Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Bravo Zmajevi, sve je proslo kako je i trebalo i sve je bilo super, malo mi je nedostajao komentator, ovaj sa BHT-a kao da prenosi dzenazu. Sve cetsitke momcima i navijacima.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ludilo i u kalesiji, sad odmah otvorite temu o utakmici sa armenijom,da opet pisemo gluposti na 250 stranica
Svaka cast bosno , punih 6 bodova,
mnogo je falio Marjan , ovaj umrtvi atmosferu ali eto !
Gazi Bosno Gazi
mnogo je falio Marjan , ovaj umrtvi atmosferu ali eto !
Gazi Bosno Gazi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ciro se zatvorio nakon 2:0 i po starom obicaju primamo gol. Trebao je nastaviti i dotuci ih. Ali nije bitno sada.
Pobjeda
Pobjeda

Zapaljena jedna baklja , ali na balkonu pored stadiona hehehheh
Ludiloooo

Čelik do bagro
sta reci, tri boda sto je najvaznije. nesvjesno smo se povukli u drugome poluvremenu. navijaci sjajni bez incidenta, jer nije bilo bh manijaka iz dijaspore da ne kazem jos neku grublju rijec. dzeko se polako primice svjetskoj klasi ako vec nije tu, zvjezdinjo uz lucidnost pokazao nesto novo a to je borbenost u granicama regularnosti. ibricic uz sjajnu sezonu u hajduku dokazao da mu mora biti mjesta medju prvih jedanaest. i na kraju nesto sto je rekao ciro a to vecina bh hrvata ne bi voljela, ne daj boze da se u barazu dobije hrvatska, jer i ona ce cini mi se u baraz.
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
MASHALA -SVE ZA 10 Navijaci -Igraci itd-(Komentator ko usporeni snimak)vazno je bilo ta 3 boda i uz pomoc boga i nasih Ljiljana sad imamo 12 BODOVA -2 na tabali i polako pamet u glavu .Ciro ma kakav bio senilan opet SVAKA MU CAST.
Volim te BiH
Volim te BiH
Zadnja izmjena: ST-57 Ciciban, dana/u 01 apr 2009, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Ljudi sad ono kad je gostovao ciro u studiju nakon i pricali on i voditelj bla,bla,bla...i pita voditelj selektora "OSTALI SMO U MOGUCNOSTI"da budemo nabolja drugoplasirana momcad... Zanima me da li to donosi neke pogodnosti u odnosu na druge ekipe.
DZEKO DZEKO DZEKO DIJAMANTU DIJAMANTU DIJAMANTU
Trebo je dati i treci, al nema veze. Hajmo Bosno!!
Trebo je dati i treci, al nema veze. Hajmo Bosno!!
Zamolio bi sve forumase da preskoce standarda prepucavanja i veceras slave pobjedu,izadjite na ulice,idite u kafice kafane,bilo gdje slavite,a ako vec ostajete kuci nemojte se vrijedjati bar veceras.Pozdrav za sve
AMAR OSIM!!!
dobar naslov pravo, nasi anđeli poslali đavole u pakao
Svaka čast našim zmajevima ! Jes da su se malo, ustvari, malo više povukli u zadnjih 30-tak minuta, ali dobro je prošlo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dosad je najbolja drugoplasirana ekipa isla direktno. Medjutim, nisam siguran vazi li to pravilo jos uvijek. Zna li neko nesto vise o tome.majestic je napisao/la:Ljudi sad ono kad je gostovao ciro u studiju nakon i pricali on i voditelj bla,bla,bla...i pita voditelj selektora "OSTALI SMO U MOGUCNOSTI"da budemo nabolja drugoplasirana momcad... Zanima me da li to donosi neke pogodnosti u odnosu na druge ekipe.
Jaoo presretan sam sve cestitke momcima,sjajnim navijacima,Ciri LUDiLooOoOOOOoOo
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA !!!
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hammers je napisao/la:Jaoo presretan sam sve cestitke momcima,sjajnim navijacima,Ciri LUDiLooOoOOOOoOo
u svakoj sreci ej i jedna nesreca, tako sam ja pao na kladionici ali ima jos nesto bolje, deklasirali smo cekicare.

jao jao...... pa to ih ciro navlaci ,isto ko i belgijance , a kad im na maksimiru 4 zabijemobh hrvat je napisao/la:sta reci, tri boda sto je najvaznije. nesvjesno smo se povukli u drugome poluvremenu. navijaci sjajni bez incidenta, jer nije bilo bh manijaka iz dijaspore da ne kazem jos neku grublju rijec. dzeko se polako primice svjetskoj klasi ako vec nije tu, zvjezdinjo uz lucidnost pokazao nesto novo a to je borbenost u granicama regularnosti. ibricic uz sjajnu sezonu u hajduku dokazao da mu mora biti mjesta medju prvih jedanaest. i na kraju nesto sto je rekao ciro a to vecina bh hrvata ne bi voljela, ne daj boze da se u barazu dobije hrvatska, jer i ona ce cini mi se u baraz.

Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 01 apr 2009, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
carevi smo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedna si jedina!!!!!!!!!!!!
jedna si jedina!!!!!!!!!!!!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
tezu utakmicu u zivotu nisam gledao izgrizao sam i ovo malo noktiju sto je ostalo
jako sam se iznervirao sto su se povukli pogotovo sa igracem vise ali sve cestitke sve je dobro kad se dobro svrsi
!!!!

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
A kako sad lijepo izgleda tabela 
Dzeko majstore !

Dzeko majstore !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Rekoh ti ja vec jbs kladionicu nek smo mi pobijedili BOSNA (l)Rz88 je napisao/la:hammers je napisao/la:Jaoo presretan sam sve cestitke momcima,sjajnim navijacima,Ciri LUDiLooOoOOOOoOo
u svakoj sreci ej i jedna nesreca, tako sam ja pao na kladionici ali ima jos nesto bolje, deklasirali smo cekicare.![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Na srecu ste nas dobili ja fulao 4 utakmice po jedan gol i to Bosnu u zadnjoj min u Spance isto u zadnjoj min

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.