Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 sep 2018, 17:41

o losim stvarima je sve ispisano a sad o pobjedi u gostima koja je u ovom formatu velika stvar

sa dvije pobjede kuci mi smo 90% smo prvi u grupi i igramo turnir za odlazak na EP i slj. put u diviziji A sa najjacim ekipama
Don't believe the hype.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 sep 2018, 17:41

Meni je korektan, da je vrhunski, naravno da nije. Korketan je po pitanju informisanosti i upućenosti, dok mu je definitivno mana taj piskutav i ženski glas. :lol:

Koja je to emisija gdje su naše komentarisali?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 08 sep 2018, 17:42

Strucnjaci na SK. :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 sep 2018, 17:42

šteta bi bilo da pjanić propusti utakmicu, džaba ova 3 boda ako ga zijaniš protiv austrije na svom terenu.

ionako smo desetkovani povredama, dosta je više. :problem:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2018, 17:42

rope11 je napisao/la:ja odavno ne pamtim kad sam gledao ovakvu utakmicu gdje te neko izdominira, a ti pobjediš :rol: :rol:

al' jbg, robi je tu još "novi" tako da treba još vremena da uspostavi svoje zamisle, povrede, desetkovan sastav, pristojna sjeverna irska na domaćem terenu... kad se sve uzme u obzir, igra zaista jeste bila ispod prosjeka ali golema su ova 3 boda u ovim uslovima, pregolema.
nismo ni mi francuska pa da rutinski dobijamo ovakve reprezentacije i da se ljutimo što smo bili ovako loši, mi smo tek nešto bolji od njih, samo džeko i pjanić prave tu razliku u imenima.

šunja i zuka odigrali utakmice života za reprezentaciju, šta su sve skinuli, blokirali, izbili, odbili :tokralju: :rol:
Nismo mi ništa bolji od njih, zapravo Sjeverna Irska je za klasu bolja selekcija od nas, što su i pokazali danas na terenu u svih 90 minuta ;)
Druga je stvar što se danas nafakaški poklopio takav rezultat i što su naša ocekivanja od zmajeva prevelika pa umislimo da smo neki faktor u fudbalu, a zapravo smo mrtvi prosjek od selekcije.

Bojim se da ce nam neko uskoro yebat nanu u nanulicu, pa cemo se onda fatati za glavu Šta ovo bi i krehati selektoru sve redom.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 sep 2018, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 sep 2018, 17:43

Murinjo na aparatima sa Robijevom taktikom !
® GONGASHI POWERHOUSE ®

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 sep 2018, 17:44

rope11 je napisao/la:šteta bi bilo da pjanić propusti utakmicu, džaba ova 3 boda ako ga zijaniš protiv austrije na svom terenu.

ionako smo desetkovani povredama, dosta je više. :problem:
sad ce biti "stigao dopis iz Torina da ne smijemo rizikovati sa Pjanicem" :mrgreen:

a jos uz to ima i zuti, npr. dobije parni protiv Sj. Irske u Sarajevu ne igra u Becu
Don't believe the hype.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 08 sep 2018, 17:44

let3 je napisao/la:
rope11 je napisao/la:ja odavno ne pamtim kad sam gledao ovakvu utakmicu gdje te neko izdominira, a ti pobjediš :rol: :rol:

al' jbg, robi je tu još "novi" tako da treba još vremena da uspostavi svoje zamisle, povrede, desetkovan sastav, pristojna sjeverna irska na domaćem terenu... kad se sve uzme u obzir, igra zaista jeste bila ispod prosjeka ali golema su ova 3 boda u ovim uslovima, pregolema.
nismo ni mi francuska pa da rutinski dobijamo ovakve reprezentacije i da se ljutimo što smo bili ovako loši, mi smo tek nešto bolji od njih, samo džeko i pjanić prave tu razliku u imenima.

šunja i zuka odigrali utakmice života za reprezentaciju, šta su sve skinuli, blokirali, izbili, odbili :tokralju: :rol:
I kao selektor kriv sto ima 26 bogalja na izboru.
Nismo mi ništa bolji od njih, zapravo Sjeverna Irska je za klasu bolja selekcija od nas, što su i pokazali danas na terenu u svih 90 minuta ;)
Druga je stvar što se danas nafakaški poklopio takav rezultat i što su naša ocekivanja od zmajeva prevelika pa umislimo da smo neki faktor u fudbalu, a zapravo smo mrtvi prosjek od selekcije.

Bojim se da ce nam neko uskoro yebat nanu u nanulicu, pa cemo se onda fatati za glavu Šta ovo bi i krehati selektoru sve redom.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 08 sep 2018, 17:44

Fikret1946 je napisao/la: dzaba tebi paša ovako dug post kad je on glup
:rol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 sep 2018, 17:44

Ma nisu ljudi ni gledali, ovaj drugi bradonja je fino objasnio, kaze ovaj prvi da smo igrali brzo :mrgreen:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 sep 2018, 17:45

Robi je taktički genije.
Čovjek može sve taktike da igra, danas je bila Mourinho taktika i za razliku od Mourinha, on pobjeđuje na kraju. :tokralju:
Protiv Austrije tika-taka

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 sep 2018, 17:46

let3 je napisao/la:

Ova skupina panjeva i drvosječa mora oznojit muda da pobijedi San Marino a kamoli nas. U fudbalu, Bogu hvala, vještina još nešto znači.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 sep 2018, 17:46

Ćivić nek napusti repku. Podhitno.
Čelik Zenica 1945

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 sep 2018, 17:47

Raonffa je napisao/la:Evo ovi na SK hvale Robija i postavku, taktički im pustio loptu i uzeo ih na kontre :D
ma yedu gov na..
meni evo prvi post ova tri sata.
jos sebi ne mogu doci kako smo losi, ovo je bilo na nivou onog na kipru.
nadam se da ga pobjeda nece zavarati ali ova ekipa ne smije poceti u utorak, ni u snu.
todorovic umjesto besica
besic umjesto cimirota
nastic, ako ozdravi a hoce, na lijevog beka.
krunic bi trebao umjesto sarica.

hajd sarica i civica po necemu primjetis ali gdje je cimirot ljudi u toku tekme..ja nisam tri puta cuo njegovo ime:-)
ono je duh na terenu:-)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 sep 2018, 17:47

Od prvih 11 danas, 6 po meni ne bi pocelo da su normalne okolnosti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 08 sep 2018, 17:48

Nimla_RZ je napisao/la:Ćivić nek napusti repku. Podhitno.
jes jes, nek se vrati glupi Kolasinac koji ce poklanjati golove Kipru i ostalim amaterima, nije ga prosao onaj ko nije probao..

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 sep 2018, 17:48

svrakino1921 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Kazu da Sjeverni Irci igraju na 'duge lopte' i ne mogu igrati od 'noge do noge' ali su danas stvorili 26 prilike dok smo mi stvorili samo 5, i oni su imali 67% posjed lopte dok smo mi imali 33%.

Kaze da zelimo igrati na zemlji i da cuvamo loptu a protiv jedne otocke hoof-ball ekipe smo imali samo 33% posjeda lopte. :crazy:
Al je bitno ko zna lopte igrat
Mi kad odigramo dva pasa protiv ovakvih ekipa odmah gol zabijemo

Nema veze.

Ne mozes reci da tezis ka pas igri i onda protiv jedne ekipe poput Sjeverne Irske imas 33% posjeda lopte

9 od 10 puta mi gubimo ovu utakmicu, danas smo nekako dobili.

JakMani
Kontakt:

Post Postao/la JakMani » 08 sep 2018, 17:48

Mato Jajalo je za Elvisa Sarica Pol Skols !!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 08 sep 2018, 17:49

babino je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Evo ovi na SK hvale Robija i postavku, taktički im pustio loptu i uzeo ih na kontre :D
ma yedu gov na..
meni evo prvi post ova tri sata.
jos sebi ne mogu doci kako smo losi, ovo je bilo na nivou onog na kipru.
nadam se da ga pobjeda nece zavarati ali ova ekipa ne smije poceti u utorak, ni u snu.
todorovic umjesto besica
besic umjesto cimirota
nastic, ako ozdravi a hoce, na lijevog beka.
krunic bi trebao umjesto sarica.

hajd sarica i civica po necemu primjetis ali gdje je cimirot ljudi u toku tekme..ja nisam tri puta cuo njegovo ime:-)
ono je duh na terenu:-)
slika

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 08 sep 2018, 17:50

Al Bajic i Cimirot :shock:

Ko gura ovog Cimirota to je nevjerovatno.
Bajic isto u prodavnicu da je krenuo a mahmuran od sinoc pa ga usput raja zovnula koja igra u parku na male da stane 10 min na gol.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brix, CudanLik, Goalgetter, Mmm13, tuzlanskinacin i 38 gostiju.