U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ima na City tv. Bar bi trebalo. Treba tamo i gledat nas je kanal.
Čuj treba gledati na city tv samo zato što je naš kanal. Gledam na Areni naravno gdje je bolja slika.
Eh pa onda svakako ganjaš streamove za ove regionalne kanale, valjda si ušteljen da ih lagano pronalazišVucevich je napisao/la:Jer ne zivim u BiHRaonffa je napisao/la:
Kako nemaš Arenu BiH?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledam malo poredak ovih drugoplasiranih i koliko uvidjeh, dobro bi bilo da danas ne pobjede Irska, Švedska, Danska, te Slovenija. Nešto ne vjerujem da mi možemo direktno ići, što zbog jakog Portugala, što zbog dosta teškog rasporeda. Kako god, danas je pod moranjem uzeti Švicarce, pa onda neka bude što biti mora.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trkulja - Kadusic, Mihojevic, Radeljic, Memija - Loncar, Cavar - Menalo, Gojak, Kuzmanovic - Demirovic
https://www.uefa.com/under21/season=201 ... index.html
https://www.uefa.com/under21/season=201 ... index.html
Sta ce mu Kuzmanovic i dva desna beka.. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Piso sam stranicu ranije, da nisam siguran da će Pidro igrati...eh eto sad vidite. Ne kontam što Čataković nije dobio šansu umjesto Kuzmanovića...ali haj da vidimo. Ima Vinko kredita...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Imam povjerenja u Marinovica, do sada se cini da zna sta radi.
Kadusic cesto za Zrinjski igra na lijevom beku tako da nije neki problemkobe24 je napisao/la:Sta ce mu Kuzmanovic i dva desna beka..
-
- Kontakt:
Bezveze mi je trošiti desnog beka na neprirodnoj poziciji lijevog beka, kada već imaš Pidru koji je pravi lijevi bek u rosteru. Doduše, znao je Kadušić odigrati u Zrinjskom na poziciji lijevog beka al' svejedno mu je to neprirodna pozicija, praktično gubiš igrača u ofanzivi.
Al' eto očigledno je da Vinko vjeruje u igrače koji su već igrali pod njegovom palicom, tako da gledamo Kuzmanovića i Kadušića umjesto Čatakovića i Pidre. I to je opet ok, ne može se čovjeku ništa prigovoriti.
Al' eto očigledno je da Vinko vjeruje u igrače koji su već igrali pod njegovom palicom, tako da gledamo Kuzmanovića i Kadušića umjesto Čatakovića i Pidre. I to je opet ok, ne može se čovjeku ništa prigovoriti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Jel ima na Areni?
ima, arena 1 BH ili arena 5DrFilgud je napisao/la:Jel ima na Areni?
Ima na Areni BiH i Areni 5, a evo piše i u programskoj šemi City TV-a da će prenositi tekmu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Arena Sport 1 HD?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vucevich je napisao/la:ima, arena 1 BH ili arena 5DrFilgud je napisao/la:Jel ima na Areni?

Nadam se da ce City prenositi na YouTubeRaonffa je napisao/la:Ima na Areni BiH i Areni 5, a evo piše i u programskoj šemi City TV-a da će prenositi tekmu.
Nesto mi ne radi njihov radiostream na mobitelu
Ne vjerujem, samo Arena BiH za područje BiH, a koliko znam nema Arene BiH u HD-uMortemHz je napisao/la:Arena Sport 1 HD?

Ima li prenosa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.