tesko brate ....vidis kad babuka izleti ranije i on namjerno za babukom...lijepi strah ...a mora babuka mlatnuti bar jos jedan GS budimo realni...i tu je kraj RafiRafaGarros9 je napisao/la:Kad mene nema ti si tata provokacije...delinjo je napisao/la: a uvijek se ponadaju da ce stici babuku ali prc....![]()
Znas da ce ga Rafa samo prestici sa RG titulama...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma kakav kraj pa Rafa ce najmanje mlatnuti 2-3 RG...ako cemo realno...ako ne bude povreda naravno to se podrazumijeva...delinjo je napisao/la:tesko brate ....vidis kad babuka izleti ranije i on namjerno za babukom...lijepi strah ...a mora babuka mlatnuti bar jos jedan GS budimo realni...i tu je kraj RafiRafaGarros9 je napisao/la:Kad mene nema ti si tata provokacije...delinjo je napisao/la: a uvijek se ponadaju da ce stici babuku ali prc....![]()
Znas da ce ga Rafa samo prestici sa RG titulama...
@RafaGarros9 ali vidis braco moj dobri...koljena ga izdaju ...gotovo je to ... 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Logicnije je:zasto bi se poredila 2 igraca koja imaju razmak rodjena 5 godina...Believe je napisao/la:Logičnije je: zašto bi veći teniser bio neko ko ima 17GS u poređenju s nekim ko ima 20GSRafaGarros9 je napisao/la:Ako kuci otisao jedan Millman zasto je problem sto Rafa ispao...leorey je napisao/la: Ode ti kuci gacevaditelj
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma nee...njega koljena izdaju od 2008...moze on tako jos najmanje 5 god...delinjo je napisao/la:@RafaGarros9 ali vidis braco moj dobri...koljena ga izdaju ...gotovo je to ...
Znas da je nekada nosio bandaze na obje noge...sad toga nema...
RafaGarros9 je napisao/la:Ma nee...njega koljena izdaju od 2008...moze on tako jos najmanje 5 god...delinjo je napisao/la:@RafaGarros9 ali vidis braco moj dobri...koljena ga izdaju ...gotovo je to ...
pa sad je opet imam osjecaj nesto skljocnulo u koljenima ...ako bude slijedi ti mucna godina
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pa ne vjerujem bas da je puno...vidjelo se i dalo se naslutiti da bi moglo doci do ovako necega jos od meca protiv kacanova...delinjo je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:Ma nee...njega koljena izdaju od 2008...moze on tako jos najmanje 5 god...delinjo je napisao/la:@RafaGarros9 ali vidis braco moj dobri...koljena ga izdaju ...gotovo je to ...
pa sad je opet imam osjecaj nesto skljocnulo u koljenima ...ako bude slijedi ti mucna godina
Roger ima vise srece nego pameti...2x predaje u polufinalu...
Ako i bude povreda mozda biti ova godina u zaborav u najgorem slucaju a iduca je novi dan...
[a nee...njega koljena izdaju od 2008...moze on tako jos najmanje 5 god...
Znas da je nekada nosio bandaze na obje noge...sad toga nema...[/quote]
[/quote]
Pa ne vjerujem bas da je puno...vidjelo se i dalo se naslutiti da bi moglo doci do ovako necega jos od meca protiv kacanova...
Ako i bude povreda mozda biti ova godina u zaborav u najgorem slucaju a iduca je novi dan...
[/quote]
ma babuka van forme malo opustio se ...vidio si i Mirka mirna bez nervoze....znaju da je prolazna kriza....ganjamo se naredne sezone sta ces

Znas da je nekada nosio bandaze na obje noge...sad toga nema...[/quote]
Pa ne vjerujem bas da je puno...vidjelo se i dalo se naslutiti da bi moglo doci do ovako necega jos od meca protiv kacanova...
ma babuka van forme malo opustio se ...vidio si i Mirka mirna bez nervoze....znaju da je prolazna kriza....ganjamo se naredne sezone sta ces
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Veoma impresivan prvi set.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kako dobar tenis!
bhfanatic14 je napisao/la:Sta je ovo ode gačar kuci...uvjek neke povrede kad se gubi, nije da nismo navikli..zato nikad nemoze biti sampion na najvecem nivou kao Roger. Uzima ovaj turnir Delpo, cestitke . ..Roger ostaje nedostizan zauvjek za Gačara.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Novak je dobio svoje deveto uzastopno GS polufinale u kojem je igrao. Brutalan niz.
Jest jest dingospo, al kad pobjedi. Gledaj ga malo pajdo kad ispusi kako se mota po terenu ko kakva kuja i kako onu glavurdu zabije dol u zemlju. Imaces priliku u finalu tome da svjedocis.ronaldo99 je napisao/la:Koji je digospo Delpo a ljudi ga ne gotive.
Zao mi je sto je Rafa predao al kako god Delpo bi ga dobio.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jedva cekam da ga Nole resetuje na fabricke postavke!Effenberg je napisao/la:Jest jest dingospo, al kad pobjedi. Gledaj ga malo pajdo kad ispusi kako se mota po terenu ko kakva kuja i kako onu glavurdu zabije dol u zemlju. Imaces priliku u finalu tome da svjedocis.ronaldo99 je napisao/la:Koji je digospo Delpo a ljudi ga ne gotive.
ZZ
Bravo Novace! Svaka cast Federeru, Nadalu i svima ostalim, ali Novak kada je na svom nivou, ne moze mu niko nista, jednostavno razbija sve redom.
BATMAN HAS NO LIMITS
Potpisujem. Gledao sam par njegovih mečeva gdje sam mislio da će umrijet na terenu pa nakon malo masaže leti terenom, pa opet umire. Jako iritantan likEffenberg je napisao/la:Jest jest dingospo, al kad pobjedi. Gledaj ga malo pajdo kad ispusi kako se mota po terenu ko kakva kuja i kako onu glavurdu zabije dol u zemlju. Imaces priliku u finalu tome da svjedocis.ronaldo99 je napisao/la:Koji je digospo Delpo a ljudi ga ne gotive.
audere est facere!
Nzm onda ste slabo gledali Delpa, frajer tako djeluje citavu karijeru jednostavno takav je pojavom. Kad recimo i Federer i Novak za njega kazu da je jedan od najobljih likova na touru msm da je to dovoljno. Ja se nadam da ce Delpo i osvojiti kad vec nije mogao Keispursman je napisao/la:Potpisujem. Gledao sam par njegovih mečeva gdje sam mislio da će umrijet na terenu pa nakon malo masaže leti terenom, pa opet umire. Jako iritantan likEffenberg je napisao/la:Jest jest dingospo, al kad pobjedi. Gledaj ga malo pajdo kad ispusi kako se mota po terenu ko kakva kuja i kako onu glavurdu zabije dol u zemlju. Imaces priliku u finalu tome da svjedocis.ronaldo99 je napisao/la:Koji je digospo Delpo a ljudi ga ne gotive.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Nole - Delpo bice repriza proslogodisnjeg finala, glatkih 3:0. Vrati se Nole a svi ga otpisase, ja prvi
Bravo i za Nadala, brutalno je igrao ovaj turnir i neocekivano je dooobro morao oznojiti guzove u svakom mecu osim prva dva kola. Bezveze je malo da se omalovazava lik kojem je ovo tek 4-ti poraz ove godine, mislim da ih najmanje ima od svih ove godine a igrao je sve zivo gotovo.
Bravo i za Nadala, brutalno je igrao ovaj turnir i neocekivano je dooobro morao oznojiti guzove u svakom mecu osim prva dva kola. Bezveze je malo da se omalovazava lik kojem je ovo tek 4-ti poraz ove godine, mislim da ih najmanje ima od svih ove godine a igrao je sve zivo gotovo.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Niko njega ne omalovazava, on je No1 i ima najvise sanse da opet zavrsi kao No1 osim ako Nole osvoji ovo i uzme jos neki od mastersa i dobro odigra zavrsni, stim da Nadal ne brani nista na zavrsnom mastersu.
Msm da Ferdu mozemo otpisati iz te borbe prije ce Delpo napraviti nesto nego on ove godine.
Opet kako sam davao vece sanse Delpu u odnosu na Nadala isto tako mu dajem vece sanse u odnosu na Novaka.
Kako god lijepo je imati ovakvog Novaka ponovo na touru, jos da nam se Andy vrati i bice opet tenis uzbudljiv
Msm da Ferdu mozemo otpisati iz te borbe prije ce Delpo napraviti nesto nego on ove godine.
Opet kako sam davao vece sanse Delpu u odnosu na Nadala isto tako mu dajem vece sanse u odnosu na Novaka.
Kako god lijepo je imati ovakvog Novaka ponovo na touru, jos da nam se Andy vrati i bice opet tenis uzbudljiv
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je kod Rafe povreda koljena ozbiljna nema ništa od uzbudljivog tenisa, Nole će sve osvojiti što se može osvojiti. Nema Rafe, Roger više ne može a Andy nije nikad mogao u kontinuitetu zaprijetiti Novaku, kao i Stan. Nadam se da kod Rafe nije ništa ozbiljno jer jedino on može, koliko toliko, zaprijetiti Novaku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.