Darko Todorović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Darko Todorović
Solidan na lijevom beku danas, barem ono malo što sam ja gledao, normalno učestvuje u ofanzivnim akcija bez obzira što igra na neprirodnoj poziciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bojim se da ga robert ne stavi na lijevu stranu, Vramnesa desno
Stopere Zuku i Bicakcica
Stopere Zuku i Bicakcica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nema to smisla. Dvojicu igrača stavljati na neprirodne pozicije.JavierBosnia je napisao/la:Bojim se da ga robert ne stavi na lijevu stranu, Vramnesa desno
Stopere Zuku i Bicakcica
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zato se i bojimjasmin10 je napisao/la:Nema to smisla. Dvojicu igrača stavljati na neprirodne pozicije.JavierBosnia je napisao/la:Bojim se da ga robert ne stavi na lijevu stranu, Vramnesa desno
Stopere Zuku i Bicakcica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma ne vjerujem, sumnjam da će toliko rotirati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
moram priznati da sam malo iznenađen ovolikom minutazom za njega na samom pocetku sezone, iskreno ga nisam ocekivao ni u ovim utakmicama kada cuvaju neke igrace, vidjecemo sta i kako kad se farkas oporavi
samo da je lainer otisao...
samo da je lainer otisao...
Zarathustra
- Beduin
- Kontakt:
I danas pocinje, steta sto je to na lijevom beku ponovo jer je desno opasniji, al je najbitnije da igra sto vise minuta.
I mene je iznenadila ovako velika minutaza, al eto kad imas nafaku pa te lijevo stave i ti to opravdas, jer zaista igra odlicno, pozrtvovano, ima ga i napred i u fazi napada, a to treneri cijene.
Idemo danas jednu asistenciju staviti na konto.
I mene je iznenadila ovako velika minutaza, al eto kad imas nafaku pa te lijevo stave i ti to opravdas, jer zaista igra odlicno, pozrtvovano, ima ga i napred i u fazi napada, a to treneri cijene.
Idemo danas jednu asistenciju staviti na konto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakav je danas bio? Nakon povrede Prevljaka nisam imao volje gledati.
Steta sto im ovaj desni bek nije napravio transfer, ovako Todorovic silom prilika mora igrati na lijevom beku gdje je cini mi se upola manje ucinkovit, pogotovo u igri prema naprijed.
Zaista me impresionirao kad sam ga gledao prije dvije tekme na desnom beku gdje je odradio 90 minuta...pogotovo u igri prema naprijed.
Steta sto im ovaj desni bek nije napravio transfer, ovako Todorovic silom prilika mora igrati na lijevom beku gdje je cini mi se upola manje ucinkovit, pogotovo u igri prema naprijed.
Zaista me impresionirao kad sam ga gledao prije dvije tekme na desnom beku gdje je odradio 90 minuta...pogotovo u igri prema naprijed.
Nisam ni ja gledao, ali po ocjenama je bio najlosiji u ekipi, 6.5
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Evo malo pod dejstvom alkohola citam uefa regulare. Nigdje ne mogu naci da bi suspenzija iz u21 vazila za A reprezentaciju. Mislim da ce todor moci igrati...Vinko se malo previse digo mislim...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Todorović je dobio žuti prošle godine protiv Portugala i ove protiv Lihtenštajna. Nisam znao da se to može prenositi. Glupo je kako god.
Igra Todorovic,dobilu su zvanicno odgovor da ga smiju koristiti.Sheyi je napisao/la:Todorović je dobio žuti prošle godine protiv Portugala i ove protiv Lihtenštajna. Nisam znao da se to može prenositi. Glupo je kako god.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
To je glupost vec na startu bila, kao sto sam nekoliko puta pisao...forumska histerija...hvala Vinko.
NE MOZE IGRATI DARKO TODOROVIC, SAVEZ JE TRAZIO POTVRDU OD UEFE DA MOZE, NO NAPROTIV! JEDNA TEKMA SUSPENZIJE...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
steta za Todora, bit ce zanimljivo vidjeti prvih 11 sutra, desetkovani smo u odbrani, dodatnih poziva nije bilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
To je debilizam! Treba se savez žaliti! A ne klepit ušima.
Nemoj da se naši hedalji išta žale izbacit će nas ljudi iz uefe skroz kakvi smoNiftyDribbler je napisao/la:To je debilizam! Treba se savez žaliti! A ne klepit ušima.
Sjedim sa Bahom, kaže da ga je zvao delegat utakmice i da Todorović ima pravo nastupa
-
- Kontakt:
hahaaa
Čovjek zaradio suspenziju u U21, U21 danas igra, normalno danas odrađuje suspenziju, jer U21 igra, a on ima pravo nastupa za njih. Nakon današnje utakmice ima pravo nastupa, za sve selekcije.forgempp je napisao/la:NE MOZE IGRATI DARKO TODOROVIC, SAVEZ JE TRAZIO POTVRDU OD UEFE DA MOZE, NO NAPROTIV! JEDNA TEKMA SUSPENZIJE...

ZAŠTO je savez tražio mišljenje-potvrdu od UEFE, nikom nije jasno, a ljudima u UEFI pogotovo.

Momak ima pravo nastup to je svima jasno sem uhljebima u savezu, najgore je što su sa svojom glupšću zaraziše sve oko sebe kuknjava