A mogo je komotno i sat prije utakmice doci.nerminh74 je napisao/la:https://sportsport.ba/kosarka/gordic-9- ... ije/288796taremuha je napisao/la:Odakle si pročitao ?bhsport je napisao/la:Dolazi 9.9 zvanicno.
Nemanja Gordić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Nemanja Gordić
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I tada da dođe biće veliko pojačanje za nas
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako bi me neko upitao među kojim ljudima sa čijim radom sam se upoznao u životu su bili oni najgluplji, najnekompetentniji i najhinjaviji, odgovorio bih: "Među bosanskohercegovačkim sportskim novinarima".
Jučer su pojedini u našim granicama renomirani mediji objavili članak pod naslovom: "Za reprezentaciju nedostupan, a za klub igra u pripremnim mečevima", radi se o nastupu Nemanje protiv Mege u pripremnoj utakmici.
Autor poentira:
I Sulejmanović je nastupio za svoju ekipu u pripremnoj utakmici. Nije sa reprezentacijom. Da li to znači da se "vjerovatno neće priključiti nacionalnom timu"?
I Nikola Ivanović je nastupio za Budućnost u istoj utakmici kao i Gordić. Da li to znači da se "vjerovatno" neće priključiti reprezentaciji Crne Gore na čijem spisku se nalazi?
Bukvalno pola igrača sa spiska naše reprezentacije nisu u Sarajevu, nalaze se sa svojim klubovima, neki igraju utakmice a neki ne, da li to znači da se svi oni "vjerovatno" neće odazvati?
Mislim, znam da tražim nemoguće kad tražim trunčicu razuma i trezvenog razmišljanja u prosječnom bh. sportskom novinaru, čast izuzecima, ali ipak.
Ja apsolutno ne štedim Gordića u cijeloj ovoj situaciji, pisao sam već šta mislim o njegovim postupcima, ni ja također nisam uvjeren da će se odazvati, pa čak nisam siguran ni da ga želim gledati u reprezentaciji poslije svega. Ali, apsolutni je idiotizam napraviti članak o tome kako se on vjerovatno neće odazvati jer je nastupio u pripremnoj utakmici Budućnosti, u kojoj je nastupio i Bitadze i drugi igrači koje očekuju u njihovim reprezentacijama.
Jučer su pojedini u našim granicama renomirani mediji objavili članak pod naslovom: "Za reprezentaciju nedostupan, a za klub igra u pripremnim mečevima", radi se o nastupu Nemanje protiv Mege u pripremnoj utakmici.
Autor poentira:
Kakve bi odgovore autor članka imao na ova pitanja:Za domaću ekipu je nastupio i bosanskohercegovački reprezentativac Nemanja Gordić koji je meč završio sa deset poena čime je jasno dao do znanja da se vjerovatno neće priključiti nacionalnom timu.
I Sulejmanović je nastupio za svoju ekipu u pripremnoj utakmici. Nije sa reprezentacijom. Da li to znači da se "vjerovatno neće priključiti nacionalnom timu"?
I Nikola Ivanović je nastupio za Budućnost u istoj utakmici kao i Gordić. Da li to znači da se "vjerovatno" neće priključiti reprezentaciji Crne Gore na čijem spisku se nalazi?
Bukvalno pola igrača sa spiska naše reprezentacije nisu u Sarajevu, nalaze se sa svojim klubovima, neki igraju utakmice a neki ne, da li to znači da se svi oni "vjerovatno" neće odazvati?
Mislim, znam da tražim nemoguće kad tražim trunčicu razuma i trezvenog razmišljanja u prosječnom bh. sportskom novinaru, čast izuzecima, ali ipak.
Ja apsolutno ne štedim Gordića u cijeloj ovoj situaciji, pisao sam već šta mislim o njegovim postupcima, ni ja također nisam uvjeren da će se odazvati, pa čak nisam siguran ni da ga želim gledati u reprezentaciji poslije svega. Ali, apsolutni je idiotizam napraviti članak o tome kako se on vjerovatno neće odazvati jer je nastupio u pripremnoj utakmici Budućnosti, u kojoj je nastupio i Bitadze i drugi igrači koje očekuju u njihovim reprezentacijama.
to i ti polako tobe dolaziš?!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Danas na utakmici Francuska - Crna Gora svi igrači Budućnosti uredno bili u crnogorskoj reprezentaciji, kao i Jackson u domaćem timu
http://www.fibalivestats.com/u/FFBB/934707/bs.html
Moze li biti do cinjenice da je buducnost crnogorski timDrape je napisao/la:Danas na utakmici Francuska - Crna Gora svi igrači Budućnosti uredno bili u crnogorskoj reprezentaciji, kao i Jackson u domaćem timu
Izgleda da je i francuski
Pa postoji mala razlika izmedzu francuske i bihDrape je napisao/la:Izgleda da je i francuski
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa šta hoćeš da kažeš? Da francuska može a mi ne možemo, dobiti igrača na vrijeme?nerminh74 je napisao/la:Pa postoji mala razlika izmedzu francuske i bihDrape je napisao/la:Izgleda da je i francuski
Ako je francuska sila, a mi nismo to treba da nas yebu kako hoće? Pa nije kameno doba jbt.
Zanimljivo je kako ti kad se nakačiš na nekoga, taj isti qurcu ne valja šta god da uradio, a kad počneš nekog da braniš to je takođe velika subjektivnost u pitanju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mozes to tako nazvati, ali mozes gore navedeno shvatiti kao tuznu realnost da se nije puno toga promjenilo od kamenog doba
A eno Voigtmann koji je vazan kotac kod njemaca igrao sinoc za baskoniu protiv emira, zajedno sa ajdinom
A eno Voigtmann koji je vazan kotac kod njemaca igrao sinoc za baskoniu protiv emira, zajedno sa ajdinom

Ako su svi igrači Budućnosti sa svojim reprezentacijama, i Crnogorci i Ne - Crnogorci, samo Gordić nije, ja bih ipak rekao da je problem u igraču, a ne klubu

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 08 sep 2018, 13:33, ukupno mijenjano 2 puta.
I ja sam to nekako shvatio.Cim je on u prvoj izjavi rekao nije do mene trebaju da pricaju sa trenerom i klubom bla bla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Frajer jednostavno nece da igra, pa se na to izvlaci. Nijedan klub ne moze zabraniti igracu da se odazove u reprezentaciju, samo je poenta sto po povratku moze snositi odredjene posljedice i onda oni odluce da ne dodju (sto je i razumljivo). Medjutim, ako su iz Buducnosti pustili sve ostale kosarkase, onda bi pustili i njega milion posto. Mozda i on sad namjerno do zadnjeg dana obecava da ce doci, a onda se nece pojaviti - isto sto su i oni njemu obecavali izgradnju te kuce.

Uglavnom, ako se ne pojavi u ponedjeljak, zavrsiti s njim za sva vremena i kraj price. Jos jedan 'Djedovic' u najavi.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma ovo je izvlakusa cista. Dogovorio s klubom da kazu da ga oni ne pustaju.
Barem su došli na svoje oni koji su krivicu svaljivali na Vujoševića jer je otvoreno kazao zbog čega ovaj neće da igra za reprezentaciju. Evo sad Repeša petlja, štiti igrača, pa da vidimo zbog čega je to tačno dobro.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 08 sep 2018, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Slobodno se oprosti od reprezentacije. DaBogda ti izgradili dvorac, a ne kucu. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa dolazi Gorda sutra
Iskreno volio bi da ne dodze (a bez njega nebi ni dobili ruse) i da izgubimo od finaca pa da se vise halalim od kosarkaske reprezentacije i da ne citam vise ovakve postove
Cekaj, ti ces braniti Gordica, cak i ako ne dodje sad na ove pripreme (a otprilike da 99% nece doci)?nerminh74 je napisao/la:Iskreno volio bi da ne dodze (a bez njega nebi ni dobili ruse) i da izgubimo od finaca pa da se vise halalim od kosarkaske reprezentacije i da ne citam vise ovakve postove
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
O tome pričam, čovjek ne zna promjeniti mišljenje. Ko mu je dobar, on mu je dobar da je sav od gov... a ko mu ne paše, neće ga pohvaliti taman da nam zlato donese. To sam kod njega u ovih par godina zaključio. Nije ovo nikakav napad na tebe nermine nego samo moje mišljenje.kobe24 je napisao/la:Cekaj, ti ces braniti Gordica, cak i ako ne dodje sad na ove pripreme (a otprilike da 99% nece doci)?nerminh74 je napisao/la:Iskreno volio bi da ne dodze (a bez njega nebi ni dobili ruse) i da izgubimo od finaca pa da se vise halalim od kosarkaske reprezentacije i da ne citam vise ovakve postove
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amkeivke, Kobayashi, L-Train i 32 gosta.