FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala na info za Djokanovica. Navodno je imao ponudu iz JSL ipak odlucio ostati. Ovaj lik prica da je bas dominantan fizicki, no vidjet cemo da ga ne ureknemo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebo ovu reprezentativnu pauzu i ko je izmisli
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nema mi nista mrze majke miBordoSarajevo je napisao/la:Yebo ovu reprezentativnu pauzu i ko je izmisli

ZZ
-
- Kontakt:
Treba lupati onsajderke ko ga yebemoj uzor-S.G je napisao/la:Nema mi nista mrze majke miBordoSarajevo je napisao/la:Yebo ovu reprezentativnu pauzu i ko je izmisli

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znal neko šta se dešava sa Stojčevom kod sisojevića? Zašto ne igra? Imajul podatke ovi što su ga prizivali?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vjerovatno je boliqurac, nije mu strano..SarajevoJeBordo je napisao/la:Znal neko šta se dešava sa Stojčevom kod sisojevića? Zašto ne igra? Imajul podatke ovi što su ga prizivali?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedan od najlosijih igraca, precijenjen i pojma nemam na osnovu cega drkaju pojedinci na njegAlfredNobel je napisao/la:Vjerovatno je boliqurac, nije mu strano..SarajevoJeBordo je napisao/la:Znal neko šta se dešava sa Stojčevom kod sisojevića? Zašto ne igra? Imajul podatke ovi što su ga prizivali?

1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
A isti su prizivali i StarčevićaThrillerHz je napisao/la:Jedan od najlosijih igraca, precijenjen i pojma nemam na osnovu cega drkaju pojedinci na njegAlfredNobel je napisao/la:Vjerovatno je boliqurac, nije mu strano..SarajevoJeBordo je napisao/la:Znal neko šta se dešava sa Stojčevom kod sisojevića? Zašto ne igra? Imajul podatke ovi što su ga prizivali?

- AlfredNobel
- Kontakt:
Precijenjen jeste, ali nije baš najlošiji, jer je on imao nekoliko finih poteza. Najgore je kad imaš talenat, a boliqurac si i nećeš da radiš na sebi.ThrillerHz je napisao/la:Jedan od najlosijih igraca, precijenjen i pojma nemam na osnovu cega drkaju pojedinci na njegAlfredNobel je napisao/la:Vjerovatno je boliqurac, nije mu strano..SarajevoJeBordo je napisao/la:Znal neko šta se dešava sa Stojčevom kod sisojevića? Zašto ne igra? Imajul podatke ovi što su ga prizivali?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 sep 2018, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ukratko, lijeni genijalac kakve više ne trpi ni naša liga, kamo li neke ozbiljnije.AlfredNobel je napisao/la:Precijenjen jeste, ali nije baš najlošiji, jer je on imao nekoliko finih poteza. Najgore je kad imaš talenat, a boliqurac si i nećeš da radiš na sebi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravo tako. On je došao tu da uzme par od kamiondžije i on ode dalje, seljakati se po raznim takvim klubovima do kraja karijere. Tako to obično ide, a njemu su ozbiljni fudbalski dani odbrojali.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ukratko, lijeni genijalac kakve više ne trpi ni naša liga, kamo li neke ozbiljnije.AlfredNobel je napisao/la:Precijenjen jeste, ali nije baš najlošiji, jer je on imao nekoliko finih poteza. Najgore je kad imaš talenat, a boliqurac si i nećeš da radiš na sebi.
Evo uzmi Arežinu kod kona, ovo govorim čisto radi primjera, ne poredim ga s Stojčevom.. Imaš talenat i potencijal, ali džaba ti kad nemaš dvije daske u glavi. Kao što sam i govorio kad je stigao kod kona, neće on dugo biti u konkurenciji. Evo izbacio ga Odović, jer je sigurno vidio da nema želju, da se ne zalaže i da su mu bitnije neke druge stvari izvan terena. Oko njega mora biti tri vezna koja će samo trčati za njega. Isto tako, i Travančić onomad, koji je bio najveći talenat, ali ko ih yebe, ne žalim ih ni sekunde kad su mentalni balvani.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Djokanovic je bio kapiten reprezentacije u kadetskoj konkurenciji. Ne znam sad.
Mali je zadnji vezni i dobar je, medju 5 u svojoj generaciji.
Mali je zadnji vezni i dobar je, medju 5 u svojoj generaciji.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad već pomenu zalaganje, pristup, mentalitet i ego kod takvih igrača, jedan čovjek je to sve fino objasnio. Jednostavno mogao bih ga slušati cijeli dan. Posebno jedan dio: "Momci, vi imate privatne novinare i menadžere." Ovo što on priča me jako podsjeti na našu situaciju dok je bio Kodro.AlfredNobel je napisao/la:Upravo tako. On je došao tu da uzme par od kamiondžije i on ode dalje, seljakati se po raznim takvim klubovima do kraja karijere. Tako to obično ide, a njemu su ozbiljni fudbalski dani odbrojali.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ukratko, lijeni genijalac kakve više ne trpi ni naša liga, kamo li neke ozbiljnije.AlfredNobel je napisao/la:Precijenjen jeste, ali nije baš najlošiji, jer je on imao nekoliko finih poteza. Najgore je kad imaš talenat, a boliqurac si i nećeš da radiš na sebi.
Evo uzmi Arežinu kod kona, ovo govorim čisto radi primjera, ne poredim ga s Stojčevom.. Imaš talenat i potencijal, ali džaba ti kad nemaš dvije daske u glavi. Kao što sam i govorio kad je stigao kod kona, neće on dugo biti u konkurenciji. Evo izbacio ga Odović, jer je sigurno vidio da nema želju, da se ne zalaže i da su mu bitnije neke druge stvari izvan terena. Oko njega mora biti tri vezna koja će samo trčati za njega. Isto tako, i Travančić onomad, koji je bio najveći talenat, ali ko ih yebe, ne žalim ih ni sekunde kad su mentalni balvani.
Mah, tek momku 17, 18 nema on sta biti fizicki dominantan. Lik nekih 175+ visok. On se treba jos razvijati. A gjde moze to u JSL. Zvezda ili Partizan jedino, ostali ne mogu ni sa nama. Mozda Vojvodina, al nije njihov pogon nesto jaci od naseg.belosevic28 je napisao/la:Hvala na info za Djokanovica. Navodno je imao ponudu iz JSL ipak odlucio ostati. Ovaj lik prica da je bas dominantan fizicki, no vidjet cemo da ga ne ureknemo...
Travancic budalasti. Steta sto nije uspio. Jedan od najtalentovanijih igraca nakon Skore sto sam gledao. Polagao sam nade u njega i zao mi sto nije uspio. Jedan od mnogih.AlfredNobel je napisao/la:Upravo tako. On je došao tu da uzme par od kamiondžije i on ode dalje, seljakati se po raznim takvim klubovima do kraja karijere. Tako to obično ide, a njemu su ozbiljni fudbalski dani odbrojali.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ukratko, lijeni genijalac kakve više ne trpi ni naša liga, kamo li neke ozbiljnije.AlfredNobel je napisao/la:Precijenjen jeste, ali nije baš najlošiji, jer je on imao nekoliko finih poteza. Najgore je kad imaš talenat, a boliqurac si i nećeš da radiš na sebi.
Mi nikada odustati necemo...
- siroliver69
- Kontakt:
A u p. mat.e.rinu moram se složiti s ovim Nobelom
oko Arežine i Odovića. Jbg ja sam ga ovdje priželjkivao i psovao što nije doveden a ispade, sad-zasad, da je rinaka.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Arežina je dobar za jedno 6 utakmica u sezoni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
@10.Skoro
Iskreno, nije mi ni najmanje žao takvih budala. Žao mi je jedino nekoga ko je talentovan i ima predispozicije za nešto veliko, ali ga povrede ometu. A takvih budala kao što je Travančić će vazda biti.. Umjesto da sebi napravi karijeru i uživa u lovi, njemu je doživljaj odvljivati se po kafanama.
@SarajevoJeBordo
Nažalost, tako je vrijeme došlo.
@siroliver69
Ne moraš se ti slagati, niti ima potrebe. Činjenice sve govore.
Iskreno, nije mi ni najmanje žao takvih budala. Žao mi je jedino nekoga ko je talentovan i ima predispozicije za nešto veliko, ali ga povrede ometu. A takvih budala kao što je Travančić će vazda biti.. Umjesto da sebi napravi karijeru i uživa u lovi, njemu je doživljaj odvljivati se po kafanama.
@SarajevoJeBordo
Nažalost, tako je vrijeme došlo.
@siroliver69
Ne moraš se ti slagati, niti ima potrebe. Činjenice sve govore.
Dobri guzoviThrillerHz je napisao/la:Jedan od najlosijih igraca, precijenjen i pojma nemam na osnovu cega drkaju pojedinci na njegAlfredNobel je napisao/la:Vjerovatno je boliqurac, nije mu strano..SarajevoJeBordo je napisao/la:Znal neko šta se dešava sa Stojčevom kod sisojevića? Zašto ne igra? Imajul podatke ovi što su ga prizivali?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Uvijeknapravojstrani i 46 gostiju.