Post up da ides sa visokim u post, pick Control da ides na pick da li roll, fade ili ono trece, a pass modifier da biras kome ce dodati, x je PG, o je sg, kocka SF, trokut pf, l1/2 centarMokes je napisao/la:Šta je na NBA ovo: post up, pick control i pass modifier
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
HvalaAzpi je napisao/la:Post up da ides sa visokim u post, pick Control da ides na pick da li roll, fade ili ono trece, a pass modifier da biras kome ce dodati, x je PG, o je sg, kocka SF, trokut pf, l1/2 centarMokes je napisao/la:Šta je na NBA ovo: post up, pick control i pass modifier

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ce od vas uzeti fifu 19 ?
Ja je uzimam 100%, taman dogovaram Share sa Srbinom jednimGracanicaAA je napisao/la:Koliko ce od vas uzeti fifu 19 ?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Malo je drugarcije to napravljeno na pes 2019 zato nisam shvatioPonos Torina je napisao/la:Pa na Pesu ima tamo kreiras u match lobby sobu i onda pozoves koga hoces i igrate..Napravis sobu stavis pass i stavis koliko igraca max i onda kazes njima koju sobu da potraze i to je to,tako je uvijek bilo jedino ako na PS4 nije neka naucna fantastika za kreiranje sobe za online match.juvebosna je napisao/la:PES
Ali sad sam skontao hvala na pomoci

"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
eh jos da je Voksi aktivan pa da izbaci Online fix

NBA.2K19-CODEX
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Otkud codex kad igra nije izasla?miki_92 je napisao/la:eh jos da je Voksi aktivan pa da izbaci Online fix![]()
NBA.2K19-CODEX
jest, onaj Anniversary edition mozes igrati 4 dana ranijeMElloo je napisao/la:Otkud codex kad igra nije izasla?miki_92 je napisao/la:eh jos da je Voksi aktivan pa da izbaci Online fix![]()
NBA.2K19-CODEX
ko nece da se zaj3bava s torrentom za 2k19 mogu mu poslati zippyshare link
samo ti pisi, ne moras nista slati, nek se vrte tvoji postovi na temimiki_92 je napisao/la:ko nece da se zaj3bava s torrentom za 2k19 mogu mu poslati zippyshare link

2k18 mi je ogadila kompletan serijal
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Da li se moze uzimati igra kao share na xbox one?
Moze isti princip kao na ps4 je, dvoje moze legalno koristiti jedan racun i igrati igru/igre sa tog racunaTheWeekndXO je napisao/la:Da li se moze uzimati igra kao share na xbox one?
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Gdje se ubaci ovaj fajl na Fifa 18 za apdejt rostera?
Zna li iko?
Original je igra.
Zna li iko?
Original je igra.
documents/fifa18/settingsDzoni je napisao/la:Gdje se ubaci ovaj fajl na Fifa 18 za apdejt rostera?
Zna li iko?
Original je igra.
Skidam Black Flag. Ove gore sam prešao. Je li moguće da je AC III ovako loš ? Grafika okej u odnosu na ove prijašnje dijelove, ali komande brate miliuNbx je napisao/la: U dobar čas.
AC
AC II
AC: Brotherhood
AC: Revelations
AC III
AC IV: Black Flag
AC: Rogue
AC: Unity
AC: Syndicate
AC: Origins
AC: Odyssey
Dvicu na skidrowu potraži.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel fakat neko igra nba, a ne zna sta je post up?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ti misliš ako imaš original da se drugačije ubacuje?Dzoni je napisao/la:Gdje se ubaci ovaj fajl na Fifa 18 za apdejt rostera?
Zna li iko?
Original je igra.

Jel ko probao valja li čemu NBA 2K19?
Ili recimo pick control.Kanye je napisao/la:Jel fakat neko igra nba, a ne zna sta je post up?

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma ne ubacuje haman nikako,sad uradio ovako kako je miki objasnio i nista sve isto.TonySosa je napisao/la:Ti misliš ako imaš original da se drugačije ubacuje?Dzoni je napisao/la:Gdje se ubaci ovaj fajl na Fifa 18 za apdejt rostera?
Zna li iko?
Original je igra.![]()

Pa ubacis, i moras ih onda i u igri odabrati u opcijama.Dzoni je napisao/la:Ma ne ubacuje haman nikako,sad uradio ovako kako je miki objasnio i nista sve isto.TonySosa je napisao/la:Ti misliš ako imaš original da se drugačije ubacuje?Dzoni je napisao/la:Gdje se ubaci ovaj fajl na Fifa 18 za apdejt rostera?
Zna li iko?
Original je igra.![]()
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.