UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Nations League 2018/19
Svicarci razbise najvecu prevaru u svijetu fudbala. 

Al' ih masakriraju Švicarci...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Plavsicu ne bi skodilo malo sminke za pojavljivanje na TV-u
Don't believe the hype.
Ma njima je ova Liga nacija nepotrebna, valja im se tući sa najjačim reprezentacijama, a znaju da nemaju nikakve šanse.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fikret1946
- Kontakt:
Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
Sta npr mi se plasiramo kroz kvalifikacije i osvojimo ovu B diviziju, jel onda porazeni u finalu B dizivije ide na EURO ako se vec ne plasira kroz kvale ?
Sta npr mi se plasiramo kroz kvalifikacije i osvojimo ovu B diviziju, jel onda porazeni u finalu B dizivije ide na EURO ako se vec ne plasira kroz kvale ?
Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija umjesto nas, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
- Fikret1946
- Kontakt:
Jel to 100 % tako, posto sam igrao FM, starije verzije bar i nije tako bilo a oni rijetko fule..Raonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Trebalo bi da jeste, uvijek možeš naći službene propozicije takmičenja na uefinoj straniciFikret1946 je napisao/la:Jel to 100 % tako, posto sam igrao FM, starije verzije bar i nije tako bilo a oni rijetko fule..Raonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?

- Fikret1946
- Kontakt:
Marcos Alonso starta večeras 

PrevaruCOYS je napisao/la:Svicarci razbise najvecu prevaru u svijetu fudbala.

Kakav sad playoff divizijeRaonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija umjesto nas, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?

To misliš na ovo
Semi-finals 26–28 March 2020
Finals 29–31 March 2020
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Fikret1946
- Kontakt:
oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha 

Island je promijenio selektora prije mjesec dana. Hallgrimssona, koji je realno postavio temelje ove generacije i bio tu pet godina, naslijedio je Erik Hamren, koji je vodio Svedsku dosta dugo, ali nije radio zadnje 2 godine. Krupna je to promjena, pogotovo na reprezentativnom nivou, tako da ne cudi ubjedljiv poraz, mada 6ica jeste golema na prvu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
imam osjecaj da ova reprezentativna pauza traje vec 60 dana a ne 6
Don't believe the hype.
Ma ja.Mokes je napisao/la:Kakav sad playoff divizijeRaonffa je napisao/la:Mi ako se plasiramo kroz kvalifikacije, nećemo ni igrati playoff divizije, nego idu S.Irska ili Austrija umjesto nas, zavisi koja bude druga na tabeli, u teoriji.Fikret1946 je napisao/la:Znaci igra se grupna faza prvo ove lige nacija, onda se igraju citave kvalifikacije jelde ?
To misliš na ovoSemi-finals 26–28 March 2020
Finals 29–31 March 2020
Pa Azpi je klasični bek, malo je Conte od njega pravio trećeg stopera u formaciji sa tri nazad, al' je momak bek, čisto sumnjam da će on ikada igrati na poziciji stopera kad se igra sa četvoricom u odbrani.Fikret1946 je napisao/la:oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha
Nekako potanak roster Španije, doduše poslije Silve, Inieste i Xavija sve izgleda potanko

Je l' se i Fabregas oprostio?
- Fikret1946
- Kontakt:
Fabregas se oprostio od ozbiljnog fudbala, a kamol da ga zove u repku...Raonffa je napisao/la:Pa Azpi je klasični bek, malo je Conte od njega pravio trećeg stopera u formaciji sa tri nazad, al' je momak bek, čisto sumnjam da će on ikada igrati na poziciji stopera kad se igra sa četvoricom u odbrani.Fikret1946 je napisao/la:oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha
Nekako potanak roster Španije, doduše poslije Silve, Inieste i Xavija sve izgleda potanko
Bez obzira sto je bek, polivalentan je igrac i sigurno moze stopera bolje odigrat od nacha koji je takodjer prvobitno bio stoper
To sad da li bi odigrao bolje ne znam, al' činjenica je da Španija i nema nekakvih vrhunskih opcija na stoperskim pozicija, izuzev Ramosa naravno.Fikret1946 je napisao/la:Fabregas se oprostio od ozbiljnog fudbala, a kamol da ga zove u repku...Raonffa je napisao/la:Pa Azpi je klasični bek, malo je Conte od njega pravio trećeg stopera u formaciji sa tri nazad, al' je momak bek, čisto sumnjam da će on ikada igrati na poziciji stopera kad se igra sa četvoricom u odbrani.Fikret1946 je napisao/la:oprostio se prevara pique i azpi sad nema mjesta pored panja nacha
Bez obzira sto je bek, polivalentan je igrac i sigurno moze stopera bolje odigrat od nacha koji je takodjer prvobitno bio stoper
- Fikret1946
- Kontakt:
Azpi je vrhunski igrac i kao takav je Beckenbauer za ovog Nacha...
Nego ovi glupi englezi imaju u rosteru 4 golmana i 3 desna beka
Nego ovi glupi englezi imaju u rosteru 4 golmana i 3 desna beka

mene interesuje Lux, hoće li oni nastaviti gdje je Dudelange stao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.