gruezi je napisao/la:demir44 je napisao/la:Ma glupost je i uporedjivati Misketa i Ibru...Ibricic je igrac kome nije tesko poderati guzove,klizati,vracati se u odbranu,pomagati suigracima u defanzivi...
Misimovic je virtuoz,igrac koji ceka loptu,pravi viska igraca,podvaljuje loptu i slicno...
Misljenja sam da je Ibricic kompletniji igrac,mislim ima predispozicije da bude bolji od Misimovica,ali vidjet cemo.
niko nije rekao da on nezna ali kao sto sam rekao problem je u njegovoj glavi...da je neki hrvat na njegovom mjestu cak i da je iz splita gledao bi da bjezi u lige petice svim silama ali ne boli ibru kita njemu je dobro razvaljivat seljake iz vinkovaca a ko **** repku ko **** karijeru bitno je da ti se klanjaju u splitu....
demir44 jarane daj molim te ako nemas sta kontraargumentativno napisat neprosipaj se glupavim komentarima svega ti...to eto dinamo i hajduk jaci od paoka arisa itd...de ba idi lupi glavom u zid umij se i dodzi sebi...
Te tvoje seljacke ispade ne bih da komentarisem i da se spustam na tvoj nivo.Ako ti smeta to sto sam ja napisao,ZAOBIDJI.A vidjeli smo koliko je PAOK jaci,pred tisucama nabrijanih navijaca,bez ijednog hrvata na tribinama,a ako imalo pratis fudbal,i ako si ikad igrao neku utakmicu,nebitno,amatersku,u bilo kojem sportu,znat ces kako je tesko igrati u tim uvjetima.Medjutim,Dinamo je bio,ako ne bolji,onda jednak kao i Grci,koji su jedva osutali po golu.Sto se tice Hajduka,dobit jednog Andrlechta,iako u zadnjim sekundama,je velika pobjeda.Ibricic igra Europsku Ligu,bori se za trofeje svake godine i sta sad treba da ide u neki npr Koln,Hanover il sta ti ja znam,pa da se svake godine bori za opstanak,cemu to.Ae da on ovdje nema neku platu i da ide za parama,medjutim,u Splitu je BOG,i sad on da leti negdje drugo...

Rotor Volgograd...