Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
I vranama na grani je jasno da nam treba novi selektor. Uz dužno poštovanje prema Sušiću, kao igrač je bio odličan, kao selektor nije vrijedan spomena. Pod Ćirom se vidjelo da imamo reprezentaciju za visoke domete. Sada nam samo treba pravi selektor, koji zna posložiti igrače, ali i motivirati ih. Sušić ovo drugo definitivno ne zna, a ni prvo mu nije baš jača strana. Kada ti pred utakmicu govoriš da je dobar i remi, odmah se može otpisati ta utakmica. Dok ne stvorimo pobjednički mentalitet bit ćemo samo mediokritet, bez obzira kakve igrače imali.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
mirzza je napisao/la:Sramota! Safete vi ste najslabija karika, zbogom!!
metak u celo !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto dalje od nase reprezentacije treba da je ovaj degenbilino polje je napisao/la:susicu odlazi ja ti nebi dao da vodis ni u-19 reprezentaciju ima covjek taktiku nemaje niko na svijetu **** llud zbunjenog uvodi ibricica izvodi dzeku ...sreca pa se nemoze ovdje ispasti u drugu ligi jer svi njegovi klubovi su ispali koje je on vodio .......susicu izvizdat cemo ze u zenici i to posteno
Al' tebe volim, volim te fakat!
Pape takticaru, nemoj vise majketi 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ja živim za dan kada će Ibišević ponovo slomiti nogu da ga više ne gledam ,jeste dao gol, ali stvarno ne može meda.
FEDERER= KLOC
Covjek koji je zasluzio da vodi ovaj jad od reprezentacije Susicu hvala ti,ali odlazi dok jos imamo sansu ,Husrefe bujrum!!

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koji idiot braco draga....o njegovom taktickom zanju, kvalitetima kao trenera i kao osobe sve smo vec rekli , a evo veceras vidimo da je pored taktike razj.eao i odnose i u repreznetaciji...iz aviona se vidi da nista ne stima, nasim zvjezdicama treba autoritet a PapeK je sve sem toga ...
odlazi ,ne mogu vise ni napisat odlazi na vrijeme, kad si vec dovoljno uprskao
odlazi ,ne mogu vise ni napisat odlazi na vrijeme, kad si vec dovoljno uprskao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Retardu iskomplekisrani,**** te onaj ko te posla ovdje ,gdje su aministratori ovdje,pa zar se ovako nesto moze dopustati.Iker C je napisao/la:Ja živim za dan kada će Ibišević ponovo slomiti nogu da ga više ne gledam ,jeste dao gol, ali stvarno ne može meda.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
pored onakvog vahe, mi dovodimo neke drugo ligase da nam vode repku ... to nema nigdje, upsss samo u bosniSemPer_fi je napisao/la:Covjek koji je zasluzio da vodi ovaj jad od reprezentacije Susicu hvala ti,ali odlazi dok jos imamo sansu ,Husrefe bujrum!!
Al' tebe volim, volim te fakat!
aqarius je napisao/la:Pa **** sliku svoju podržavao sam ga ali je Pape stvarno idiot ortodoksni.Drži Džeku do 90 min i uvodi Ibru ,pa ako je igro cijelo vrijeme prije će je Džeko iz gužve onako krupan ivisok dati nego Ibro.Hajde pape **** se i ti tvoje taktike,ako mjenjaš Džeku mjenjaj ga u 60 min. i to sa Muslimovićem.
apsolutno potpisujem. Budes bolji zabijes evro-gol i onda ti seljak nabije "taktiku" koja se svodi na:
Hajmo svi pred nas gol - vracaj loptu onom idijotu/konju/kretenu/budali na golu. Onda se smusis u odbrani - neznas ni sto si na terenu - zovnes protivnicke igrace i pojasnis im kako da nam zabiju gol. Oni dadnu a sve je to umjesto najlakse - ZABIJES JOS JEDAN i vodis 2:0 i gotova prica. Eto vam pitoljubci vase legende nase nesrece od selektora

i yebo vas onaj kloc vise i wolsburg i njegovi golovi

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pape pape pape pape pape sušić, sušić pape.......... svaka mu cast za ono sto je radio kao igrac ali kao trener.... 

You are someone else I am still right here
Mislim da bi mu ovo trebalo biti oproštajni post. Pasodzigera je umro, znaš li to?Pasodzigera je napisao/la:Retardu iskomplekisrani,**** te onaj ko te posla ovdje ,gdje su aministratori ovdje,pa zar se ovako nesto moze dopustati.Iker C je napisao/la:Ja živim za dan kada će Ibišević ponovo slomiti nogu da ga više ne gledam ,jeste dao gol, ali stvarno ne može meda.
Vom Jäger zum Gejagten
DEBILU ORTODOXNI ODLAZI !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Susicu crkni
odyebi vise s tim eksperimentima - dosta nam ova budalaSemPer_fi je napisao/la:Covjek koji je zasluzio da vodi ovaj jad od reprezentacije Susicu hvala ti,ali odlazi dok jos imamo sansu ,Husrefe bujrum!!
i ovo nije jad - jad su oni koje providno podrzavas ....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 08 okt 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Neka te...Bojim se ako odes da necemo imat po cemu pljuvati

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Frustacije lijeci negdje drugo.drH je napisao/la:Susicu crkni
Upravu si, ne treba da slomi nogu može jednostavo da ne igra. Mi smo najbolje igrali sa jednim napadačem i to sa Džekom.Pasodzigera je napisao/la:Retardu iskomplekisrani,**** te onaj ko te posla ovdje ,gdje su aministratori ovdje,pa zar se ovako nesto moze dopustati.Iker C je napisao/la:Ja živim za dan kada će Ibišević ponovo slomiti nogu da ga više ne gledam ,jeste dao gol, ali stvarno ne može meda.
Safete odlazi Amare dolazi spasi nas ove bijede.
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.