ulli upali ko paprika.Malo je to cini mi se do njihove politike u klubu i forsiranju njemackih igraca.Evo jos jedan kompromis Dzekson i co.pobjedjuju a Bayern uzima Barcelonu u gostima.pozdrav
ma sta te briga-grafitni ih ce ih pojesti za dorucak dok ova dvojica odmaraju :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 apr 2009, 01:46

slika
Dijamant 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 02 apr 2009, 02:14

ovako se igra kad covjek voli svoju drzavu pa mu svaki sut zavrsava u mrezi.Hvala ti Dzeko za ovaj predivan dan!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 02 apr 2009, 02:20

EEEDDDIIINNN DZDZDZDZEEEEKKKOOO je majstor majstora, svaka mu cast, momak igra za cistu desetku, to je dokazao i veceras, Edine samo naprijed
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, bvsic, Google Adsense [Bot], perun, signalidunapark, zastitaIdentiteta i 65 gostiju.