FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta se ibretis kralju, cim drzava vas skine sa sise meda nemozete. Zavas je Dinamo bio babo i prije rata i svi znamo da mnogi muslimani i hrvati nisu igrali za repku upravo radi toga sto je bilo prvo da igra za Cz pa da je srb pa onda hrvat patek muslim ostali. Ako ti mislis da je tito davo dinamu partizanu hajduku vise ili isto para kao cz ti nisi normalan.
Hrvati cim su se idvoili ljudi 3 nasvijetu yuga nikad u histori to nije bila a evo ustase sad uzese i 2 mjesto gdje su ti srbski igraci i srbija za 30 godina 3 puta jedva izborili velko takmicenje.
Dinamo svake godine kara evropu prodaje igrace 5-6x za vece pare i veci broj igraca. I sad da nije cetnik vucic presjednik bilibi drugi klub u 2 najslabijoj ligi u evropi.
Hrvati cim su se idvoili ljudi 3 nasvijetu yuga nikad u histori to nije bila a evo ustase sad uzese i 2 mjesto gdje su ti srbski igraci i srbija za 30 godina 3 puta jedva izborili velko takmicenje.
Dinamo svake godine kara evropu prodaje igrace 5-6x za vece pare i veci broj igraca. I sad da nije cetnik vucic presjednik bilibi drugi klub u 2 najslabijoj ligi u evropi.
- ThrillerHz
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Nuno Gomes posjetio Sarajevo: “Došao sam zbog Sabrine”

1946~
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mujakic ima ugovor na 5 godina.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ne mozes ti druze Duljevica zadrzat toliko dugo, isto kao sto cemo i Mujakica vjerovatno jos samo ovu sezonu gledat na Kosevubordobijeli je napisao/la:Bas gledam sliku dodas iz A selekcije Duljevica i Sariča uz Adukora,Ahmetovica ,Rahmanovica imas fantaaticnu ekipu . koja je mogla biti na okupu s malo boljom strategijom a nebi kostali puno skuplje nego sto trenutno imamo ekipu .
- ThrillerHz
- Kontakt:
Lose vam poredjenje nas i zvezde, mi od drzave nemamo ni najmanju korist, dok njih vlast gura, vise su slicni laznim i vasi 

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ne znači da ne može otići uz obeštećenje.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mujakic ima ugovor na 5 godina.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ne mozes ti druze Duljevica zadrzat toliko dugo, isto kao sto cemo i Mujakica vjerovatno jos samo ovu sezonu gledat na Kosevubordobijeli je napisao/la:Bas gledam sliku dodas iz A selekcije Duljevica i Sariča uz Adukora,Ahmetovica ,Rahmanovica imas fantaaticnu ekipu . koja je mogla biti na okupu s malo boljom strategijom a nebi kostali puno skuplje nego sto trenutno imamo ekipu .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dati mu kapitensku u sezoni 19/20 i prodati ga na ljeto 2021. Ako su normalni.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Mujakic ima ugovor na 5 godina.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ne mozes ti druze Duljevica zadrzat toliko dugo, isto kao sto cemo i Mujakica vjerovatno jos samo ovu sezonu gledat na Kosevubordobijeli je napisao/la:Bas gledam sliku dodas iz A selekcije Duljevica i Sariča uz Adukora,Ahmetovica ,Rahmanovica imas fantaaticnu ekipu . koja je mogla biti na okupu s malo boljom strategijom a nebi kostali puno skuplje nego sto trenutno imamo ekipu .
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ta praksa davanja kapitenske zlatnoj koki se mora pod hitno promijeniti, znaci to nigdje u svijetu nemaSarajevoJeBordo je napisao/la: Dati mu kapitensku u sezoni 19/20 i prodati ga na ljeto 2021. Ako su normalni.

1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Itekako toga ima kada su u pitanju mali klubovi jer postoji neko pravilo da se više novca dobije ako se kapiten prodaje. Možda to čak UEFA plaća, ali nisam siguran. Međutim, nama novac od transfera ne znači ništa, jer od tog nikakve koristi nemamo. Tako da bi najbolje bilo da igra do kraja ugovora, ali to nije fer radi njegovog potencijala i razvoja. A kapiten mora jednom postati. Ne radi para, već zbog zalaganja.ThrillerHz je napisao/la:Ta praksa davanja kapitenske zlatnoj koki se mora pod hitno promijeniti, znaci to nigdje u svijetu nemaSarajevoJeBordo je napisao/la: Dati mu kapitensku u sezoni 19/20 i prodati ga na ljeto 2021. Ako su normalni.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma glupost je da dijete od 20 godina bude kapiten kluba, svaka cast Mujakicu, ima sve predispozicije za kapitena, ali je trenutno prerano za taj korak, postoji rizik da ga traka pojede ko mihojevica nprSarajevoJeBordo je napisao/la:Itekako toga ima kada su u pitanju mali klubovi jer postoji neko pravilo da se više novca dobije ako se kapiten prodaje. Možda to čak UEFA plaća, ali nisam siguran. Međutim, nama novac od transfera ne znači ništa, jer od tog nikakve koristi nemamo. Tako da bi najbolje bilo da igra do kraja ugovora, ali to nije fer radi njegovog potencijala i razvoja. A kapiten mora jednom postati. Ne radi para, već zbog zalaganja.ThrillerHz je napisao/la:Ta praksa davanja kapitenske zlatnoj koki se mora pod hitno promijeniti, znaci to nigdje u svijetu nemaSarajevoJeBordo je napisao/la: Dati mu kapitensku u sezoni 19/20 i prodati ga na ljeto 2021. Ako su normalni.
1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po meni kapiten mora biti neko u koga se može prstom pokazati i reći: "On je taj, primjer kako se bori za dres" i koji zna kakav grb nosi i šta to predstavlja, a ne nužno i najiskusniji. Sada je rano da to on bude, Krste ne pruži nekad ono što se očekuje, ali mislim da mu trud niko ne može osporiti. Iduće ljeto, ili onu tamo zimu, mislim da je Mujakić taj.ThrillerHz je napisao/la:Ma glupost je da dijete od 20 godina bude kapiten kluba, svaka cast Mujakicu, ima sve predispozicije za kapitena, ali je trenutno prerano za taj korak, postoji rizik da ga traka pojede ko mihojevica npr
Onda bi Mersudin morao bit taj. Star, iskusan, vrlo borben, ne može mu se pola riječi reći ni za šta.SarajevoJeBordo je napisao/la:Po meni kapiten mora biti neko u koga se može prstom pokazati i reći: "On je taj, primjer kako se bori za dres" i koji zna kakav grb nosi i šta to predstavlja, a ne nužno i najiskusniji. Sada je rano da to on bude, Krste ne pruži nekad ono što se očekuje, ali mislim da mu trud niko ne može osporiti. Iduće ljeto, ili onu tamo zimu, mislim da je Mujakić taj.ThrillerHz je napisao/la:Ma glupost je da dijete od 20 godina bude kapiten kluba, svaka cast Mujakicu, ima sve predispozicije za kapitena, ali je trenutno prerano za taj korak, postoji rizik da ga traka pojede ko mihojevica npr
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Posljednji sam ko bi nekog branio(bez argumenata),a vala ne mogu ni ovu upravu ni hvaliti ni kritikovati(bez informacija).Kao relativno obrazovan,mogu doci do zakljucka da Akademija kosta:
1.U19, 25igraca po 1,5 hiljada(treneri,pomocno osoblje,skolarine ,turniri..)x 12 mjeseci je 450 hiljada KM
2.U17 i U15 pretpostavljam 40x1 hiljdax12 mjeseci 480 hiljada KM
3.Prvi tim 25 igraca x 5 hiljade x 12 mjeseci(treneri,rukovodstvo,troskovi takmicenja,porez i PDV...)otprilike 1.5 mill KM
Dakle negdje oko 2,5 mill KM bi trebao biti budjet kluba(skroz orjentaciono ili bolje reci lupam.Vase misljenje?)
E sad prihodi,to znaju samo Ilijevski,Malezijci,Sabrina i mozda jos neki.Ono sto mi znamo je od UEFE oko 1 mill KM , sponzori ? Tan ?
Sta Vi mislite o ovom "BUDJETU" ?
1.U19, 25igraca po 1,5 hiljada(treneri,pomocno osoblje,skolarine ,turniri..)x 12 mjeseci je 450 hiljada KM
2.U17 i U15 pretpostavljam 40x1 hiljdax12 mjeseci 480 hiljada KM
3.Prvi tim 25 igraca x 5 hiljade x 12 mjeseci(treneri,rukovodstvo,troskovi takmicenja,porez i PDV...)otprilike 1.5 mill KM
Dakle negdje oko 2,5 mill KM bi trebao biti budjet kluba(skroz orjentaciono ili bolje reci lupam.Vase misljenje?)
E sad prihodi,to znaju samo Ilijevski,Malezijci,Sabrina i mozda jos neki.Ono sto mi znamo je od UEFE oko 1 mill KM , sponzori ? Tan ?
Sta Vi mislite o ovom "BUDJETU" ?
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 05 sep 2018, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prije Ahmetovića niko ne zaslužuje traku i on bi trebao biti taj vođa.
@Samozdravlje
Ne znam šta se uopšte zamaraš tim brojkama.. Nećeš to nikad znati, već ti preostane samo da lupaš.
@Samozdravlje
Ne znam šta se uopšte zamaraš tim brojkama.. Nećeš to nikad znati, već ti preostane samo da lupaš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Sigurno je da na ovom pdf ima informisanih i obrazovanih koji bi u tom smjeru mogli nesto reci.AlfredNobel je napisao/la:Prije Ahmetovića niko ne zaslužuje traku i on bi trebao biti taj vođa.
@Samozdravlje
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima.. Jedino ako kojim slučajem sjedi neka Sabrina ili Jahić iza nekog od profila, ali čisto sumnjam.Samozdravlje je napisao/la:Sigurno je da na ovom pdf ima informisanih i obrazovanih koji bi u tom smjeru mogli nesto reci.AlfredNobel je napisao/la:Prije Ahmetovića niko ne zaslužuje traku i on bi trebao biti taj vođa.
@Samozdravlje
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Da li je po Vama Kovacevic zadovoljio u ovih 6 utakmica.Da li zasluzuje da i dalje bude prvi golman.Po meni trebao bi ostati 1. i u narednoj utakmici,obzirom da nije fasovao go vec 2 utakmice.Za Mujakica i Pidru vjerovatno kao i ja mislite da trebaju igrati prije konkurencije u timu.Po meni Sabanovic,Mustafic i Resic zasluzuju vise minuta.Opcenito igraci trebaju igrati na svojim pozicijama.Prvenstveno Velkoski treba igrati samo iza Ahmetovica.
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Ima.. Jedino ako kojim slučajem sjedi neka Sabrina ili Jahić iza nekog od profila, ali čisto sumnjam.Samozdravlje je napisao/la:Sigurno je da na ovom pdf ima informisanih i obrazovanih koji bi u tom smjeru mogli nesto reci.AlfredNobel je napisao/la:Prije Ahmetovića niko ne zaslužuje traku i on bi trebao biti taj vođa.
@Samozdravlje

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
S tim se slažem apsolutno, na njega sam malo zaboravioskoroalen je napisao/la:Onda bi Mersudin morao bit taj. Star, iskusan, vrlo borben, ne može mu se pola riječi reći ni za šta.SarajevoJeBordo je napisao/la:Po meni kapiten mora biti neko u koga se može prstom pokazati i reći: "On je taj, primjer kako se bori za dres" i koji zna kakav grb nosi i šta to predstavlja, a ne nužno i najiskusniji. Sada je rano da to on bude, Krste ne pruži nekad ono što se očekuje, ali mislim da mu trud niko ne može osporiti. Iduće ljeto, ili onu tamo zimu, mislim da je Mujakić taj.ThrillerHz je napisao/la:Ma glupost je da dijete od 20 godina bude kapiten kluba, svaka cast Mujakicu, ima sve predispozicije za kapitena, ali je trenutno prerano za taj korak, postoji rizik da ga traka pojede ko mihojevica npr

-
- Kontakt:
Ako pitate Mersudina , reci ce da ste vecinom upravu al za to "STAR" sumnjam 

-
- Kontakt:
Sta je ovo? Zar nemamo starog i borbenog kapitena ? Neko ko fol Mujakica pogura , a drugi prave sabotazu protiv postojeceg kapitena.