FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jbt Osijeku se svaku utakmicu svira penal.U ligi im skoro svaka utakmica penal
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko nije neka pogleda!
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0390248851
Cvrsto smo odigrali protiv jake ekipe

Odličan prenos. I šta nama fali da ovako radimo domaće utakmice?salinas je napisao/la:Ko nije neka pogleda!
BALL DON'T LIE
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne smijes raditi Premier ligu jer Bh Telecom ima prava i kupio prava za prijenos utakmica.idma75 je napisao/la:Odličan prenos. I šta nama fali da ovako radimo domaće utakmice?salinas je napisao/la:Ko nije neka pogleda!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Fali nam novac za opremu i ekipu koja bi vodila SlobodaTV, izmedju ostalog
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma kad si nasao i dao 2000-3000 hiljade premije poslije jedne pobjede, onda mislim da nije problem izdvojiti i za opremu, a mislim da bi dosta ljudi radilo to i volonterski ako nista, samo da budu na tekmi, uz ekipu. Mora se odati priznanje Zelji i onoj 1921tv, onako nesto i nama definitivno fali.Madal je napisao/la:Fali nam novac za opremu i ekipu koja bi vodila SlobodaTV, izmedju ostalog
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Realno kakvi mi i volontiranje, podji samo od toga da imamo facebook stranicu od 54 hiljade ljudi i momci koji vode to nisu željeli predati upravi kluba, nego se morala praviti nova stranica koja ce biti oficijelna i krenuti od nule. Pretpostavljam da je razlog to sto se nisu mogli dogovoriti oko novca. U Tuzli bi vecina zeljela da bude dobra od kluba, a ne da volontira.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma kad si nasao i dao 2000-3000 hiljade premije poslije jedne pobjede, onda mislim da nije problem izdvojiti i za opremu, a mislim da bi dosta ljudi radilo to i volonterski ako nista, samo da budu na tekmi, uz ekipu. Mora se odati priznanje Zelji i onoj 1921tv, onako nesto i nama definitivno fali.Madal je napisao/la:Fali nam novac za opremu i ekipu koja bi vodila SlobodaTV, izmedju ostalog
A mislim to za tu SlobodaTV koja bi radila ovako prenose, mini izjave npr sa ove prijateljske, izvjestaje i sl. nije uopste naucna fantastika napraviti u 2018god. i vise-manje svakakvi poluklubovi imaju takvo nesto, niti bi nesto puno novca vise mjesecno islo na sve to, ali onda bi vec licili na organizovan klub a to nismo nit ima naznaka da cemo biti. Treba krenuti od tog da sam prije godinu dana prevrnuo pola Tuzle da nadjem grb Slobode - privjesak za kljuceve, jer sam poklonio onaj koji sam imao, ali nisam uspio naci sto je presmijesno da ja u Tuzli moram traziti po nekakvim tabacco shopovima da ''ostavim pare'' klubu i opet nisam uspio naci. Umjesto da klub bombarduje navijace gdje da potrose pare ukoliko zele uzeti neki rekvizit, i da navijaci imaju sve servirano na tacni, od online shopa do fanshopa kluba.
Kad smo vec kod toga ako neko zna da li se ima to jos negdje uzeti i gdje molio bih da napise.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Imaš u Bingo CC na spratu, onaj Tobacco shop kod Čine stara, tu sam uzimao kad mi zatreba
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Svaki Uncro.meecko je napisao/la:Imaš u Bingo CC na spratu, onaj Tobacco shop kod Čine stara, tu sam uzimao kad mi zatreba
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Klub prenose utakmica Premijer lige ne smije raditi zbog prava koja BH Telecom polaže na prenose utakmica i tu se sva priča završava.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a postoji grupa ljudi koji vec dovoljno volontiraju da bi imali ovo osnovne stvari. Cak i previse volontiraju da bi to na nesto licilo.
treba nekad nesto i platit. A u Tuzli je to vec decenijama misaona imenica.
kod nas bi to moglo ako bi oni platili sebi opremu, odvojili vrijeme da volontiraju i snosili troskove puta
i opet momcima koji rade trenutno oko Sloboda TV treba skinuti kapu. Sa nikakvim resursima i nikakvom podrskom kluba opet imamo poslije Zelje najbolje video sadrzaje u ligi.
al od ljubavi se ne zivi
treba nekad nesto i platit. A u Tuzli je to vec decenijama misaona imenica.
kod nas bi to moglo ako bi oni platili sebi opremu, odvojili vrijeme da volontiraju i snosili troskove puta
i opet momcima koji rade trenutno oko Sloboda TV treba skinuti kapu. Sa nikakvim resursima i nikakvom podrskom kluba opet imamo poslije Zelje najbolje video sadrzaje u ligi.
al od ljubavi se ne zivi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
gledao sam drugo pol protiv osijeka i trka i presing su bili tu, iako je rijec o prijateljskoj tekmi, tako da je ona tekma protiv mladosti izuzetak, naprosto im se nije igralo i dok se losa igra moze opravdat bitnim izostancima, nedostatak trke i presinga ne moze
jbg cinjenica je da nece uvijek imat voljni momenat da protivnika lome trkom i presingom i vjerujem da ce biti jos tekmi kao protiv mladosti, a pitam se i dal ih je umor stigao protiv mladosti, nisu oni navikli onako trcat i biti agresivni :lol:
jbg cinjenica je da nece uvijek imat voljni momenat da protivnika lome trkom i presingom i vjerujem da ce biti jos tekmi kao protiv mladosti, a pitam se i dal ih je umor stigao protiv mladosti, nisu oni navikli onako trcat i biti agresivni :lol:
Svakako da ukoliko bi zeljeli live prenose prijateljskih utakmica, eventualno uz komentatora, treba to sve dobro platiti svaki mjesec a ne da se radi volonterski.
Vise sam se osvrnuo na nasu ljubav prema klubu a i na neozbiljnost uprava za neke stvari koje su jednostavnije i prece od live prenosa utakmica. Tako da mi je uopste smijesno pricati o tome zasto mi nemamo prenose prijateljskih utakmica.
Vise sam se osvrnuo na nasu ljubav prema klubu a i na neozbiljnost uprava za neke stvari koje su jednostavnije i prece od live prenosa utakmica. Tako da mi je uopste smijesno pricati o tome zasto mi nemamo prenose prijateljskih utakmica.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
dzabni posao je posao nazor i kao takav nesvrsishodan.Ili bolje rečeno plati pa se klati....Madal je napisao/la:Svakako da ukoliko bi zeljeli live prenose prijateljskih utakmica, eventualno uz komentatora, treba to sve dobro platiti svaki mjesec a ne da se radi volonterski.

DRŽAVA TUZLA!!
Jedino kao oni momci 1921tv. Oni bas ekstra rade, ali se takodjer sami finansiraju. Prodaju majice, rekvizite...
Niko, niko, samo Sloboda
Petak sa Celikom.Nocni termin,idealno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
16:30HPCompaq je napisao/la:Petak sa Celikom.Nocni termin,idealno.

Na našoj str piše da je u 19.30NKMramor je napisao/la:16:30HPCompaq je napisao/la:Petak sa Celikom.Nocni termin,idealno.

Niko, niko, samo Sloboda
Da se kladimo?katarakta je napisao/la:Na našoj str piše da je u 19.30NKMramor je napisao/la:16:30HPCompaq je napisao/la:Petak sa Celikom.Nocni termin,idealno.

https://sportsport.ba/fudbal/nurkic-pos ... som/289534

Do prije par godina ih podjebavao na twitteru dok ih je Sloboda punila

Do prije par godina ih podjebavao na twitteru dok ih je Sloboda punila
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.